שירשור "שי אמר על ליאון"

ruti

New member
למה אין הדחה שבה כולם על הגריל?! הפסיקו עם זה

צריך להחזיר את זה ואז נעשה מה שצריך כדי להעיף את שי. עלק מנהיג. מנהיג בגרוש

יNOT

New member
יש לך תמיד את הרעיונות הכי טובים בפורום ../images/Emo13.gif

איך זה קורה?

ruti

New member
אני חושבת שזה יקרה בקרוב. כי ברור מראש מי

מודח ברגע שתמיד שמים את עינב ויוסי. לכן הם יצטרכו משהו דרסטי שישנה את כל הכללים. הם גם רוצים להכניס לבית אנשים חדשים אז צריך להזדרז ולהעיף יותר אנשים. אני חושבת שצריכה להיות בקרוב הדחה כפולה. שתי הדחות באותו שבוע. משהו מהיר יותר

ruti

New member
כל אחד מהם מול יוסי ילך הביתה ../images/Emo6.gif

ולכן אני לא ממש מודאגת. הכל ענין של מי יעמוד מול בובליל

Funk18

New member
לדעתך...

לדעתי ציר הרשע זה: יוסי- שעושה תככים בין כולם בשקט בשקט ועם ההומור שלו עינב - "האמיתית" עלק... שנשבעת בעיניים שלה בדברים שהוכחו כשקרים לאון- שהוא כביכול החבר הכי טוב של שיפרה אבל כשעינב יוצאת נגדה זה לא מפריע לו לנשק אותה ולאהוב אותה. צבוע!!! איתי- שהצביע 5 תוכניות ברצף נגד הבובלינים ואיך כשהוא נתקע בין הפטיש לסדן הוא מוצא אצלהם נחמה! נחש וצבוע!

ruti

New member
לדעת רבים. שי הוא מנהיג הצבעי טמבור בחבורה

צריך לתת לו פרס ברגע שיודח לתת לו שיצבע את הפרצוף שלו שגם ככה מכוער עם אף מעפן וגוף של ילד בן 10

ruti

New member
רנין היא מכשפה על מטאטא. שמישהו יעיף אותה כבר

mooolly

New member
ההפקה חייבת להראות את השיחה הזאת!!!

ואת כל הקטע לפני כן בסוכה כששי אמר לרנין שצריך להיכנס בלאון ושהרבה זמן הוא לא רב עם מישהו והוא רוצה לריב עם ונסה.... חייב, פשוט חייב להראות את זה!

Jason2

New member
תגידו אתם בסדר?

מה אלה המושגים האלה ציר הרשע וציר הפשע? זה בסדר אם אומרים את זה בצחוק, אבל לי נראה שאתם מתכוונים ברצינות. זה רק תוכנית טלויזיה ומשחק שכולם רוצים לנצח בו. אין כאן רשעים ופושעים.

Prime Time

New member
אתה באמת חושב שונה בחיים האמיתיים?

לי באמת קשה להאמין שמחוץ למשחק הוא לא תחמן, שקרן, אגרסיבי ועוד שלל מחמאות...

ruti

New member
שי מחוץ לבית מנהל פאב עלוב ונידח בת"א. הוא

ערס. אני די מרחמת עליו כי הוא נורא טיפש וגם חסר השכלה בסיסית שיש לכל האחרים בבית

למעלה