שירשור "שי אמר על ליאון"

MEYTAL 14

New member
אם לאון יקשיב לשיי ויתחיל להתרחק מעינב הוא

גמר אצלי. אם הוא יצביע לשיי בשבוע הבא, הרי הוא מבורך.

למה האח הגדול קורא להם בנפרד?

שי יצא משם וחייך ואז עינב אמרה לו "נכון שזה היה בכלל לא מצחיק?" יכול להיות שיש בעיה עם הקולות?? מעניין...מה דעתכם?

3pac היחיד

New member
השאלה הגדולה לצערנו היא מה

מראים בערוץ 2 האם הם יראו את מה ששי עשה לליאון ואת פרצופה האמיתי של שפרה שלא הגנה על ליאון אני מאוד כועסת עליה היחידים שיצאו אמיתיים זה עינב ויוסי כואב לי לראות את ליאון בוכה אני מקווה מאוד אם כי לא נראה נראה לי שליאון ייכנס לציר הרשע כלומר שי רנין צבר ושפרה ויעזוב את עינב נראה לי שעינב הולכת להיות בודדה

אור2221

New member
דבר אחד על ליאון

למרות שהבכי שלו מאוד נוגע לליבי. אני יכולה להבין למה לאנשים בבית קשה להתמודד איתו, קשה לשחק את המשחק הזה עם מישהו שהתגובה שלו לעימותים היא בכי, ושבאמת לא יכול לבחור צד. איך אפשר לדעת איך להתנהג איתו. ליאון באמת במצב יחודי, קוראים למצב הזה "הבחור שינצח את המשחק".

בטח שהוא לא יבחר צד..

זה הכי נוח לו, יש 2 קבוצות, בנתיים כל אחת בוחרת אנשים מהקבוצה השניה והוא באמצע, לא בוחרים בו פעם אחת, אין יותר נוח מזה.

אור2221

New member
אבל זה לגיטימי שלקבוצות לא יהיה נוח עם זה

וגם קבוצת עינב ושות' לא נותנת לו לנוח על זרי הדפנה, ומלכלכת על שי ואחרים באוזניו. הם בעצם מבקשים ממנו לבחור - אבל לא בצורה מפורשת.

JasPoint

New member
יש אקשן רציני, קראו לכולם לחדר האח הגדול

כנראה שגם ההפקה לא יכלה להתעלם מתיאום ההצבעות בין צבר, שי ורנין נגד איתי וונסה. השאלה מה יעשו להם? אני בעד להעמיד להדחה את כל קבוצת שי

ruti

New member
רעיון מעולה ../images/Emo45.gif החוקים קובעים מפורשות

שאסור לדבר על אסטרגיות ולא משנה מה. אסור לאף אחד לדעת מה מישהו אחר הצביע לא במפורש ולא במרומז גם הם עברו על כל החוקים

ruti

New member
בגלל שכולם תיאמו הדחות. כולם יועמדו השבוע

להדחה וזה יהיה עונש קולקטיבי שישים את קבוצת הנחשים על המוקד וזה ברור מאליו כל הכבוד להפקה שעושה לזה סוף

shiri1707

New member
הלוואי

הכי טוב שכולם יהיו מועמדים להדחה זה יהיה הכי מעניין

MissPop

New member
אבל לא היה שום תיאום

הם דיברו על זה שהם לא אוהבים את אותם אנשים, מה רע בזה בדיוק? הם לא אמרו למי הצביעו ושי אמר במפורש לרנין לא להגיד כדי שלא יחשבו שהם מתאמים ושלא יעברו על חוק. אתם סתם מנפחים. ואם הם רוצים את לאון אתם בקבוצה? אז מה. לאון אמר כמה פעמים שהוא מעדיף אותם על פני הבובלילים ורואים את זה בהתנהגות שלו. אין שום פסול שהם ידברו אתו על הרגשות שלהם גם אם זה בניסיון למשוך אותו לקבוצה שלהם (דבר שהוא גם ככה ברור). ברור שלאון מת על שי, צבר ושפרה. איך הוא לכלך על עינב בתוכנית שעברה? על שפרה בחיים הוא לא היה אומר דבר כזה. לדעתי אין שום עבירה הם לא עשו כלום. אני חושבת שאנשים קצת מגזימים, אפשר לחשוב שיוסי לא מלוכלך, הוא סופר מלוכלך, צבוע, שקרן ותחמן וגם הבת שלו הוכיחה עצמה ככזו.

Jason2

New member
אין מצב שזו הסיבה

כי את זה הם יעשו בשידור החי (אם צריך), הם לא יתנו עונש עכשיו.

AdiDaS012

New member
חחחחחחחחחחחחחחח שופו

ממש נראה כמו מועדון גיל הזהב
עם הסריגה הזאת שיפרה מפעילה אותם טוב טובבב חזקקקקק חחחחחחחחחחחחח
לימדה את כולם לסרוג בסוף יפתחו באסטה

אור2221

New member
קלטתם את האמירה של צבר לעינב?

עינב אמרה שגבר שסורג זה פאדיחה. צבר: "אני צריך רק אישה אחת שתחשוב שזה לא פאדיחה" שפרה לידו, מחייכת לתוך הסריגה שלה.

eli7r

New member
מסכימה עם עינב אין אפס

אבל ככל הנוגע לבית אז לפחות זה מעביר לו את הזמן אם הוא יעשה את זה מחוץ לבית זה כבר באמת פדיחה

Prime Time

New member
ואני בדיוק חשבתי על אמא שלו

מה היא אומרת כשהיא רואה אותו ככה...

DanaBaudelaire

New member
אני דווקא חשבתי כמו שי

שהוא התכוון לאשתו שתהיה לו בעתיד.. כי שי אמר "וזאת אישתו". בלי קשר, מה שעשו היום שי ורנין היה מגעיל ברמות, צבוע ומזעזע.

למעלה