שירשור שאלות קורסים ובידינג

sacrament

New member
../images/Emo41.gifשירשור שאלות קורסים ובידינג../images/Emo41.gif

למען הסדר הטוב נא לשרשר את כל השאלות בנוגע לקורסים, לידיעון ולבידינג- לכאן.

joemanor

New member
תסתכלי בקישור

אם הקישור הזה לא עוזר לך: http://pow.idc.ac.il/portal/page?_pageid=493,335880,493_814556&_dad=portal&_schema=PORTAL אז זה אומר שאת כנראה לא יודעת איזה מסלול את ולזה אין פתרון חוץ מלהמתין. גם בקישור הזה שימי לב שיש בחלק מהמקרים שתי קבוצות לתרגולים ואת לא תדעי בשלב זה באיזה את. בכל מקרה יש לכם שבוע שלם של חונכות שבו המערכת לא רלוונטית ושם אפשר לשאול את כל השאלות ולעשות שינויים במידת הצורך.

dasoona1

New member
טנקס

אבל אני מכירה את הקישור הזה. מתי אמורים לדעת לאיזה מסלול אני משוייכת?

joemanor

New member
אני מנסה להיזכר....

לדעתי אנחנו קיבלנו באיזשהו שלב מכתב עם מס' המסלול.... פשוט הייתי בקיץ בחו"ל אז אני לא זוכר בדיוק מתי המכתב התקבל. מה שבטוח הוא שזה היה בספטמבר מתישהו. את יכולה גם להתקשר למזכירות סטודנטים ולבדוק, לא בטוח שיש להם עדיין את הנתונים אבל הן אולי ידעו מתי יהיה

sacrament

New member
דיני ראיות -טליה פישר, למה יש 2 כאלה?../images/Emo12.gif

זו טעות או שהיא באמת מלמדת פעמיים- גם סמסטריאלי וגם שנתי? מה עם ג'ודי ברונר?

sacrament

New member
ודפנה ברק-ארז החצופה מלמדת רק חוקתי../images/Emo46.gif

וכל הקורסים השווים עברו לקורסים ייחודיים של תואר שני! גרררררררר!!! חוצפה!

Atenolol

New member
דר' ליאור דוידאי? דר' דן מיכאל בירנהק?

מי מכיר, מי יודע?

tigris12

New member
דוידאי מלמד באוניברסיטת חיפה

הוא מרצה טוב ומסודר , אבל המבחנים שלו מאוד קשים

Atenolol

New member
דיון אזרחי עם רוזן צבי? חורי?

טיפים יתקבלו בברכה!

Atenolol

New member
סמינר עם חנס? נטע זיו? זלצמן? חורי?

מישהו שמע? מישהי היתה?

A n N y

New member
זה רק אני או שבעצם לא ממש יש מה לבחור?

היי... חדשה... אחרי שאני קוראת כאן הרבה זמן התסכול של בניית המערכת דחף אותי גם לנסות ולהשתתף... בכל מקרה אני לומדת משפטים את"א שנה ג' ומקווה להשתלב כאן :)

A n N y

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

וברצינות.. איך את מסתדרת עם המחסור בקורסים ואת לקחת שנה שעברה עוד יותר קורסים ממני.. נשאר לך בכלל מה לקחת כדי למלא את השעות שצריך?

sacrament

New member
עכשיו באמת צריך לבדוק את העניין הזה../images/Emo122.gif

האמת שהידיעון לא הטריד אותי עד כה הייתי עסוקה בלסיים את הארי פוטר 7
סיימתי בערך עכשיו...אז עכשיו יש זמן לראות את האימה ולגלות כמה הידיעון הזה מגעיל. אני רוצה ראיות, מיסים, דיון אזרחי ואתיקה. ואני רוצה גם יומיים חופש. מגיע לי (-: סמסטר א' שלי לא מסתדר בשום צורה. בסמסטר ב' לא נשארו לי בכלל קורסים של חטיבה שניה.

גֶפילטע

New member
למה לך לרצות אתיקה? זה סתם בזבוז של קורס....

מצד שני: אתיקה עם קלינג זה קורס ממש ממש קל

אוי, התיסכול

אוקיי, אז כמו שכולנו יודעים התפרסם הידיעון (את"א). מה עושים עכשיו? עברתי על רשימת הקורסים וניסיתי לסמן קורסים שמעניינים אותי אבל מהר מאד הלכתי לאיבוד בין כל הדברים שצריך לחשוב עליהם (הרכב הציון/אופי המרצה/אופי הבחינה/וכד') איך לעזאזל מתמרנים בין כולם? איך מונעים ממבחנים להתנגש? ואיך אח"כ הכל מסתדר בבידינג אם קורס מסוים לא מתקבל?.. (אני מתחילה שנה ב' אז אין לי מושג באיך בונים מערכת).. למה זה חייב להיות כזה מסובך :(:(:( נ.ב: מישהו למד בינלאומי עם בנבנשתי ויכול לחוות עליו דיעה?

למעלה