שירשור "שי אמר על ליאון"

ruti

New member
עוד ערסית מהסוג של שי. מין מצא את מינו ../images/Emo6.gif

longleggedlady

New member
אני מבינה אותך לגמרי

גם אני לא סובלת את שי. גם שפרה המעפנה וצבר ורנין. אל תטעה רנין נחש עם עיניים מפחידות ומבט תמים. קודם שפרה חייבת לעוף. אחר כך צבר. רנין אחרי זה ובסוף שי. אבל יש לי הרגשה ששי יצא לקראת הסוף. וכל זה אני לא קולטת איך ההפקה לא רואה מה מתרחש. אני מאוד כואב לי על לאון. כי אני חושבת שאני יודעת מה שי רצה מהשיחה הזאת. הוא רוצה שלאון יתחיל להיות עצוב ולפקפק בעצמו. לגרום לו אולי לפרוש. כי הוא חלש ושי אוכל אותו בלי מלח. גם צבר מרגיז. עכשיו הוא סורג. מה קורה כאן? שוב פעם כואב לי על לאון עד כדי כך שאני בכיתי בשבילו. לו יכולה לראות אותו כך. והכי לא מבינה איך לאון תמיד מצביע את יוסי שיוסי אוהב אותו.

MEYTAL 14

New member
לאון בטוח שיוסי מצביע לו תמיד

הוא אמר שלדעתו יוסי הכי צבוע כאן. טיפש.

ruti

New member
למה כולם מוזמנים לחדר האחחח הגדול? מה קורה?

מישהו יכול להסביר מה הולך כאן היום?

m i r u s h i

New member
אוף. ):

ראיתי את העיניים המבריקות שלו במהלך השיחה עם שי,וכ"כ כאב לי עליו. השי הזה,שמישהו ידביק לו איזה איזולירבנד לפה.

Jones

New member
עינב שואל את ליאון מה קורה, והוא משקר

"אני מתגעגע לאמא שלי, לכן אני בוכה" ליאון פשוט אפס. פשוט אפס... נפל במלכודת.

עינת י

New member
רנין מגלה את מה שהסתירה

"המטרה שלנו שכל האנשים שאנחנו אוהבים יהיו בסוף ביחד בגמר" אם זה לא תאום אז מה כן

Jason2

New member
מסתבר שלא הבנת אז אני אסביר

תאום זה המשפט "המטרה שלנו שאתה, שפרה צבר, שי ואני נשאר ואת כל השאר נעיף ונתחיל באיתי" ולא אנשים שאנחנו אוהבים כי זה מושג כללי ויכול להיות כל אחד.

droriko

New member
זה לא יתאום נכון , זה עדות לקבוצה

אסור ליצור קבוצות , אבל הם כמובן לא יענשו על זה כי שי מעורב בסיפור......

Jason2

New member
זה עדות לקבוצה עתידית

וזה עדיין לא קיים ואין מה להעניש על זה ושב יש הבדל בין שאיפה למשהו בין לעשות אותו למעשה.

עינת י

New member
ברור למי היא התכוונה

אחרי שכל היום היא רוחשת בהערצה סביב שי ומתכננת נגד עינב ונסה איתי ויוסי

Jason2

New member
ברור לך ולי

אבל אם אתם מצפים לעונש בגלל עבירה על החוקים זה לא מספיק. כמו שאמרתי החוקים האלה נועדו שהם יעשו שמיניות באויר כדי לעקוף אותם מבלי לשבור אותם ובינתיים זה מה שהם עושים.

droriko

New member
אם את רוצח בן אדם (ולא שאני משווה חלילה)

ולפני הרצח אתה מתקשר לשופט ואומר לו שמחר אתה תרצח את מישהושגר בכותבת כזו וכזו ואתה באמת הולך ורוצח מישהו שגר בכתובת ההיא ויש עדים שראו אותך באיזור באותו הערב אז אותו שופט לא יוכלו להרשיע אותך על זה כי לא פירטת מי זה המישהו הזה?

Jason2

New member
תפסיק לתת לי דוגמאות

מהחיים האמיתיים כי זה לא ממש קשור, חוקים בחיים האמיתיים הם סבוכים ומפורטים הרבה יותר. יש חוקים מאוד גמישים למשחק ורק לפי החוקים האלה אפשר להחליט. ושוב אני מזכיר לכם שזו תוכנית טלויזיה שהמטרה שלה היא לעשות כמה שיותר בלאגן ואם אתם לא רואים את זה ככה אז אולי זו לא התוכנית בשבילכם ואני ממליץ לכם על "פעם בחיים".

droriko

New member
אבל אתה שוכח דבר חשוב

התוכנית לא יכולה לעשות מה שבראש שלה, היא מחוייבת גם לקהל, אותו קהל שמשלם בכיסו אלפים רבים של שקלים כל שבוע . ברגע שההפקה מתעלמת מזה שהמשחק מלוכלך זה רמאות ואפילו הונאה. דוגמא טובה לכך היא הכדורגל, גם שם אתה יכול להגיד שכל מה שמעניין את אלה שאחראים זה העניין וההנאה , אבל עובדה שלמרות זאת להתאחדויות השונות מאד חשוב שיהיה ניקיון כפיים ושלא ימכרו משחקים או ישחדו שופטים(לפחות בשאר העולם) כי ההתאחדויות מה לעשות , לא מחוייבות רק לעצמן אלא (בין היתר) לקהל שמשלם אלפים רבים של שקלים כל שבוע, בדיוק כמו כאן!

דינה128

New member
האנשים שאנחנו(כולל לאון)אוהבים-גם עינב בפנים

לאון אוהב את עינב והוא לא מתבייש להגיד את זה גם רנין אמרה שהיא אוהבת את עינב . לכן אל תהיו בטוחים שרנין מתכוונת לרביעיה שאתם חושבים וימים יגידו

למעלה