את הצד הנחשי של שי, אני אשקול להפסיק לצפות בתוכנית. כי אני אאבד כל אמון בעריכה שלהם. הם חייבים להראות את הקטע הזה, בו שי בוגד בצבר ומדבר עליו מאחורי הגב: http://il.youtube.com:80/watch?v=4-iwWi9eRqo ואחרי זה להראות ששי אומר לצבר: "אתה אח שלי" ושש אומר לליאון: "אני בחיים לא מדבר על חברים שלי מאחורי הגב"
לצורך העניין היא שייכת לאנשים הדוחים כמו שי, היהודי. לערביות אין קשר - יש אנשים טובים ויש אנשים זבל (ויש כמובן את כל מה שבאמצע), ויש כאלה בכל עם ככך שזה לא קשור. בואי נרד מזה - יש אקשן במסך
די עם מכבסת המילים, היא לא אמרה שום דבר נורא, ואיש חכם כמוך יודע שמכבסי המילים הם הגזענים הגדולים ביותר. אמרתי שבעים פעם שרנין משחקת דמות בסרט ערבי, וזו לא מחמאה לערבים ולא מחאמה לרנין. אסור להגיד את זה?
שלב שהוא לא יכול.. הוא מעולם לא הגן על אף אחד ולא נקט עמדה למען אף אחד.. . מדובר בבחור בן 22 לא ילד קטן.. ואם הוא זקוק לאמא.. שילך הבייתה.. ואם הוא נכנס למשחק.. שישחק אותו.. לא מרחמת עליו.. אלא נותנת לו קרדיט שהוא אחד השחקנים הטובים.. גם רנין בוכה.. ואת שניהם לא העמידו עד היום להדחה.. אבל רנין הייתה צריכה בשלב יותר מוקדם לפנות לחבר כזה או אחר.. לאון חייב להפסיק לשכב עם שתי בנות המתרס במיטה.. כי זה נוגד את הלך העניין של המשחק.. איך הם קוראים לזה.?? שוויץ.. גם שוויץ עדיין משלמת..
את בכלל יודעת מזה ? מעניין כיוסי מסית את כולם נגד כולם זה סבבה זה כי הוא אמיתי אבל ששי דואג להתעמת עם לאון על דברים שמציקים לו {ובצדק} אז הוא מסית תחמן וכל שאר הדברים שאומרים עליו כי זה בסדר כל מעריצי יוסי-עינב מתנהגים בדיוק כמוהם.