שירשור "שי אמר על ליאון"

Lomsahne

New member
וואי סצנה מהסרטיםםםםםםםםם

עינב שמעה את כל השיחה של רנין ולאון בשירותיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וואי איזה פדיחה רצינית.

Lomsahne

New member
אבל...

היא יצאה מהתא של השירותים לא ? או שהיא באה מבחוץ ? לפי מה שהבנתי היא יצא מהתא של השירותים ורנין ולאון לא ממש לחשו והיה שם שקט אם היא יצאה מהתא היא בטוח שמעה ובנתיים לא פותחת את זה.

Yaki J

New member
העולם על פי רנין

ליאון זה לא טוב שיש שני אנשים שמה... שונאים אחד את השני!!! אותה חבר של שניהם... זה כאילו No Good Do Yo Agree With Me? אתה תצטרך לבחור צד אנחנו המטרה שלנו שהאנשים הGOOD GUYS שהחברים הטובים יגיעו לסוף אין ספק ששלטה היטב ברזי האח הגדול - יש לבחור צד ולא להסתדר עם שני המחנות. ג-א-ו-נ-ה. לשלוח הישר לאונב' אוקספורד מכאן.

ל=א ה=ב=נ=ת=י כ=ל=ו=ם ../images/Emo88.gif

משהו מוכן להסביר לי מה השיחה הזאת בין שי ללאון? מה היה לפני? ולמה הוא בכה?

sivan1237

New member
אני פשוט בהלם!לא יודעת איך לאכול את משפט השדה

שעשו ללאון..ומה שעצוב עוד יותר שהוא קנה את זה.. אלוהים כמה שהוא תמים.. שפרה רנין ושי שברו שיא בגועל ובאיכסה הלכתי להקיא

אור2221

New member
האמת היא, שאני מבינה את שני הצדדים

אין מצב שאני במקום שפרה, הייתי מתנהגת בשיוויון נפש אם חבר שלי היה מקשיב ללכלוכים עלי בלי להגיד מילה. אפשר להבין למה זה צורם להם. מצד שני, זה ליאון - והוא באמת רוצה להיות בסדר עם כולם, וזה עובד בחיים האמיתיים - אפשר להיות חברים של שני אנשים שלא אוהבים אחד את השני, אבל לא כשכולם גרים באותו בית ומתחרים על אותו פרס.

clearer

New member
אור, לא הבנת שזוהי טקטיקה של שי?

הטקטיקה של שי היא לערער את קונצנזוס החיבה כלפי לאון. הוא גם רוצה כנחש מצוי, לגרום ללאון לעצבות, שלא יבלוט, שיפחד. וככה שי ישיג את מטרתו הכפולה: 1. האפרתו של לאון (קיצוץ כנפיו) 2. לאון יחשוש לדבר עם יוסי, וככה לא יוכל "לרקוד יותר על שתי חתונות" כמו שליאון אוהב, מה שיגרום לאנשים לשלוח אליו "חצים".

sivan1237

New member
סליחה?!?הם יודעים שהוא חבר של עינב מהיום ה1

אז למה זה לא הפוך כשהם מלכלכים עליה לידו.. לאון יצא אפס יכל להגיד סלחו לי אבל גם עינב חברה שלי ואני לא מוכן לנהל את הדיון הזה ואל תלכלכו עליה שאני בסביבה זה אותו דבר בול!! ככה יוצא הכי פוליטי קורקט..הם פשוט ניסו לסכסך בינהם ונראה שזה עבד טוב.. פשוט נמושה הוא יצא

הלפפ?!

על מה התחיל כל השיחה של שי ולאון לפי מיטב הבנתי ותתקנ ואותי אם אני טועה שי נכנס אתמול בשיחה של לאון וונסה ושמע שונסה ירדה עליו ולאון לא עשה כלום שבעצם ונסה אמרה שיש אנשים חזקים יותר באח מאשר אנשים אחרים? מישו מוכן לסדר לי את הבאלגן שנוצר לי בראש?? =]

ExsoTic Cop

New member
אני אוהב את יוסי עינב ואיתי

ואני גאה בזה. ולדעתי לשלושתם מגיע להיות בגמר.

3pac היחיד

New member
שי חייב להיענש שפרה גילתה

את פרצופה האמיתי גם עם חבר הכי טוב שלי היה מדבר עם מישהיא שאני שונאת לא הייתי עושה לו משפט שדה מכוער כמו ששי צבר ורנין עשו לו במיוחד שפרה רנין אמרה לו עכשיו תבחר צד

ruti

New member
גם אני. ראויים להגיע עד הסוף. להעיף את הנחשים

כמה שיותר מהר. אחד אחרי השני. מחר נעיף אחד מהם זה בטוח

Lomsahne

New member
אני רק רוצה להבין דבר אחד...

כשמדברים על מישהו מאחורי הגב זה צביעות ולכלוך אבל כשאומרים לו את האמת ברצוף ומה מרגישים זה אמבוש ? תחליטו. לגבי זה ששפרה שאלה את לאון מה היא חושבת על יוסי ? גם זה לא בסדר? היא אמרה לפני זה אני חושבת שיוסי הוא חרא שיוסי הוא זבל שהוא צבוע ואז שאלה את לאון ? לא היא שאלה אותו והוא אמר לה את מה שהוא חושב ? גם זה לא בסדר? כשיוסי יושב כל יום בימים האחרונים עם לאון ומנסה לסכסך בינו לבין כולם זה לא הסתה ? לא מה פתאום זה האמת זה היושר זה הכנות-תעשו לי טובה.

MEYTAL 14

New member
תעזוב כבר את יוסי.חפרת

בכל הודעה שלך אתה מסיט נגד יוסי. מה לעזאזל אתה רוצה ממנו? אני גם לא זוכרת שהוא הסית את לאון נגד מישהו בבית. הוא סך הכל הזהיר אותו ולאון לא נזהר וקיבל בראש משיי.

Lomsahne

New member
זה לא מה אני רוצה מיוסי...

זה מה אני רוצה מכם, את שונאים שנאה עיוורת אנשים סתם וברגע שאומרים על הפיבוריטים שלכם משהו אז פתאום הוא סך הכל הזהיר ? אני בחיים לא אלך ואצביע למישהו שמתחרה נגד מישהו בשביל שמישהו אחר ילך. אגב לגבי יוסי אין לי איתו כלום הוא לפעמים מעצבן אותי וגם אם הוא ילך אני הכי פחות ירגיש את זה {אחרי איתי}, אני חושב שהוא משחק את המשחק לגיטמי לחלוטין אבל ההערצה העיוורת אליו וכל דבר שהוא עושה זה קדוש זה מה שמרגיז אותי.אני בסך הכול מביא פה סיטואציות ומצבים ואיך שאני רואה אותם {ואגב שאני מביא סיטואציה אני לא מוציא אותה מההקשר כמו שרובכם עושים כאן}. לי באופן אישית קשה להריץ מישהו שאומר משפט כמו {הציטוט לא מדויק אבל זה מה שמשתמע מכך} "שמותר לגנוב אבל צריך להיות חכם כדי לא להתפס" לי באופן אישית קשה להתחבר לבנאדם עם תפיסת עולם כזאת.

למעלה