שירשור "שי אמר על ליאון"

ילדונת5

New member
אם ב"קשת" לא מענישים את שי ורנין

אני מתקשרת לקשת ועושה להם מהפך בטלפון ומסיקה לצפות בערוץ 2 בכלל!!!! מה זאת החוצפה הזאת???

סקר 1

New member
שי- חתיכת פחדן אגואיטס!! לך כבר הביתה..!!!

אתה קורא לעצמך מנהיג??? אתה חזק רק על חלשים.... הלוואי ואתה וג'נין שלך תעופו הביתה וכמה שיותר מהר...

MissPop

New member
על מה יש להעניש את שי?

אסור לו לדבר עם לאון על ההתנהגות שלו? הוא לא הלך מאחורי הגב, הוא קרא לו לשיחה לדבר על הכל פתוח וגם אמר שידבר עם ואנסה. זה ידוע ששי לא סובל את ואנסה והוא ורנין מעולם לא אמרו בבירור שני שמות. נכון ששי צבוע כי הוא לכלך על צבר ושפרה עם אשר כל היום טחן לו במוח עליהם אבל אחר כך הוא אמר את זה גם לצבר... זכותם לא לאהוב אנשים זה לא אומר שהם מתאמים. הם לא אמרו כל אחד נגד מי הם מצביעים. תרדו ממנו כבר. אתם חושבים שלאון או רנין תמימים אבל הם לא תמימים, כולם משחקים משחק וכולם עוברים אחד מהשני, אז מה? כל מה ששי אמר על לאון זה נכון. לא נראה לי שלאון באמת מבין מה הוא עושה אלא אם כן הוא שחקן מעולה אבל אם זה מפריע למה לא לדבר על זה? אם הוא לא היה קורא לו לשיחה מילא אבל הוא אומר לו הכל בפנים. מה רע בזה בדיוק, על מה יש להיענש? שהוא רוצה לריב עם ואנסה? היא וולגרית ומגיע לה...

tg151

Well-known member
נכון (זה די נהיה הכותרת הקבועה שלי חח)

מותר לדבר על רגשות ועל מה שחושבים על אנשים אחרים בבית אבל כמו ששי אמר שי,שפרה,צבר,רנין ולאון היו החברים הכי טובים מההתחלה (אולי לא בשבוע הראשון אבל המון זמן הם חברים הכי טובים) ומי עזר ללאון כשהוא היה שיכור וישבו איתו עד שהוא נרדם שי,שפרה צבר ורנין ניקו את הקיא שלו ודאגו לו מאד ואני בטוח שזה לא מאינטרסים. אין בעיה שלאון יאהב גם את עינב אבל שיבין שהאנשים שהכי אכפת להם ממנו אז הוא מדבר עליהם. אני רק מקווה מאד שלאון יודע מי החברים האמיתיים שלו. ולא חבורת אסטרטגיים שהתחברה מכורח הנסיבות (מי אמר אשר) פתאום עינב נהייתה החברה הכי טובה של ונסה ואיתי נו באמת היא הרי ליכלכה על איתי לפני שאשר הלך, פשוט היא ויוסי ראו שאיתי עומד באמצע וגם לו עשו שטיפת מוח ואיתי הפתי מאמין.

Lomsahne

New member
מסכים עם כל מילה...

אגב צבר ושפרה הכי דאגו ללאון שהוא השתכר {יותר מהשאר} וממש אהבתי את זה שהם היו שם בשבילו.בכללי הם תמיד שם בשבילו גם שהוא בוכה. לגבי עינב ואיתי לא רק היא צבועה גם הוא צבוע הרי שניה לפני הוא הצביע לה ופתאום הם החברים הכי טובים.לא אבל מה קרה לכם עינב לא צבועה היא הכי אמיתית שם. יוסי הוא הכי מומחה בשטיפות מוח והשטיפות מוח שלו לפחות לדעתי נעשות מטעמי אסטרטגיה בלבד!!!

ruti

New member
אני מעמידה אותו לעוף בגלל שהוא ערס וערסים הם

הגברים הכי זבל שיש במדינה. סיבה מספיק טובה אני חושבת. הקץ לערסים התל אביבים שחושבים שהם יכולים לשרוק לכל בחורה ברחוב והיא תיפול לרגליהם

MissPop

New member
ויוסי לא ערס? יוסי, עינב וואנסה הם הכי ערסים

שיש... שי עדין לעומתם.

אפשר בבקשה לדעת מה היה עם לאון?

לא ראיתי מאתמול בצהריים ועכשיו הבנתי שיש סיכסוך בין שי הנחש ללאון,מה היה??

danashi

New member
יש במצלמה 2 אבל בלי קול. זה לכולם?

באמת מעצבן, סוף סוף מעניין!

rinatt1

New member
כן לכולם.. אין קול במצלמה 2 ולא 3,4 חרםםםםםם

הם עושים בכוונה ..אז למה כל המצלמו האלו עם אין קול למהההההההההההה???? הם פשוא סוחטים אותנו עם ה-sms והרייטניג עושים כסף על חשבננו.. ולא מספקים את הסחורה.. אני קוראת להחרים את ערוץ 20 ואת האח הגדול בכל התקשורת אינטרנט טלפונים ערוץ2 וערוץ 20..

rinatt1

New member
מסכן לאון.. איזה חארות ירדו עליו קאסח...

אני חושבת שעשו לו ממש עוול, מסכן ככה ליפול על בנאדם כמה אנשים יחד.. זו ממש לא התנהגות. זה לינץ. אני בעד עינב ולאון.. עינב בחיים לא הייתה עושה את זה ללאן. ואם היא הייתה בשיחה וואוווווואווו חבל להם על הזמן הייתה בעד לאון.. אני הכי בשוק משיפרה... ככה היא מתנהגת גם לאחויות שלה.. ככה להצטרף ללינץ של לאון .. איזה זבל.. ירדה לי מהעניים..לגמרי!!!! ממש ממש חבל הרסה לעצמה את המוניטין.. ומי אכל אותה לאון.

קריקט1

New member
שי-נמאסת!! עוף כבר הביתה!!!

עלק מנהיג!! חתיכת פחדן עלוב... ילד בן 5 יכול להנהיג יותר טוב ממך...

יNOT

New member
את יכולה לנסות להעיף אותם עם ../images/Emo65.gif כי

עם
עוד לא הבנתי איך את מצליחה לבחור את מי את מעיפה

למעלה