מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק נסגר אם בוריס וליאון למה הם לא מדברים
ד דור118 New member 5/9/08 #6 2 שאלות שלא מובנות לי האחד זה מה בוריס עושה שם??? מתי החזירו אותו ולמה?? השני זה למה אומרים ליוסי כל הזמן מזל טוב?? מצטער פשוט יש לי יס אז אני מוגבל בשידורים
2 שאלות שלא מובנות לי האחד זה מה בוריס עושה שם??? מתי החזירו אותו ולמה?? השני זה למה אומרים ליוסי כל הזמן מזל טוב?? מצטער פשוט יש לי יס אז אני מוגבל בשידורים
E Exta 666 New member 5/9/08 #7 שאלה איפה אפשר להשיג מידע על האנשים בווילה? יענו שמות של כל אחד ואיך הוא נראה כי אני רוצה להתחיל לצפות יותר ולא מכיר כמעט אף אחד חוץ מ2 3...
שאלה איפה אפשר להשיג מידע על האנשים בווילה? יענו שמות של כל אחד ואיך הוא נראה כי אני רוצה להתחיל לצפות יותר ולא מכיר כמעט אף אחד חוץ מ2 3...
I iris37 New member 6/9/08 #16 מדוע אני לא יכולה לצפות דרך אתר קשת? אני מנסה און אוף להיכנס לאתר קשת - היום - ואין כלום. אתמול דווקא לא היתה שום בעיה. יש פיתרון?
מדוע אני לא יכולה לצפות דרך אתר קשת? אני מנסה און אוף להיכנס לאתר קשת - היום - ואין כלום. אתמול דווקא לא היתה שום בעיה. יש פיתרון?
T TV עומרי TV New member 6/9/08 #19 ../images/Emo124.gif אתר המעריצים לאח הגדול - נפתח ../images/Emo88.gif אתם מוזמנים לאתר החדש להאח הגדול מלא בכתבות,וידיאו,תמונות ועוד http://big-brother.alkadr.com מנהלים תוסיפו לקישורים בבקשה
../images/Emo124.gif אתר המעריצים לאח הגדול - נפתח ../images/Emo88.gif אתם מוזמנים לאתר החדש להאח הגדול מלא בכתבות,וידיאו,תמונות ועוד http://big-brother.alkadr.com מנהלים תוסיפו לקישורים בבקשה
W whywhy2 New member 6/9/08 #22 מה עשה יוסי היום עם הכסף לא הבנתי? מה עשה יוסי היום עם הכסף לא הבנתי?
S stav1991 New member 5/9/08 #2 זה לא שהם לא מדברים פשוט עם השנים הם תפסו ריחוק היה לפני יומיים שיחה עם נעמה לפי דעתי השיחה האתי היתה השיחה הכי מענינת בווילה
זה לא שהם לא מדברים פשוט עם השנים הם תפסו ריחוק היה לפני יומיים שיחה עם נעמה לפי דעתי השיחה האתי היתה השיחה הכי מענינת בווילה
י יניבל1 New member 6/9/08 #26 אממממממממ כדי שלא יגלו שהכסף אצלו הוא שם חלק בכיסים ואת מה שנשאר הוא תקע בתוך התחת
I idanoosh17 New member 6/9/08 #28 הוא לא לקח את הכסף!!! הוא רק פתח את הכספת להראות להם שהוא יכול ויש לו את הקוד....
י ילד רע 16 New member 6/9/08 #39 אז תפתח ../images/Emo32.gif או משהו בסגנון, לפחות שתהיה הודעה שתנוצל כמו שצריך, ולא הודעת סתם.
L lightflake New member 6/9/08 #23 אמממ את גולשת עם אינטרנטאקספלורר? אצלי הכל בסדר (חוץ מהעובדה שהמצלמות מכוונות למקומות הזויים והמיקרופונים לא פועלים)
אמממ את גולשת עם אינטרנטאקספלורר? אצלי הכל בסדר (חוץ מהעובדה שהמצלמות מכוונות למקומות הזויים והמיקרופונים לא פועלים)
E Exta 666 New member 5/9/08 #10 תודה../images/Emo25.gif ד''א את מוכרת לי, היית כותבת פעם בפורום 13 לא?
ר רומנטיקן מדופלם New member 5/9/08 #9 תשובות 1)בוריס היה מועמד להדחה בשבוע שעבר אבל עקב טעות בספירת הקולות החזירו אותו ואף אחד לא הודח. 2)ליוסי יש היום יום הולדת
תשובות 1)בוריס היה מועמד להדחה בשבוע שעבר אבל עקב טעות בספירת הקולות החזירו אותו ואף אחד לא הודח. 2)ליוסי יש היום יום הולדת