שירשור "שי אמר על ליאון"

clearer

New member
האם ערוץ 2 יראה את האמת?

האם ערוץ 2 יראה את ההשתלשלות האמיתית לגבי איתי, באחת התוכניות הקרובות? והנה ההשתלשלות: (שלצערי אין סיכוי שיראו) 1. שי משכנע את אשר שצבר בישל בכוונה 2. בשיחת פיוס, גם עינב וגם אשר רומזים לצבר ששי ואיתי לא ממש "איתו" (משהו כזה, ייתכן והם רמזו רק על שי) 3. צבר פונה לשי, שי מורח אותו שאיתי הוא ה"בוגד" ולא הוא. 4. צבר מצביע לאיתי וגם חושש שאיתי הצביע לו 5. שי מתחיל להסית בכל מקום שאיתי הוא "כך" ו-"כך".... מה הוא לא אמר לאנשים ועשה סבבים נגדו.... 6. איתי קולט את העויינות ושלא מסתכלים לו בעיניים... 7. הוא מנסה לנהל שיחות, אבל "בזכות" שי, כבר הלך עליו... לצערי, אין סיכוי שערוץ 2 יראה את ההשתלשלות האמיתית - וחבל!

mui mui

New member
מחר אחת ההצבעות המעניינות ביותר

נשארו רק 9 אנשים.. מי יצביע למי.. קשה לדעת כי לכל אדם יש 2-3 אנשים שהיה מוכן לדעתי להצביע. לדוגמא : שי- יוסי, עינב,איתי צבר- יוסי, עינב, איתי יוסי- שפרה, צבר, שי לאון-שי (בגלל היציאות האחרונות כלפיו),יוסי (אצלו באמת קשה לדעת) איתי- שפרה, צבר, שי (אם כי אני מאמינה שהוא מאוהב בשפרה שלא שמה עליו ולכן הוא שם אותה על הגריל בשבוע מסויים שהיא התייחסה אליו ונתנה לו יחס הוא לא שם אותה על הגריל..) שפרה- איתי, יוסי, עינה וונסה-שי, יוסי, רנין רנין- איתי, עינב (לא עולה בדעתי מי עוד יכול להיות) עינב- שי, צבר, שפרה אחת ההצבעות שייש כמה אפשרויות.. התחושה שלי שהולכים כמה לעלות לגריל.. שפרה (שמקווה שתשרוד), איתי(שנמאס לי מההתחסדות שלו.. שהוא האדם הכי טוב.. תאכלס..אין צדיק בסדום (בטח שלא בבית האח הגדול) עינב (אני ממש לא בטוחה שהיא תעלה הפעם.. אבל ממש אי אפשר לדעת) יוסי - זה כבר הפך להיות מסורת.. שי- הפעם נתפסו עליו קבוצה שמעוניינת ביצאה שלו מהמשחק.. כי הוא מחזיק חזק קבוצה של אנשים שמאיימת על אחרים.. לבנתיים הוא שולט לא רע במשחק עפ"י הפרמטרים שהציב לעצמו... תחזית למחר
- הולך להיות מעניין.. חחחח עכשיו תוך כדי כתיבה אני שומעת את עינב.. אשר.. אנשים רעים, אנשים מגעילים לקחו לי אותך..חחח כזכור אבא שלה הצביעו לו וגם אשר לעצמו.. .

o u t l a s t

New member
היו בהיכון צפיה-שי עומד לדבר עם ונסה על משהו

למנהל/ת הפורום-האם אפשר לפתוח שרשורים חופשי,או שיש הגבלה בגלל אורך הדף והדחיקה של שרשורים קיימים תודה..

נועה21

New member
לאור ההתפתחויות האחרונות, להלן ציר הרשע:

1. שי 2. צבר 3. רנין 4. שפרה מרושעים ומגעילים. צריך להעיף אותם אחד אחרי השני

שי יבן אלף!!! הלוואי וביום שלישי תודח כבר!!!!

לא סובלת אותך, חתיכת נחש מניפולטיבי!! ראיתם מה הוא עושה עכשיו???

rinatt1

New member
די זה כבר ממש חוצפה.. ממש צריך לעשות חרם ובאמ

ובאמת להחרים את התוכנית הזו אם הם עושים גבר כזה באמצע שיחה הכי מעניינת הם מעבירים למסאז של איתי יאללה הגזימו לגמרי. ממש חוצפנים וממש מעצבנים אני לא יראה יותר האח הגדול וזהט שיחפשו צופים אחרים. מי איתי???????? חרםםםםםםםםם חרםםםםםםםםם חרםםםםםםםם נמאסתם האח הגדול פשוט נמאסתם.

rinatt1

New member
חרם על האח הגדול מהיום...

חרם זה ממש חוצפה להעביר באמצע השיחה עם לאון לאיתי שעושה מסאז לואנסה. איזה חוצפנים ..................די צריך לעשות חרם אמיתי מחר לא רואים את התוכנית ולא שולחים sms זהו שיחפשו אותנו.

אין קבוצות בתקנון של המשחק...אבל...

