שירשור "שי אמר על ליאון"

metrosexual

New member
אך הוא גם לא עוזר לעינב נגד שפרה!

יש הבדל ענק! אם שפרה הייתה יושבת ושותקת אז אפשר היה להבין למה היא צריכה להיכנס לעימות מיותר עם שי על בן אדם שלא נוקט עמדה בד''כ! אך במקרה הזה שפרה גם לחצה על לאון ובזה היא מסכימה עם שי והיא מחבורת העולם התחתון שמאיים על האנשים הנורמלים ותמימים כמו לאון לדוגמא! כמה שתמכתי בשפרה כרגע אני רואה את הגועל שלה ושל צבר...אני ממש מאוכזב! מקווה שארבעתם יעופו בקרוב!(שי,שפרה,צבר,רנין) ורנין לסוף שיעשו לה לינץ' שתשאר לבד!

Lomsahne

New member
לא הבנתי אותך...

למה אתם רואים את מה שהיה כאן עימות ? זה היה ליבון עיניינים ובשיחה הזאת נאמרו כל הרגשות שמסתובבים בין האנשים שהיו נוכחים בשיחה, אני לא מבין מה לא בסדר פה ? הרי אם הם היו ממשיכים לדבר על מה שהם מרגישים לגבי לאון מאחורי הגב זה היה לכלוך וצביעות אבל כשאומרים בפנים זה לינץ', אין אמצע ? מקציוניות לקיצוניות ? שפרה מעולם לא ליכלכה על עינב ליד לאון כמו שעינב מלכלכת על שפרה לידו,ואם לאון לא טורח עזוב להגן על שפרה בסה"כ לעזוב את השיחה ברגע שזה קורה אז זה התנהגות שגם אני אישית בתור חבר של מישהו לא הייתי מקבל. איום ? איפה פה ראית איום בדיוק ? מסכן צבר בקושי מדבר ובסוף הוא הכי חרא.

metrosexual

New member
אבל עינב חבר של שניהן

הוא אמור להיות נייטרלי! זה דווקא מראה עד כמה הוא בן אדם אמיתי ולא צבוע !הוא גם בן אדם שלא רוצה להרוס יחסים עם החברות שלו...מה רע בזה?

Lomsahne

New member
אתה צודק...

לאון חבר של שניהם והוא באמת אמור להיות ניטרלי אבל הוא לא, מהצד של שפרה היא לא מערבת אותו באיך היא מרגישה לגבי עינב ובטח שלא מלכלכת עליה לידו {או בכלל} אבל עינב עושה את זה וברגע שהוא שם כדי לשמוע הוא כבר לא ניטרלי כי ברגע שהוא שומע שמלכלכים עליה הוא אמור או לעזוב את השיחה או ללכת ולספר לשפרה ככה אני חושב לפחות.

mui mui

New member
האמת מסכימה עם Lomsahne

אכן שפרה אמרה מספר פעמים שאם יבחר בעינב היא לא תכעס ולא תאהב אותו פחות.. באמת שפרה הייתה בסדר..

נו, באמת. היא עושה לו שטיפות מוח

כבר כמה שבועות עם כל ההפוך על הפוך שלה, "אני יודעת שאתה מעדיף אותי" וכאלה. מציגה את עינב כחלשה ואומללה. בלתי נסבלת.

mui mui

New member
לאון לא תמך בשפרה ולכן לא מחוייבת לתמוך בו

בעיקר שהדיון שם היה צודק.. הוא לא יכול לבוא ולבכות שלא מספרים לו כלום או לא מדברים לידו.. ולא להראות נאמנות.. . עינב כבר אמרה בכמה הזדמנויות שהיא מנסה לסחוב את לאון אליה משפרה.. . והם לא אומרים לו אל תהיה איתנו.. אלא אומרים לו.. תנקוט עמדה.. תן את הדיעה שלך.. והם אמרו גם שלא בפניו וגם בפניו בתחילה השיחה.. שגם אם יבחר בקבוצה השנייה עדיין יאהבו אותו.. אבל מבחינת משחק.. הם ידעו שהוא לא יעמוד לצידם בזמן הצורך וזה אמת.. כשאתה במשחק כזה.. יש מעין חוק נאמנות.. בשום ריאלטי לא חושבת שמישהו החזיק על ה"גדר" כל כך הרבה זמן יאמר לזכותו של לאון. לרעתו.. שהוא צריך להראות עמוד שדרה.. ולהתחיל לשחק את הריאלטי לשמו הגיע ולא רק לשיר ולרקוד.. השחקנים הולכים ומצטמצמים.. והכוחות משתנים וימשיכו להשתנות.. . לאון שם את עצמו כאח ובן לדיירים מסויימים אח כשמדברים עליהם או הוא עצמו מדבר עליהם.. שאלות: למה לאון לא עוזב בשיחות כאלו את החדר (משני הקצוות) ? --> כי הוא רוצה לשמוע.. לדעת מה קורה. למה לאון לא מבקש משני הצצדדים לא לדבר בנוכחותו על על האחר עקב אהבתו --> כי זו בדיוק האסטרטגיה.. ובצדק הם העירו.. עדיף שידע את העמדה מאשר לא ידע שעלו על האסטרגיה.. למעשה הם עשו לו טובה בזה שהוא יכול לבנות אחת חדשה.. שוב הדינמיקות ימשיכו להשתנות מרגע לרגע..

metrosexual

New member
די תמכתי בה עד היום אבל די!

גועל נפש שהיא פתחה אש נגד חבר הטוב שלה

tg151

Well-known member
בדיוק

שי אומר את האמת בפרצוף עינב,איתי,ונסה ויוסי אומרים מאחורי ומרכלים זה העניין

FoolishlyFab1

New member
שי צריך לעוף

מזמן הוא היה צריך לעוף למה הוא חושב שהוא המפקד של כולם? נראה שהוא ממש מנסה לשכנע את לאון כי לאון טוב מדי

למעלה