שירשור קרמבו

blck angel1

New member
../images/Emo41.gif שירשור קרמבו ../images/Emo41.gif

חשוב שתדעו שאני שהקרמבו הזוי לא להעלב ממנו בקטע של עדה
היי שם בכפר קטן , גר להם הדרדסים.. אופס טעות בתסריט.. טוב היי שם ביער אפל ססשאמרו וחבורתו רעבים עד מוות... ססשאמרו: " אז מי יכין את האוכל?" ג'אקן:" רין תכין!! היא אישה!! אישה לכי למטבח!" רין: "אני רק בת 6 >.> אני אפילו לא נערה" ססשאמרו:" אני רוצה קובה!!" רין:" אנחנו לא עירקאים" נועם: *מציצה מהשמיים* "אני הכותבת של הקרמבו הזה וססשאמרו הוא עיראקי!!" רין:" אז אני פולניה" ג'אקן: למה? רין: "כי ככה אני לא אצטרך להכין לכם אוכל!!" נועם: *משנה את התסריט* " טוב מחר יש ל"ג בעומר .. מה תאחלו לקהל שלכם?" *עיתונאים באים* *ססשאמרו וכולם מתלבשים בחליפות* ססשאמרו: אני מאחל לכם 5 דקות נעימו לפני שאני משטלת עליכם!! רין: אני לא מאחלת לאף אחד כלום!! אני פולניה >.> שיאחלו לי.. ג'אקן: חנוכה שמייח!! נועם: לא חנוכה.. ל"ג בעומר.. ג'אקן: טוב שיהיה ססשאמרו: *שר שירי חנוכה* נועם: לא חנוכה!! ל"ג בעומר!! טוב תמשיכו!!
חג שמייח לכולכם

את הכי טובה נעם!!! קרעת אותי!

המשך: ג'אקן: אני עדיין רעב! סאשומארו סמה, אולי תיתן לי לאכול את רין? *ג'אקן מביט ברין עם רוק בפה* *ג'אקן חוטף מסאומארו על הראש* רין: סאשומארו סמה, אולי נלך לקנות אוכל? בא לי פיצה!!! ג'אקן: פיצה?! עדיין לא הגיע ליפן פיצות! רין: טוב, אז בא לי אורז! ג'אקן: ומאיפה נראה לך שנביא עכשיו אורז?! *אני נכנעת ומציירת להם בעולם שלהם קערה ענקית של אורז* *ג'אקן מחסל הכול לפני שאני מספיקה לומר ג'ק רובינזון* *סאומארו מחטיף לג'אקן* *ג'אקן בוכה* רין: אני רעבה!!! סאשומארו: אולי נצלה את ג'אקן הזללן הזה? בא לך רגלי קרפד רין? ג'אקן: אבל אתה לא צרפתי! רק צפרתים אוכלים רגליים של קרפדים! רין: גם ככה לא בא לי לאכול את ג'אקן סמה... הוא לא נראה טעים.. הוא ירוק. *מגלגלת עיניים, ומבקשת שמישהו ישתלט על הדמויות האלו בשבילי* *מציירת עוד קערה ענקית של אורז* רין:יופי!!!! בוא נאכל!!!! *לוקחת מקלות ואוכל בסגנון אש קאצ'ם (זותומרת זוללת עד שהיא לא יכולה יותר)* *סאשומארו אוכל כמו רסטליין, זותומרת, שהוא צורך בערך את כמות המזון של צרצר מצוי* *איכשהו הקערות מתרוקנות* ג'אקן: רין! לכי לשטוף כלים! את בת! ומעמד הבנות הן גדות הנהר, איפה ששוטפים כלים! רין: אבל אני לא יודעת לשטוף כלים! והקערות האלה גדולות מדי בשבילי! תשטוף אותן אתה! שמישהו ימשיך מכאן

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo6.gif

XDXDXDXD. הקטע עם הקובה באמת הכי מצחיק! תדמיינו את סאשומארו אומר בנימה ילדותית: "אני רוצה קובה!", ואח"כ אוכל את זה ברעבתנות! פשוט אדיר!

blck angel1

New member
תודה ^_^ ממשיכה ../images/Emo41.gif

אחרי שעה שססאמרו: רין ניראה לי שהמצאת את הדבר הבא רין: ומהו? ססשאמרו: פיצה!! ג'אקן: או או!! נכון!! רין: פיצה *.* ססשאמרו: פיצה *.* ג'אקן: כבד עוף אווז *.* *נפילה* *כולם מסתכלים על הריצפה ומדמיינים שהאבנים הם אוכל ומתחילים לאכול אותם* נועם: או או!! אני את לכם מתכון להכנת פיצה!! ססשאמרו: מוציא פנקס שהכריכה שלו כתוב : אני רשע במשרה מלאה רין: מקפצת* ג'אקן: *עדיין אוכל את האבנים ולא קול שהוא חי בסרט^^* נועם: טוב אז ככה: לוקחים פיתה... ססשאמרו: אנחנו לא יהודים נועם: עכשיו אתם כן!! טוב אז ככה חוצים אותה לחצי .. מורחים רסק עגבניות שמים גבינה צהובה מוסיפים קצת תוספות כגון זייתים ומחמים בתנור ^_^ כולם: *ישנים* נועם: הי!!! תמשיכו

barbara777

New member
קרעת אותי אם ה"אנחנו לא יהודים"{אם

הפיצה והפיתה...} נ"ב סליחה על השגיאות הכתיב שלי{אם יש לה ברגע זה ממש...
}

'ני ממשיכה!

