שירשור "שי אמר על ליאון"

blur2

New member
אני מתחיל לא לסבול את עינב..

ומאוד אהבתי אותה עד לפני שבוע ככה.. היא מדברת הרבה על שפרה וצבר אבל היא מתנהגת בדיוק כמוהם אם לא יותר גרוע בהרבה מאוד דוגמאות שהיא נתנה. היא אמרה ששיפרה לא רוצה לשבת איתה או משהו כזה.. ודקה אחרי זה היא מספרת איך היא רק מחכה ששיפרה תגיד מילה לא במקום כדי שהיא תוכל להתהפך עליה.. גם נתנה את הדוגמא של נעמה ואמרה ששיפרה התנהגה כמו נאצית כלפיה. נו באמת.. ואם זה לא מספיק היא הצליחה לעשות שטיפת מוח לאיתי וונסה לפני כמה ימים.. היא מתחילה ממש לעצבן.

droriko

New member
עשתה לאיתי וונסה שטיפת מח?

ונסה היתה הראשונה שקלטה מי אלה שי ורנין (והצביע נגדם לפני שבועיים). איתי קלט כבר מזמן מה שיפרה מתנשאת מעליו(והצביע נגדה לפני שבועיים או שלושה) ואת השתלטנות וההתנשאות של שי הוא לא היה מריך את עינב כדי לדעת , קולטים את זה מקילומטר.

blur2

New member
זה לא משנה את העובדה שהיא בכל זאת עשתה את זה

אולי שכנעה את המשוכנעים, אבל מה שהטריד אותי יותר היו הדוגמאות שהיא נתנה בשיחה איתן. ממה שאני זוכר היא עיוותה את העובדות בצורה כזאת מגעילה ודו-פרצופית.. זה היה ממש מגעיל. לגבי איתי - הוא הספיק כבר להשלים עם שיפרה ולגשר על הפערים, אבל משהו אומר לי שהשבוע הוא יצביע לה שוב...

Lomsahne

New member
עזבי את זה...

היא אומרת ששפרה וצבר כל הזמן מתבודדים ? באיזה סרט היא חיה ? מה היא רוצה ? לא והיא אומרת שכשהם היו 16 זה היה בסדר להתבודד אבל כשנעמה עשתה את זה היא אמרה שזה מפרק את הקבוצה אבל היא גם אומרת שעכשיו שהם 9 זה גם מפרק את הקבוצה היא סותרת את עצמה... משווה מישהו לנאצי? גועל נפש זה מה שיש לי להגיד לה.היא טוענת שהיא הכי אמיתית אבל כששפרה באה ואמרה לה את עצבנית עלי היא אמרה לה שכן ושהיא תדבר איתה אחרי המקלחת ולא הלכה לדבר איתה אלא מלכלכת עליה מאחורי הגב? איפה הכנות פה ? והיא עוד אומרת אני רק מחכה להתפוצץ עליה זה לא מה שהיא אמרה גם פעם שעברה ובסוף שפרה עשתה ממנה כזאת קטנה ? מה אתם חושבים שרק היא יודעת לצעוק וצריך לפחד ממנה ? איאיי רמבו ממש.

חבר'ה , זהירות עם הקילשונים .

וגם עם האבוקות . אתם הריי לא רוצים שהמשפט שדה הזה ייגמר בכך שמישהו יוציא את העין למי שעומד לידו . ושחלילה לא יישרפו כאן אחד את השני . בואו נשמור על כללי הדיון התרבותיים שכוללים בתוכם כינויים כמו " ציר הרשע " או " ציר הפשע " וכו' . ולא שחלילה יש כאן אנשים שהייתה להם את ההחלטה את מי לא לאהוב עוד מראש ואז הם רק מחפשים לכך עוד ועוד צידוקים . הריי שי הרשע והמרושע הזה , לא משנה מה הוא יעשה בעצם . אם יגיד את הכל בפנים אז הוא רשע ומרושע . ואם הוא יגיד את זה מאחורי הגב הוא רשע ומרושע . ואם הוא לא יגיד את זה בכלל אז זה בגלל האסטרטגיה של הנחש . ואם הוא מחבק את לאון זה בגלל האסטרטגיה של הנחש ואם הוא כועס על לאון זה בגלל האסטרטגיה של הנחש הזה . בקיצור , שי הזה ממש מרושע וזה לא לגמרי קשור למתרחש . אז על מה אתם עושים את כל המהומה עם הקילשונים ועם האבוקות כל פעם שאתם מוצאים איזה חצי תירוץ . אתם יכולים לפחות להתחשב בשכנים ולבקש את ראשו של שי יותר בשקט בין 2 ל 4 ?

למעלה