שירשור "שי אמר על ליאון"

יNOT

New member
../images/Emo130.gif אתם באותו הבנק?

אני לא עשיר, ככה שאין לי הרבה כסף לבזבז על הניסיונות האלה.
(בעסה...) אבל האסטרטגיה שלכם , בשביל לגרום להדחה של מישהוא מהווילה, פשוט גורמת לי לחשוב שאתם נורא נורא חכמות
(ואני סקרן לדעת כמה עוד אנשים חכמים כמוכם יש? והאם זה משקף נאמנה את חוכמתה של המדינה כצופים ?
)

mui mui

New member
איזה בזבוז זמן..בוא אני אגל לך משהו

כדי שעצומה תתפוס.. אי אפשר סתם לרשום יוסי משדרות.. עצמות שנחתמות בחיים נרשמות עם שם מלא+ת.ז+טלפון כך שיודעים שאלו שרשומים הם לא אנשים פיקטיבים (אדם אחד שרושם 1000 שמות נניח)
העצמות האלו הם פשוט מגוחכים וחסרי כל עמוד שידרה ומבזבזים את זמנם של האנשים הרציניים בפורום שדנים בדעותם בהתנגות כזו או אחרת של דיירי הבית..

0הבורר0

New member
לידיעתך,העצומה לא נותנת לרשום יותר מהודעה אחת

וגם אם היה מקום לרשום ת.ז אנשים לא היו רושמים מספרים אמיתיים אז אני רואה את מה שאתה אומר כבזבוז זמן ואת מה שאני עשיתי כדעות תכלס מבלי הרבה קישקושים שאנשים יצטרכו לכתוב. וזאת הסיבה שהעצומות האלה כן מוכיחות הרבה, זה דעות של אנשים ונותן אינדיקציה לגבי מה שאנשים חושבים ואם היית עוקב, היית רואה עצומות קודמות שכל מה שהיה כתוב בהן אכן קרה, יכלת לדעת לפני ההדחה מי יודח בעצם. מאחל לך אחלה ערב ותשתה כוס מים אני חושב שקצת משעמם לך ואתה מחפש על מי להוציא את העצבים שלך.

mui mui

New member
כאחת שעשתה עצומות.. כנגד פעילות של עיריות

כגון הריסת מבנה יחיד שמעסיק ילדים ונוער בשכונת מצוקה גדולה בישראל.. (רצו להוריד מגרש כדורסל ומשחקים וחוגים ללא תשלום ) ואכן נחלנו הצלחה.. מודיעה לך שלא ניתן לשנות.. בלי מה שכתבתי קודם.. מקבלי עצומות לרוב מתקשרים לשמוע דיעה (ולבחון שלא מדובר במצב פיקטיבי כמו שרשמתי למעלה) אני לא אבזבז יותר את זמני על השטויות האלו.. ואתה ממש לא מעצבן אותי חח אלא משעשע.. תגדל..

קפרי

New member
מי שלא נדבק ואוהב את יוסי ועינב, צריך לעוף

מיד, לא משנה מי הוא ומה הוא. חייב להיות בעד משפחת בובליל, אחרת יש לו גזר דין מהשופטים, בלי משפט אפילו.

Mark Girland

New member
שאלה רצינית - לא נמאס לך לכתוב את זה כל פעם?

אני רואה את זה בפעם המאה את התגובה הזאת שלך. אתה צודק, בעיקרון לא ניתן להעיף אלא להשאיר, אבל כמה אפשר !?!? אל תהיה כמו שי.

יNOT

New member
היא העלתה את הטענה לא אני ../images/Emo4.gif

אם היית כותב לה את מה שכתבת לי, באמת שלא הייתי צריך.

sUp3r

New member
חחחחח צריך לעשות עצומה נגד NOTי

בטוח כל הפורום ירתם למאבק. מה... הוא חופר

היא שותקת!!! במקום להתערב!!

היא גם תעשה כל מה שצבר יגיד לה לעשות, וצבר חזק בעניין של להכנס בלאון ובקבוצה השניה. חבורת חלאות!

mui mui

New member
לאון לא בא ומגן עליה כשיש לה קטעים עם

עינב.. והוא לא נקט עמדה.. למה שפרה צריכה להגן עליו.. אם הדיבור שם צודק.. הוא לא יכול לשחק עם כולם.. פעם בוכה פה ופעם שם ..עכשיו הקול שלו משמעותי.. וצריך להחליף אסטרטגיה.. . שיבכה.. מספיק לשחק את המסכן.. אני אוהבת אותו והוא חמוד.. אבל מדובר בבחור בן 22 אם אני לא טועה.. ולא אדם טיפש.. בעל ידע רב.. . לא פלא שבשלב זה של המשחק הוא קיבל שיחת נאמנות..

למעלה