שירשור "שי אמר על ליאון"

נועה21

New member
בואו נראה איך יציגו אותם מחר

משום מה יש לי הרגשה שלא יראו לנו את מה שעכשיו ראינו (שי הוא קדוש, שכחתם?)

clearer

New member
אם בקרוב לא יראו בערוץ 2

את הצד הנחשי של שי, אני אשקול להפסיק לצפות בתוכנית. כי אני אאבד כל אמון בעריכה שלהם. הם חייבים להראות את הקטע הזה, בו שי בוגד בצבר ומדבר עליו מאחורי הגב: http://il.youtube.com:80/watch?v=4-iwWi9eRqo ואחרי זה להראות ששי אומר לצבר: "אתה אח שלי" ושש אומר לליאון: "אני בחיים לא מדבר על חברים שלי מאחורי הגב"

נועה21

New member
גם עכשיו הוא אמר את זה לרנין

חסר להם אם הם לא מראים מחר את מה שקרה עכשיו ונורא נוח שבאמצע מסע ההפחדה של שי על לאון הם מעבירים למסאג' של איתי וונסה

ruti

New member
יש להציג את תיאום ההדחות של שי ורנין ולהעמיד

את שניהם על הגריל. זה יהיה מעולה אם יעשו דבר כזה. מגיע להם עונש לשני הנחשים הראשיים האלה. רנין הערביה מוציאה שם רע לכל הערבים במדינת ישראל.

bibaso

New member
זה את שמוציאה להם

והבנתי למה התכוונת, - ואני בטוח שתביני למה שאני מתכוון

ruti

New member
היא ערביה דוחה. יש ערבים טובים ויש ערבים דוחי

היא שייכת לערבים הדוחים. היא מגעילה אותי בהתנהגות המגעילה שלה כלפי היהודים וזו לא גזענות. יש ערבים טובים ויש ערבים זבל. תנחשי לאן רנין שייכת

Lomsahne

New member
בואנה אני לא מאמין שנותנים לאחת כמוך

להגיב בכלל בפורום.את פשוט גזענית,זה בדיוק כמו שאני אגיד יש יהודים ישרים ויש יהודים תחמנים מזה ההערה המטומטמת הזאת ?

bibaso

New member
נו, באמת אני צריך להסביר לך ?

לצורך העניין היא שייכת לאנשים הדוחים כמו שי, היהודי. לערביות אין קשר - יש אנשים טובים ויש אנשים זבל (ויש כמובן את כל מה שבאמצע), ויש כאלה בכל עם ככך שזה לא קשור. בואי נרד מזה - יש אקשן במסך

קמבילי

New member
די

די עם מכבסת המילים, היא לא אמרה שום דבר נורא, ואיש חכם כמוך יודע שמכבסי המילים הם הגזענים הגדולים ביותר. אמרתי שבעים פעם שרנין משחקת דמות בסרט ערבי, וזו לא מחמאה לערבים ולא מחאמה לרנין. אסור להגיד את זה?

bibaso

New member
זה משהו אחר ובכלל לא העלתי את המילה גזענות

רק מעצבן שמכניסים את זה איפה שלא צריך

קמבילי

New member
אוקי, אני מתנצלת,

לרגע היה נדמה לי שאתה עושה את "ביקורת" וקיבלתי חום. אבל החום עבר.

קמבילי

New member
דרך אגב

איך אני יודעת שאני מתכתבת איתך ולא עם אחת חתולה גלקטית? :-; סתאם, אני מזהה את הכתב שלך.

mui mui

New member
לאון לא מסכן הוא שיחק שם עם כולם עד

שלב שהוא לא יכול.. הוא מעולם לא הגן על אף אחד ולא נקט עמדה למען אף אחד.. . מדובר בבחור בן 22 לא ילד קטן.. ואם הוא זקוק לאמא.. שילך הבייתה.. ואם הוא נכנס למשחק.. שישחק אותו.. לא מרחמת עליו.. אלא נותנת לו קרדיט שהוא אחד השחקנים הטובים.. גם רנין בוכה.. ואת שניהם לא העמידו עד היום להדחה.. אבל רנין הייתה צריכה בשלב יותר מוקדם לפנות לחבר כזה או אחר.. לאון חייב להפסיק לשכב עם שתי בנות המתרס במיטה.. כי זה נוגד את הלך העניין של המשחק.. איך הם קוראים לזה.?? שוויץ.. גם שוויץ עדיין משלמת..

mui mui

New member
התכוונתי לשני הקצוות של המתרס ולא שתי הבנות..

הן שתיהן לא ביחסים טובים..

Lomsahne

New member
מה את משתמשת במושג הזה ?

את בכלל יודעת מזה ? מעניין כיוסי מסית את כולם נגד כולם זה סבבה זה כי הוא אמיתי אבל ששי דואג להתעמת עם לאון על דברים שמציקים לו {ובצדק} אז הוא מסית תחמן וכל שאר הדברים שאומרים עליו כי זה בסדר כל מעריצי יוסי-עינב מתנהגים בדיוק כמוהם.

למעלה