שירשור "שי אמר על ליאון"

ruti

New member
מי תתחתן עם הערס הצבוע שי? רק מטומטמת כמוהו

אפסית כמוהו. אף אחד בחוץ לא רואה אותו ממטר. בנאדם כזה אפסי שרק מאוהב ומשחק בעצמו כל היום עם השיער והגוף השעיר והמכוער שלו. שילך להתאמן בחדר כושר אולי יראה נורמלי עלק סקסי. בא לי להקיא כל פעם שהוא מתלבש. מכוער טיחו

ExsoTic Cop

New member
ליאון בטח בוכה בחדר האח הגדול והכל בגלל..

שי שזרק לו כמה מילים וגרם לו לבכות ואח"כ השאיר אותו בצד בלי יחס לכלבים במטרה שלאון יראה ששי לא מתייחס אליו ואז יעבור לצד שלהם,גועל נפש מרוכז השי הזה.

jaycom

New member
לדעתי הסיבה שקוראים להם

היא בשביל להעלות לגריל עוד מתמודד. בהפקה פשוט ראו שעינב ויוסי השבוע לא בגריל אז נתנו לאחרים עוד הזדמנות להעמיד אותם להדחה וככה ינצלו את יוסי ועינב עוד שבוע בשביל לסחוט את הכסף מהמעריצים שלהם...

eli7r

New member
לדעתי הגזמת..אם כי אני מסכימה שזה קשור להדחות

אבל לא נראה לי שיתנו להם להצביע ל3 אנשים.... אני לא יודעת מה כן יעשו.... אבל אני לא מביה כשהם יוצאים אף ראחד לא אמר למה קראו לו לא רומז?

לא, זה משהו שקשור להפקה

יוסי פלט: מה אז הילה כבר לא תהייה בהפקה? משהו כזה ועינב ישר אמרה לו: לא, אסור לדבר על זה, זה ענייני הפקה. איך הם יודעים איך קוראים לאנשי ההפקה?

ExsoTic Cop

New member
חחחח איך שי אוהב תצמו איך הוא מלטף תצמו ..

מול המראה בחיים לא ראיתי בנאדם שכ"כ אוהב את עצמו עד כדי ליטוף עצמי זה פשוט מגוחך.

s7m42

New member
די, אי אפשר לראות יותר את שי

אי אפשר. הוא חייב לעוף מהבית וכמה שיותר מהר כמה רוע יכול להיות בבן אדם? ואיך הוא משקר בכזאת קלות? זה ממש בטבעיות יוצא לו בלי להתבלבל אמר שהוא בחיים לא ילכלך על צבר- לכלך על צבר אמר שהוא בחיים לא ילכלך על לאון- שנייה לפני זה הוא לכלך על לאון והוא גם לכלך עליו ביחד עם יוסי אמר שהוא בחיים לא ילקק ל"אוייבים" שלו- כל היום הוא מלקק לעינב ומבקש שתוציא לו שערות מהכתפיים אמר לצבר שלאון אומר לכל אחד שהוא הכי אוהב אותו- והוא זה שאומר לצבר ורנין אתם אחים שלי פה ורק עליכם אני סומך ושנייה אחרי זה הולך ללאון ואומר לו יש לי פה שלושה אחים ואחד מהם זה אתה כמה שקרים, כל הדברים האלה שהוא כביכול מייחס ללאון הוא עושה אותם בעצמו ולא לאון

JasPoint

New member
שפרה התעצבנה על לאון בגלל שדיבר עם יוסי

ראיתם איך היא אמרה לו "למה אתה מנהל שיחת אהבים עם יוסי על השטיח", ממש מפריע לה שלאון מדבר עם יוסי, איזה מגעילה. את לא רוצה לדבר עם יוסי אל תדברי, אבל למה לאון צריך לא לדבר עם יוסי רק בגלל שאת לא? מסכן לאון, מה שעשו לו היום בסוכה היה אחד הדברים הדוחים מבחינה חברתית שאפשר לעשות לבן אדם.

FreshF5

New member
שי, גבר דוחה

והצהרתי זאת לא מעט בעבר אני די מקווה שלא אראה אותו בקרוב

מרמריסה

New member
מה שעשו עכשיו לליאון...../images/Emo5.gif מדהים

לראות לחץ חברתי-רגשי בפעולה. חבורת אינקויזיטורים, יושבים וצולים את הקורבן בקור רוח. וכל אחד בתורו תוקע סכין ומסובב. והמסכן מנסה להתגונן, אבל לא מצליח לו והחיצים נורים לעברו. ופוגעים. כאילו שהוא שוכב על הרצפה ובועטים בו. למרות שאני לא מתה על ליאון, כמעט בכיתי איתו ביחד... הוא נראה לי כמו ילד שהמבוגרים מתעללים בו. ממש. ושי הזה... מתנשא, שקרן, נאד נפוח, כלי ריק שאין בו כלום. והוא חופר וחופר וחופר, ובכל משפט שני סותר את מה שהוא אמר בעצמו לפני 2 שניות. איך ה"חיילים" שלו לא רואים את זה???? והולכים אחריו בעיוורון כזה???? מה שמראה, שהם רק אינטיליגנטים ב"כאילו" ובעצם לא מבינים שום דבר מהחיים שלהם.

למעלה