הם משתיקים תשיחה עם לאון ושי וכולם יעני כדי שהקהל לא יחשוב להעיף את שי או למצוא סיבות...זה פשוט מגעיל ומניפולטיבי מצד ההפקה.... ומסכן לאון...

קריקט1

New member
אם לא מענישים את שי אני תובעת את "קשת"

מחר הוא צריך להענש על מה שהוא עושה עכשיו!!!!!!

לימור1977

New member
../images/Emo7.gifאחלה מתנה ליום ההולדת של לאון

מסכן. למה זה לא בסדר להיות סבבה עם שתי הקבוצות ולא להשתייך לאף אחת מהן? הרי הוא לא יצר את הקבוצות האלה וזכותו המלאה לא להצטרף לאף אחת מהן. כמו שלשפרה יש זכות לא להביע את דעתה האישית על כל נושא אלא להציג מספר דעות של אנשים שהיא פגשה בעולם. כמו שלשי בא לקדש במקום אשר שכבר לא נמצא. כמו שלאיתי בא להיות עם וונסה כי היא סבבה איתו, ולכן הוא סופג את כל השטויות שלה(כי אולי הוא לא רואה בזה שום דבר פסול, כי היא אמיתית איתו ומתייחסת אליו יותר טוב משאר דיירי הבית). הם לא מבינים שזה משחק ושיש אנשים שמתנהגים כמו שהם בחיים האמיתיים מחוץ לוילה ויש כאלה שמשנים את ההתנהגות שלהם כי זה טוב להם מבחינה אסטרטגית. מה הבעייה? למה ליפול על לאון? לא צריך להכריח בן אדם לקחת צד וכפות את זה עליו ועוד בפומבי..... שי יצא פתטי. לאון אני מקווה שלא תקח את זה קשה ואני מאחלת לך יום הולדת שמח.

rinatt1

New member
ביי לאח הגדול אני לא צופה יותר..נראה אותם

נראה אותם בלי צופים מה יעשו.. אני הראשונה שעושה את זה זהו לא רואה את התוכנית יותר אחרי היום שהם העבירו את השיחה של שי נגד לאון העבירו לוונסה ואיתי.. זהו הגזימו רק מראים לנו שעמום וכשמתחיל להיות עמניין משעממים אותנו.. די מספיק נמאסת עלי ומקווה שגם עליכם צריך להחרים אותם וכמה שיותר מהר הם עושים עלינו כסף ולא מספקים את הסחורה מי הם חושבים שהם.. מי........ די מספיק לסחטנות הזו.. מספיק לתמנות הזו מה נשאר לראות עם כל דבר הם מצנזרים (משימות, שיחות חשבות, דיונים ) מה משאירים לנו לראות ..מ-א-ס-ז לוונסה.... די כבר חוצפנים.. מי איתי????? חרם חייבים ללמד אותם לקח.... כי עם לו אנחנו פריאיים. אני גמרתי עם האח הגדול ודי..... סוף פסוק.. שידחפו לתחת את התוכנית הזאת ומקווה שיפול עליהם כל הרייטניג וכל הכסף שעשו יפיסדו.. כי הם שקרנים, רמאים, גנבים. יאללה חרםםםםםםםםםםםם

מבלי לשמוע אותו הוא חזקקק לאון כל הכבוד

ועוד אני מאחלת לו שהוא הצביע לשי היום....ויש לו את הסיבות לשתוק ולצחוק עליו בלב.

טרויה10

New member
דיון בסוכה שי יורד על ליאון

בהתחלה שי ישב בסוכה עם רנין לתה והם התחילו לטחון על ליאון,בינתיים ישבה שפרה עם צבר ודיברה עם ליאון כמובן שלא השמיעו את השיחה אחרי זה התאספה כל החבורה שי רנין צבר ושיפרה וקראו לליאון כשהנושא הוא: שלא יכול להיות שליאון לא נוקט עמדה עם מי להיות,שי חפר לליאון עד ש.. המצלמה עברה למסג' של איתי ונסה,עברתי לאתר קשת ראיתי את ההמשך אבל בלי קול,,יה אלה כמה זה מעצבן בקטעים הכי חשובים לא מזינים לנו את האוזניים

m i r u s h i

New member
למה לעזאזל נטפלים לאיתי?

בין האנשים היותר איכותיים שם. ועוד יותר מוזר זה שכל פעם מצילים את האנשים שהם בדיוק ההפך ממנו... \:

יNOT

New member
למה את חושבת שמחר זה הצבעה מעניינת ../images/Emo6.gif

מכל מה שכתבת אני לא מצליח לראות מה מבדיל את ההצבעה הזו מאחרות שהיו עד עתה...
ושוב למה הולך להיות מעניין? (אני חוזר על השאלה שוב , כי את רשמת שוב שהולך להיות מעניין
)

שי הנחש שוב מנצל את לאון!! ופותח מלחמה!!!

נגד וואנסה ועינב!!! שי הנחש לקח את ליאון ואמר לו שיבחר צד. ולצידו יושבות שתי הנחשיות רנין ושפרה... שי- תעוף כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אגואיסט!!!!!!!!111

למעלה