שירשור "שי אמר על ליאון"

עינת י

New member
שי הצליח להפוך את לאון לפודל שלו

אחרי שיחה שאת רובה ההפקה לא הראתה לנו לאון הפך לפודל של שי "לאון בוא מיד ותאכל במבה" עכשיו חסרה רק הרצועה ובונזו

ושוב שפרה טוחנת, ותמיד יש לה משפט יפה

להגיד לפני שהיא אוכלת... גמרה את כל האוכל שכחה שיש לה 600 שקל לשבוע הפרה הזאת!

Jason2

New member
שימו לב לשם השרשור

ברגע ששי יעוף ונניח אחריו רנין ושפרה איזה שרשורים יהיו כאן "איתי עושה מסז' לואנסה? עינב ויוסי בשיחה על סיגריות? השחייה היומית של צבר? ואנסה מספרת על תקופת הייחום של הסוסים? ליאון במחרוזת שירי רועים?" יהיה מאוד מעניין...

droriko

New member
השחיה היומית של צבר?

עוד לא קלטת מי הבן אדם אה? אתה באמת חושב שהוא בא לוילה רק כד לשחות ? טוב כנראה שאין לי מה לדבר איתך .....

Jason2

New member
ככה אתה סוגר דיון?

אני מאוד מקווה שהוא לא בא רק כדי לשחות ויעשה דברים יותר מזעזעים כי אחרת אין לו שום זכות קיום במשחק הזה.

דודויו

New member
אני לא סובל את שי

לא סובל את הבנאדם הזה !!!!!!!!!!!!! הכול אצלו אינטרסים הוא היחיד שמחלק את הבית לקבוצות ! כל מי שיהיה נגד שי אני בעדו, וכל קבוצה ששי נמצא בא אני יהיה נגדו. תעזוב את לאון בשקט, עלק שי אומר שלאון אסטרגטג כי הוא חבר של כולם... שי אתה היחיד שאסטרטג שם ! אתה היחיד שחושב על הדברים האלה ! נמאס משי.... חייבים להעיף אותו משם קיבלמט......ואם אפשר אז גם גם צבר או שפרה יהיה טוב... רק לא שי ! לגבי רנין לדעתי היא פשוט תמימה ששי הצליח לקנות גם אותה... בדיוק כמו שמיקי עשתה לה...רנין תעשה כל מה ששי יגיד לה הוא מצא לו שפוטה...

טרויה10

New member
ליאון מרוסק בוכה ורנין מנחמת אותו

כואב לי על ליאון לחצו אותו לקיר ומעכו אותו

ככ בא לי לחבק את ליאון..

גם כן שי הזה, אומר שהוא לא רוצה שידברו עליו אבל הוא.. מלכלך על כולם.. וזה בסדר מבחינתו! אוף, שונאת אותו..

../images/Emo46.gifאתה לא תגיע לרבע ממנו../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הוא הכי סקסי ותקרא את החתימה שלי חצוף!!!!!!!!!!!!

דודויו

New member
לא ידעתי שחברה של שי בפורום

כנראה שלא רק אחיות של שפרה נכנסות בשמות בדואים לפורום......

Yaki J

New member
קשה לי להאמין שחברה של שי עוד תומכת בו אחרי

שאמר שאם היא תקרא לו תולי חתלתולי הוא ידחוף אותה 5 קומות במדרגות וידאג לגרום לזה להראות כמו תאונה. עכשיו כל מעריציו יבואו להגיד שזו בדיחה, כי כידוע אין כמו לצחוק על אלימות כלפי נשים.

למעלה