שירשור "שי אמר על ליאון"

FreshF5

New member
לא ראיתי מה עשו לליאון

רק קראתי דרך הפורום על הדברים כך או כך לא הופתעתי ממהלכיו של שי משחק או לא אני לא מאמינה ברמיסת אחרים בשם המשחק יש גם דרכים אחרות (להלן ונסה, שממה שראיתי הולכת עם המשחק שלה = האמת שלה עד הסוף מבלי לפגוע באחרים או מעמידה פנים)

בהלםם

New member
או שהחיילים של שי מתחילים להיות חכמים מהצופים

לא יכול להיות הגיוני שלהיות בבית סגור 50 יום עם בן אדם כמו שי ולא לדעת מי הוא.. לפי דעתי הם יודעים כבר מי הוא ומשחקים על זה (או לפחות צבר..) היום קלטתי איך צבר מחמם את שיי אתם לא מבינים הוא נגע לו בכל הנקודות שיכלו לעצבן אותו צבר הכי חכם פה חבל לכם על הזמן........... הוא יודע בדיוק מי זה שיי והוא יודע בדיוק מה אנחנו נחשוב בבית עליו בגלל שהוא הולך אחרי שיי בעיינים עצומות ואנחנו כאילו נרחם עליו ונרצה לשבור את הטלווזיה שיתעורר .... אתם לא מבינים כמה צבר חכם רק היום הבנתי את זה... וכשתהייה התפנית "כשיגלו את פרצופו האמיתי של שי" תהיו בטוחים שצבר יעמוד מאחורי זה...... הוא פשוט מחכה לרגע הנכון זה הכל...

Lomsahne

New member
הוא יודע גם יודע את הפרצוף האמיתי שלי...

גם לדעתי הוא יודע הוא פשוט שומר את זה הוא קלט את שי וכבר אפשר להבין את זה.

אני אומרת לכם שלאון צריך לעבור לצד של עינב

ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה...

droriko

New member
שי לוקח את איתי לשיחה

ואומר לו ששבמידה והוא ישאר ביום שלישי אז הוא רוצה ממנו שישתנה בככה וככה וככה (הככה וככה וככה לא חשוב עכישו). אתם יודעים מה נראה לי? ששי בכלל לא הצביע לאיתי , יש לי תחושה רצינית לגבי זה. עובדה שהוא לא יקרא ליוסי או עינב או ונסה לשיחה כזאת. מבחינתו השלושה זאת כבר חזית רצינית נגדו, בעוד איתי עדיין בגדר מתנדנד ואפשר עוד לשחק איתו. (כל מה שכתבתי לא נכון במידה ושי באמת אירגן עם אחד מהשלושה שיחה אבל פיספסתי כי הלכתי לאכול מקודם)

droriko

New member
לא אמרתי שאין מצב שהוא לא הצביע לו

אבל כשנאי מסתמך על הסמנטיקה של הדברים אני מוריד את הסיכויים של איתי אל מול הבובלינים .

דינה128

New member
למה עינב סגרה את המקרופון ודיברה בשקט?

ראיתם את זה? עינב ונסה (שמצביעה בעקביות לעינב) ואיתי יושבים ועינב מרכלת על האחרים.. ואז סגרה את המיקרופון ודיברה בלחש , עד שונסה התכופפה אליה כדי לדבר איתה. מעניין מה אמרה לה. עינב מדברת על האחרים, למה מותר אני מניחה כי גם האחרים מדברים... רק אל תהפכו אותה לצדיקה.

דינה128

New member
וואו וואו עינב טוחנת את שיפרה...מחכה לדם

כנראה שכולם מחר כולם מועמדים לפי מה שמסתמן, כי עינב אמרה שהיא מחכה שאחד מהם ילך ואז היא תגיד לו "ביי מאמי , תמסור ד"ש לאשר". והיא מחכה ששפרה רק תגיד לה מילה והיא יוצאת עליה המילים שהיא תגיד כבר רצות לה בפה ואז שפרה תהיה בטוח על הגריל. וואלה, הולך להיות מעניין..

Lomsahne

New member
עזבי את זה...

גם איתי שישב לידה הוא זה שהצביע לאשר ודווקא שפרה וצבר הם אלא שלא. תפסתי מאיתי וונסה כאנשים שלא מלכלכים אבל אחרי היום סופית הם יצאו מהרשימה.

קופנגן

New member
אני חושב שהיא לא סגרה את המיקרופון

אלא שתקה לרגע כי הם חשבו שמישהו מהקבוצה של שי מאזין לשיחה שלהם

ExsoTic Cop

New member
כמה שאני מת על עינב כל מה שאומרת נכון

הבחורה צודקת ב100% כל מילה זהב.

MEYTAL 14

New member
עינב הנסיכה של הווילה ! פשוט ככה !

אני מתחילה להתאהב בבחורה המקסימה הזאת. תותחית.

TLV GUY2

New member
עינב היא לא נסיכה של דיר חזירים

היא שוליית מלך החזירים, היא המשרתת של מלך הקופים, היא המיץ של הזבל של העכברים.

bibaso

New member
בסדר אז התעצבנת, אבל אתה סתם

מוריד את הרמה של עצמך ומלכלך את הפורום.

למעלה