שירשור "שי אמר על ליאון"

MEYTAL 14

New member
תשמע,

אני מאוד אוהבת את יוסי אבל למה נראה לך שכל אלה ש"מצביעים למישהו שמתחרה נגד מישהו בשביל שמישהו אחר ילך" הם דווקא אוהביי בובליל? אני לא אפסיד כסף בשביל דבר טיפשי שכזה. ואני לא חושבת שכל דבר שהוא עושה זה קדוש, הבעיה היא שאני עוד לא מצאתי משהו באמת רע שעשה שאמרתי "איך הוא יכול לעשות דבר כזה?", בעוד שאחדים שם שאהבתי ממש איכזבו אותי. אני מצביעה ליוסי אך ורק כי הוא הבנאדם הכי אמיתי שם, הכי פחות צבוע והכי פחות נגרר ומתחנף לאחרים כדי שיאהבו אותו. ובנוגע למשפט "שמותר לגנוב אבל צריך להיות חכם כדי לא להתפס", אני לא מאמינה שאתה באמת חושב שהוא היה רציני ושהוא באמת היה גונב משהו העיקר לא להיתפס.

Lomsahne

New member
כנסי...

מן הסתם וסביר להניח שאלה שרוצים להדיח את שי/רנין/שפרה/צבר ולהצביע לאלה שיועמדו להדחה מול כמו איתי אלה אנשים שאוהבים את יוסי ועינב שזו זכותם המלאה.אז מכאן אני מסיק שמי שאומר להצביע לאיתי כדי ששי/רנין/שפרה/צבר הוא אוהב את יוסי או עינב או שניהם. גם אני לא חושב שאפחד מאלה שאני אוהב הוא קדוש וזכותך להצביע ליוסי מהתכונות שציינת שיש לו.אני רואה בו תוכנות אחרות ובגלל זה אני לא מתחבר אליו אבל אני כמוך לא אלך ואצביע למי שמתמודד מולו כדי להדיח אותו {כאילו שזה גם ישנה משהו}. לגבי המשפט שאמרתי אני חושב שהוא נאמר ברצינות.לא הרגשתי נימה צינית או בצחוק בדבריו. אגב היום המבטים בינו לבין ביתו מבחינתי שברו את השיא,יש לי את המספר של ההפקה ומחר אני מתקשר {ויכול מאוד להיות שאני חי בסרט} אבל אל תדאג אני לא אשב בשקט.

MEYTAL 14

New member
גם שיי וצבר דיברו על זה ולא פעם אחת וההפקה

לא עשתה עם זה כלום. אני לא רואה סיבה למה להם לעשות את זה דווקא ליוסי ועינב.

קפרי

New member
עצם המחשבה פסולה, כלומר, האי גנבה באה כי

הוא פוחד ולא כי הוא לא רוצה וזה אותו דבר.

קפרי

New member
שפרה חוטפת על הראש חופשי, חמישים אחוז לפחות

מהסיבות הן תרוצים שגם אם יחפשו בפינצטה לא ימצאו, זה בסך הכל מסע פרסום בעד ונגד, חזקים מול חלשים, רבים מול מעטים.

ExsoTic Cop

New member
תראו איך שי מרוצה מעצמו מי בעד למחוק לו את..

החיוך בהדחה הקרובה?

ruti

New member
הוא מרוצה מהפרצוף המכוער שלו מול המראה שם

אבל מחוץ לבית הפרצוף שלו יהיה מרוח כמו הפרצוף של מיקי הביצ'ית ההיא שזרקו אותה לכלבים אחרי שהעיפו אותה מהבית

FreshF5

New member
אני

החיוך שלו, המבט, את השיער, הבנאדם אשכרה מאוהב בשיער שלו, בכל פעם שיוצא לי לראות אותו הוא נוגע בשיער שלו.

Orange16

New member
בתור מחזאי לא יכולתי לכתוב את זה טוב או מרגש

יותר. שי שהוא באמת ובתמים הרע בסיפור הזה ( מרכל ומסיט נגד חבריו ), הוא דמגוג מושלם. הוא שבה ברשתו גם אנשים תמימים, שאילו היו ידעים באיזה דרכים הוא נוקט היו מזמן עוזבים אותו. הסצנה שהייתה עכשיו הייתה מאוד מרגשת. לאון, קרוע ודומע לאחר השיחה שבה שי כעס עליו על זה שהוא מביע עמדה, על זה שהוא עודנו מתחבר לעינב. ורנין החילת של שי, ששבויה בקונספציה של שי המנהיג האמיתי והטוב, משכנעת את לאון ששי חופר לו רק בגלל שהוא אוהב אותו, ולא חס וחלילה כי הוא מפחד שמא הוא יתחבר לעינב ויעזוב אותו. לאון, אני מאמין פגוע משי, מרגיש שהוא לא תמיד אמיתי איתו, ולמען האמת לא באמת מבין למה אסור לו לאהוב את את עינב. ואז, איזה יופי נכנסת עינב. הוא רואה את לאון בוכה, ולא יודעת שהוא בוכה בין היתר בגלל ש"חבריו" אסרו עליו לאהוב אותה. אבל היא מרחמת עליו, מחבקת אותו, וגם כשהוא משקר לה לגבי הסיבות לבכי היא מנחמת אותו ומנסה לשמח אותו. היא גם שרה לו שיר די אירוני על מנת לרומם את רוחו " נשבע לך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד", שיר שמדבר על אהוב שמבטיח לאהבותו שהוא לא בוגד בה. אבל לאון למרבה הצער כן בוגד בחברתו עינב. כמה עצוב, כמה טראגי. החיים באמת מעניניים כמו מחזה.

אם שי לא למד אפילו לאכול בפה סגור והוא אמר

שהוא למד לאכול בפה סגור רק מחברות שלו ועדיין הוא אוכל לפעמים בפה פתוח....זה רק אומר איזה חינוך הוא קיבל או קלט...

ruti

New member
אין לו אבא ואמא שלימדו אותו? מסכן. מרחמת עליו

בא ממשפחה הרוסה כנראה לפי ההתנהגות הבהמית שלו

Prime Time

New member
גם אני שמעתי את זה אבל

לא באמת חשבתי שהוא יישם את מה שלמד מ"שישה חברות".

sivan1237

New member
אם לאון עומד לעבור לצד שלהם

אין לו שום סיכוי לשרוד..לדעתי הוא בצומת דרכים מאוד משמעותית במשחק שתקבע את גורלו.. כי אם הקהל יראה שלאון עם היצר הרע לאון יטוס משם בטיל.. כי ככה זה ככל שהם שונאים יותר את יוסי ועינב הקהל אוהב אותם יותר ונסה ואיתי השכילו ועברו צד וזה גורם גם לקהל לחבב אותם כמו שקרה לאשר רק שהוא הודח כי לא היו עוד מתמודדים מולם..

למעלה