שירשור שבועי

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gifשירשור שבועי../images/Emo41.gif

שבוע שעבר לא פתחתי כי הייתי חולה והכל.. אז..
שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד:
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
אמן השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע: שבוע טוב :)

whatascene

New member
מתאים לי אחד כזה

שיר השבוע של דה יוזד: ממ.. מממממ... המ.. under pressure עם MCR
שיר השבוע לא של דה יוזד: MCR - Famous Last Words כי ככה מורן, כי ככה.
אלבום השבוע: האחרון של MCR.. מזכיר לי תקופה אחרת.. אחח איפה הקיץ של השנה שעברה..
קליפ השבוע: Tickle Me Emo!
אמן השבוע: היוזד
ציטוט השבוע: "is it the age of foot?"
תמונת השבוע: כרגיל, לא!
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יומולדת בשבת.. קניות מטורפות! (מעיל+2 סוודרים+חצאית בקאסטרו, מכנס+גופייה בזארה)
הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע: מחר סוגרים שבת בבסיס.. נו

O L g i T

New member
תהני לך בבסיס נשמה. ../images/Emo140.gif

חח הסירטון הזה של האימו הכי מצחיק בעולם. במיוחד נקרעתי ממה שהילד הקטן צעק בסוף XDDD

O L g i T

New member
להלה><

שיר השבוע של דה יוזד: X שיר השבוע לא של דה יוזד: parkway drive-romance is dead אלבום השבוע: silverstein-when broken is easily fixed קליפ השבוע: X אמן השבוע: אנערף ציטוט השבוע: X תמונת השבוע: המ......... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: קרו כמה.. פה ושם הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע: ממ.. אה כן, פיטרו אותי XDD וסתם אני מציינת את דעתי.. ברט נראה הכי מכוער בעולם עם הבלונד הזה. זה אפילו מגוחך עליו.. ואני לא אחת שמשתמשת הרבה במילים כאלה [וגם לא קצת,חח] אז במקרה הזה זה דרש. זה אומר שזה באמת ככה. D:

nesta girl

New member
חחח זה או שיהיו לו

שתי שערות וחצי שחורות או שיער מלא בלונדיני...

../images/Emo55.gif

שיר השבוע של דה יוזד: on my own שיר השבוע לא של דה יוזד: citizen erased- muse אלבום השבוע: the art of drowing- AFI קליפ השבוע: when the sun goes down- arctic monkeys אמן השבוע: AFI ציטוט השבוע: Dude, what do we do? I don't want to get thrown out of the hotel. I love the hotel. I want to marry the hotel and have little alcoholic, gambling-addicted kids with it. Is that wrong? [סת'סת'סת'~] הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שיעור יפנית, שיעור גיטרה, ועוד שיעור גיטרה הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע: - תמונת השבוע: -

nesta girl

New member
../images/Emo221.gif

שיר השבוע של דה יוזד: taste of ink שיר השבוע לא של דה יוזד: Endless Hallway - A Bad Current אלבום השבוע: Chasing Victory - I Call This Abandonment קליפ השבוע: --- אמן השבוע: Chasing Victory ציטוט השבוע: 10 פחות אחד שווה אחד! תמונת השבוע: ---> הדבר הכי טוב שקרה השבוע: גימלים למפקדת D: הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע: גשם וברד

Noa Tsror

New member
ממ..

שיר השבוע של דה יוזד: לא שמעתי O: שיר השבוע לא של דה יוזד: the fake sound of proggres או איך שלא כותבים.. של לוסטפרופטס.. אלבום השבוע: ממ.. פינק, החדש נו, מלכה ^^ קליפ השבוע: once and never again אני חושבת שככה קוראים לו חח>< של דה לונג בלונדז.. אמן השבוע: אה, דה לונג בלונדז ציטוט השבוע: ילדה:"לנחש אין איבר מין.." המורה לביו': "לנחש יש שניים" ילדה: "טוב.. אני אף פעם לא נתקלתי בהם" XD תמונת השבוע: אח"כ אינלי כוח חח הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חזרה לדברים ישנים הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע: TOO MUCH