סאשמארו: מע?! *ריר על הסנטר* רין:*קופצת על גא'קן וצוחקת* ג'אקן: ר-ין תי-ר-די ממנ-י א-ני לא -טר-מ-פ-ו-לינה! *מציירת לרין טרמפולינה* רין: *סוגדת לטלי* טלי: יאאלה נעם מתקמצנת להכין לכם פיצה! אני אכין לכם! *מציירת פיצה ענקית* סאשמארו: *מדבר בפה מלא* יאמ זה יאמ! רין: *בולסת* זה טעים *נחנקת* *מציירת את קאוהאקו שיעשה לה הנשמה* רין:*חוזרת לחיים* תודעעעעע טלי: אתם יודעים מיחסר פה?!??! נאראקו! נאראקו: האם הרחתי פיצה?!!?!?! *רואה ת'פיצה מתחיל לאכול* סאמארו:*בוכה* הוא אכל לי את כל הזיתים אני רוצה זיתים O__O *מציירת עוד זיתים* טלי: מרוצה? סאשמארו: *מוחא כפיים* רין: *תקועת רעפס ענקי@_@!* סליחה *מצחקקת* ג'אקן: אחלה בחלה של אוכל!!!

עוד! זה כייף!

*פיצה נגמרת, האדמה מטונפת ונאראקו נזכר שהוא אמור להיות רשע* נאראקו: הא! עכשיו כשאתם מפוצצים מפיצה אני אחסל אתכם! *חוטפת נרווים על נאראקו ומוחקת אותו* *מציירת כלוב ומציירת את נאראקו בפנים* רין: יאי! איזה יופי! סאשומארו סמה!!! ג'אקן: עכשיו אתה יכול לחסל את המעצבן הזה!!! בגללו היו לנו צרות, והנזיר הדפוק ההוא כמעט הרג אותי! *בוכה* סאשומארו: שתוק ג'אקן! עוזר מעצבן וחסר תועלת שכמוך! אתה היית חי כמו שור! רין: על מה אתם מדברים? ג'אקן: זה היה לפני שפגשנו אותך .....*ממשיך לברבר* *רין לוקחת את אה און לאכול* ג'אקן: אה! את לא מקשיב לי!!!! *בוכה* *לנאראקו נמאס שמתעלמים ממנו* נאראקו: אני אהרוג את כולכם!!! *מנסה לצאת נחבט בסורגים המכושפים והופ]ך להניו מטוגן* *ג'אקן אוכל את נאראקו* וזהו.. אין לי מוזה

'ני אמשיך P:

נאראקו:*גורם לג'אקן להקיא* חעחעחעחעח אי אפשר להרוג אותי0__O אני בלתי מנוצח!!! רין:*מדגדגת את נאראקו בבית השחי* נאראקו: *צוחק* דייי *מתפקע מצחוק* דיי דייייXDDDDDD רין:*מפסיקה* סאשומארו סאמה בו נאמץ אותו^^ בבקשה!! *עיני קוקר ספייניל* סאשמארו: אוקי P: *חושב מה לעשות עם נאראקו כשהלילה ירד* ג'אקן: הוא דבר רעעע *בוכה* סאשמארו: *בועט בג'אקן* ג'אקן: *מאבד את ההעקרה* כולם: *רצים מהר כדי לברוח ממנו מצליחים* רין: סוף סוף אנחנו לבד *עושה עיניים לסאשמארו ונאראקו* סאשמארו: רין את עוד קטנה אבל ניתן לך לראות את מה שאני ונאראקו נעשה רין: *מוחא כפיים* טלי: ווי זה נאהיה פדופילי מרגע לרגע, אני אוהבת את זה@_@! סאשמארו: טלי אני מזמין אותך להצטרף אלינו טלי:*קופצת לתוך הדף* יאי^_^ עכשיו אני גם חלק מהקרמבו D:

keep smiling

New member
ווקשע D: ../images/Emo117.gif../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

ארץ הקרמבו נמצאת [URL='http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=2079']שם [/URL]
ו[URL='http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=2079']פה[/URL]

J e i n

New member
עכשיו 'ני אנסה^^

אני: *נוזפת בסאשי, נאראקו, וטלי (בעיקר בטלי)* "יש ילדים קטנים בפורום!" סאשומארו ונאראקו: *הולכים לפינה מבויישים* טלי: *לא מגיבה* אני: *מרימה גבה* טלי: *מגלגלת עיניים* "טוב, בסדר..." אני: "יופי...." *דממה* כולם: "נו?" אני: "מה נו???? אין לי מוזה, אוקיי? זה לא כל כל קל! תנו לי דקה...." *ממשיכה דממה* טלי: "אני הייתי יותר טובה, אצלי לפחות קרה משהו...." ג'אקן: "בואו נחליף אותה! היא משעממת!" אני: "אבלאבלאבלאבל..." נאראקו: "גם משעממת גם מגמגמת!" אני: "הֶיי!!!! אל תשכח שאני עדיין כותבת הקרמבו הזאת ואני יכולה לעשות לך מה שבא לי!!!" נאראקו: "אבל את לא יכולה לעשות לי הרבה, כי את לא יכולה למשוך את הקרמבו על זה על פני עמודים שלמים!!!" *צחוק מרושע* אני: *ציחקוק מרושע* "לא, אבל אני יכולה לעשות את זה...." *התקף ציחקוקים מרושעים* נאראקו: "את מה?" אני: *לוקחת עיפרון ומציירת את כל החברות של קאגומה* כולם: "לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו לא נאמר עלייך יותר שום דבר רע!!! את כותבת קרמבואים מצוין!!!!!" אני: "חה-חה-חה!!!!" *הולכת ומשאירה אותם לסבול לבדם* the end..... טוב, לפחות ניסיתי... מה לעשות שלא מצחיק....

למעלה