שירשור "שי אמר על ליאון"

aaddii1555

New member
שי, רנין ושפרה - פשוט מעלים בי בחילה....!!!!!

ברגעים אלו ממש, הם פשוט מסיתים את לאון נגד עינב ויוסי!!!!!!!!! הם לא מפסיקים לעשות לו שטפות מוח. הם פשוט אנשים קטנים, מסכנים ומעוררי רחמים!!! נמאס כבר לראות אותם חבורת צבועים מסריחים. אם ההפקה של התוכנית המזוויעה הזו לא תעלה את שי, רנין ושפרה על תיאום עמדות והסתות בלי פוסקות אז היא עושה מעצמה צוחק, ומציגה את התוכנית בצורה לא הוגנת ושוויונית!!!!!!!!!

פשוט כך, שי לאורך המשחק עושה תיאום

ולא עושים לו כלום. הוא והערביה מעוררים בי בחילהההההההההההההההההההה . שיפרה ירדה לי מהעיניים לפני שבוע. פשוט מגעילים. יוסי , עינב , ונסה ואיתי הכי מקסימים בוילה.

טרויה10

New member
שפרה שאלה את ליאון מי הכי צבוע לדעתך

וליאון ניסה להתחמק והיא שוב לחצה ואז ליאון ענה שיוסי ואז שיפרה שאלה אותו בארסיות " ראיתי אותך שוכב איתו על השטיח ומנהל איתו שיחת אהבים"! וליאון ענה ..כן ניהלתי אותו שיחה אינטימית , ליאון נראה לי הרוס טחון לעוס מכל החזיתות שי שפרה רנין שי וצבר ששומר בחוץ פתאום יוסי עבר ואז שי צעק יוס וצבר בציניות אמר אם יוסי בחוץ סימן שהשיחה נגמרה בסוף נמאסססססססססססססס

Jason2

New member
צביעות זה כזה לא רלוונטי

כולם צבועים, ככה זה, ברגע שאסור להגיד את מי אתה מציע להדחה ברירת המחדל היא צביעות.

ExsoTic Cop

New member
להעיף את שי ושפרה על ההזדמנות הראשונה

שניהם מלכי הנחשים 2 טיפוסים מגעילים צבועים שמנסים לשכנע את לאון התמים להצטרף לצד שלהם.

טרויה10

New member
יש לו כושר לשי שיכנוע אדיר על ליאון

מעניין מה ייקח ליאון מהחפירה הזאת

Jason2

New member
אל תדאג

ברגע שיסיימו איתו, עינב ויוסי יתחילו לטחון לו את השכל ואין מה לעשות הוא חייב לתפוס צד, אין דבר כזה חבר של כולם.

FreshF5

New member
את שי היה צריך להעיף

כבר בהיזדמנות שניתנה כשכולם היו מועמדים להדחה, רק חבל שמעטים ראו את מה שהרוב רואה היום בקשר לשי

BeN ShaDe

New member
אני אחכה לראות את הכל מחר בערוץ 2.

לא ראיתי היום "האח הגדול" ואני אחכה למחר. אני בטוח שאחרי הצפייה בקטעים האלו אני ארצה לראות עוד יותר את שי ובמיוחד רנין ובמיוחד מאוד שפרה בבית.

Lomsahne

New member
אויש איזה מעצבן שי לפעמים...

הוא אומר ללאון שאנשים שהיו פה דיברו עליו והוא זה שהלך וקרא לו,וזה לא נכון צבר אמר לשי לך תקרא לו.

eli7r

New member
שני דברים:

1) מי נמצאים עכשיו בסוכה? אני רואה את ליאון ושי. 2) יש לשי מזל שהשיחה הזו נעשתה אחרי ההדחות או שאולי לא מזל אלא שכל

m i r u s h i

New member
וואו.

צניעות זו התכונה של שי :p "לכל אחד יש כאן טייטל. שפרה היא הדתל"שית,הזקן או המצחיק זה יוסי,ונסה היא הטומבוי..ולי הדביקו את הטייטל מנהיג. או סקסי."

קופנגן

New member
נהיה אקשן בבית אבל שי, אוי שי

אחחח הצביעות הצביעות שלו. הצדיק, זה ש"לא מדבר מאחורי הגב על חברים"? זה אותו אחד שחימם את אשר על צבר ושפרה, ועכשיו הם "חברים שלו"? זה אותו אחד שדיבר עם יוסי על לאון ושניהם אמרו שלאון מסוכן? לזכותו יאומן שהוא נמצליח, הוא הצליח די בקלות להעביר את שפרה וצבר אליו, ושפרה וצבר הגאונים הלכו אחריו במקום ליצור קבוצה חזקה עם לאון. שי עוד אמר על איתי :"אחרי מה שהוא עשה בשבועיים האחרונים" מה לעזאזל הוא עשה? פשוט כלום. שי באמת מוכשר שהצליח לגרום לחיילים שלו ללכת אחריו. ונסה הבאה בתור, למרות שאם היא תעלה להדחה נגד שפרה למשל, יש לה סיכוי לקחת אותה. ואז יתחיל האקשן האמיתי, 5 נגד 2 כשהשניים (עינב ויוסי) חזקים מאד.

למעלה