Let it Bleed

New member
../images/Emo217.gif

שיר השבוע של דה יוזד:אין שיר השבוע לא של דה יוזד:Christmassacre-FFTL אלבום השבוע:ibymbybmyl-mcr קליפ השבוע:Anna Molly-Incubus אמן השבוע:ג'וני דפ
ציטוט השבוע:אין תמונת השבוע:|ריר| הדבר הכי טוב שקרה השבוע:ההורים סופסוף קנו מכונית הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע:שלא הלכתי אתמול לביתספר.. לכו תבינו שבוע טוב :)

יא. ../images/Emo115.gif

שיר השבוע של דה יוזד: war is over של ברט ועוד כמה חברה לא מוכרים.. שיר השבוע לא של דה יוזד:הממ.. brighter-paramore ziggy stardust-David BowieהתמכרתיX: kill caustic-AFI אלבום השבוע: DU-AFI best of David Bowie קליפ השבוע: war is over אמן השבוע: AFI David Bowie ציטוט השבוע: "Don't you know that it's not this hard?Well, it's not this hard"- brighter-Paramore תמונת השבוע: זה מולם כשהייתי בדיוק בת 11^.^ הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הצלחתי להעלות סרטון לבלוגXDD הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע: חלומות "רעים"

D:

שיר השבוע של דה יוזד: blue and yellow
שיר השבוע לא של דה יוזד: mumm ra - out of the question my chemical romance - all i want for christmas sparklehorse - wish you were here והחדש של בלוק פארטי ואטריו:)
אלבום השבוע: הפסקול של lords of dogtown
קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=Q27gM3Di7M4
אמן השבוע: אין מישהו מסוים
ציטוט השבוע: "you cant pee on my back and tell me that its rain"
תמונת השבוע: משום מה כל פעם שאני נכנסת לשים תמונה האינטרנט יוצא -__-
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: צופי אש, מרתון סרטים בשישי וכמה ציונים טוביםD:
הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע: בוץ בכל זוג נעליים אפשרי זה מספיק;[

Rose131

New member
אר

שיר השבוע של דה יוזד:buried myself alive שיר השבוע לא של דה יוזד:לאדעת אלבום השבוע:the used-the used וכזה קליפ השבוע:buried myself alive אמן השבוע:נו. the used. ציטוט השבוע: "יא נועה, ראיתי היום את הזאתי שדומה לך, והיא לא דומה לך!:O" תמונת השבוע:איןליכוח;; הדבר הכי טוב שקרה השבוע:שלג! הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע:ציון נמוך באנגלית+השלג נמס מהר

yaelrs

New member
^_____^../images/Emo192.gif

שיר השבוע של דה יוזד: poetic tragedy שיר השבוע לא של דה יוזד: אינפקציה- ככה מפנקים the killers- smile like you mean it אלבום השבוע: the killers- hot fuss. חרשתי X: קליפ השבוע: FLW אמן השבוע: the killers ציטוט השבוע: "למה מי הוא שיקרא לי סופגנייה???" XDDD תמונת השבוע: X הדבר הכי טוב שקרה השבוע: http://tv.peekvid.com/ אתר עם מלאמלא סדרות אמריקאיות שעדיין לא הגיעו לארץ. חרשתי עליו DDD: הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע: בצפר וכאלה

sexyvampire

New member
עונה../images/Emo97.gif../images/Emo129.gif

שיר השבוע של דה יוזד: a box full of sharp objects שיר השבוע לא של דה יוזד: AVA- The Adventure אלבום השבוע: דהיוזה-דיסקוגרפיה...-.-" קליפ השבוע: Taking Back Sunday - A Decade Under The Influence אמן השבוע: the used ציטוט השבוע: " תמונת השבוע: אומנות אפלה זה כזה קשוח. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: family guy season 1 dvd!#$^$#&^$%|ראור| הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע: לאיודע.

sexyvampire

New member
כוסדודהשלהיטלר|סאמרה|../images/Emo129.gif

אמ זה פיטר פטרלי, משתמש אחר.

למעלה