שירשור שאלות קטנות!!

blck angel1

New member
../images/Emo41.gif שירשור שאלות קטנות!! ../images/Emo41.gif

כך שאני לא ארגיש שפתחתי סתם כתום בשביל השאלה שלי ^^;;;; טוב שרשרו פו שאלות ואל תפתחו סתם כתום.. מממ מישהו יודע מתי מתחלפות העונות .. והשירים.. כממו למשל מתי מתחלף השיר סיום?

blck angel1

New member
ועוד משהו!!

מה יקרה עם הילדה הזאת? האם היא וססאמרו הזה יהיהיו חברים לנצח? האם היא תבר איתו?

פינל

New member
"חברים לנצח"? אנחנו לא בטלנובלה...

היא רק ממשיכה אחריו... יותר נכון עוקבת... בת לויה מוזרה לא? במיוחד לסאשי...

Hadassmn

New member
זה לא טלנובלה ספרדית!!!

זה בכלל מקסיקני! חברים לנצח יו בלינדה משחקת כ"כ גרוע (מריאנה/סילבנה ולא לא ראיתי את זה חברות שלי ראו ואני כמעט הקאתי)! משחק אין לה אבל מה שכן יש לה קול מהמם! ויש טלנובלות מקסיקניות שהן הכי שוות!!!! (406, רבלדה, לבבות על הגבול, רובי, ויש ויש)

פינל

New member
בקשר לסרטים!

אוקי אז ככה: אני רוצה להוריד את הסרטים אבל אני פוחדת שזה יקלקל לי את הסידרה, מישהו שראה את הסרטים יכול להגיד לי אם זה יהרוס לי ואם יש שם משהו חשוב בקשר לסידרה? נ.ב ראיתי את הפרק הראשון של טסובסה וזה די נחמד, אבל מאוד שונה מסאקורה הרגילה, טוב, אולי זה ישתפר בהמשך...

אני ראיתי.

ואני לא חושבת שזה כ"כ הורס את הסידרה... חוץ מ...
הקטע שבסרט השני הם הורגים את נאראקו. לי זה קצת הרס.

Silly LoveSong

New member
שאלה לגבי השדים

הממ כידוע, אינויאשה וססשומארו נבדלים במראה אחד מהשני (באוזניים למשל), וזה בגלל שאינויאשה הוא חצי-שד.
לפני מס' פרקים (ממה שמשודר בערוץ הילדים) פגשנו את ג'יננג'י - שהוא גם היה חצי שד. כשהראו את אביו, בטח כולנו שמנו לב עד כמה אביו היה יפה, וגם אמא שלו הייתה יפה (בצעירותה). אז אני שואלת - למה ג'יננג'י יצא כזה? מדוע הוא לא יצא דמוי אנוש?? נ.ב. נאראקו תעשה לי ילד!
מי היה מאמין שמתחת למעטה ה"בבון" מסתתר יופי כזה?????

Hadassmn

New member
אממ

אולי גנים של סבא וסבתא? נגיד יש לי חברה שיש לה ולאחיה עיניים כחולות ולהורים שלהם עיניים חומות אבל בגלל שלסבא שלה יש עיניים כחולות גם לה יש

yael1311

New member
לא ממש יודעת...

נראה לי שזה סתם בגלל שהוא שד... חחחחח תגידו.. אם חלל האוויר של מירוקו כל כך חזק.. איך זה שהוא לא שואב את שרשרת הפנינים שחוסמת אותו?

HAN2005

New member
תאוריה שלי

אולי בגלל שזה שרשרת מכושפת... סה"כ נזיר הוא בטח יודע כישןף לעשות את זה...

De-Panther

New member
כן... זו שרשרת עם..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כוחות לפי מה שאני מניח אחרת כבר מזמן היא הייתה נשאבת פנימה

הו, גנטיקה של שדים*.*

מה דעתך על זה: הצורה בה אביו של ג'יננג'י התגלה בפני אמו, לא הייתה הצורה האמיתית שלו. אותו הדבר קיים אצל סשומארו, שכבר באחד הפרקים הראשונים איתו גילה את צורתו האמיתית. לדעתי, זה אותו דבר בקשר לאבא של ג'יננג'י. חוץ מזה, אם כבר נכנסנו לגנטיקה, זו יכולה להיות מוטציה. אולי בגלל ששדים שונים מבני-אדם רגילים והרחם של בנות-אדם לא בנוי בשבילם, נוצרת בעובר מוטציה. מזל שזה לא קרה לאינויאשה
ודרך-אגב, מה שכתבת הוא לא ספוילר. זה כבר שודר.

HAN2005

New member
ואאללהה [:^)]

שחכתי ששדים יכולים לשנות צורה.. רעיון טוב [D^:]

למעלה