שירשור "שי אמר על ליאון"

droriko

New member
הוא לא מנהל פאב

הוא מנהל שירותי בר, ובנוסף יש לו עסקי נדלן וגם אחוזים בחברת סלולר יפנית.

Jason2

New member
החיים האמיתיים לא מעניינים אותי

אותי מעניין רק המשחק, מה איכפת לי איך הם מתנהגים מחוץ למסך הטלויזיה שלי? כאן יש משחק והוא מעניין, אחרת לא היה את כל השרשור הענק הזה.

droriko

New member
אם אתה שופט כדורגל

ונניח השחקן האהוב והמעניין על המגרש נוגע ביד אתה לא תתן לו כרטיס אדום ? תבין לבד את המשל (זה תופס אגב גם לגבי הסגן שלו,צבר)

Jason2

New member
כרטיס אדום נותנים רק

על עבירה על חוקי המשחק וזה ממש לא המקרה.

Jason2

New member
גם כאן אין שום דבר כזה

וזה לא משחק כדורגל, זה משחק אחר לגמרי וחוץ מלנהוג באלימות פיזית או לדבר על הדחות ולתאם הדחות הכל מותר.

Jason2

New member
אף אחד לא בנה קבוצה

הקבוצות נוצרו ואין מה לעשות נגד זה. ומה זה סימון מטרות? מותר ללכלך על מי שאתה רוצה ואם כתוצאה מכך הדעה משתנה, אין שום בעיה עם זה. שם המשחק זה האקשן ולא שום דבר אחר.

droriko

New member
סימון מטרות =

לדבר עם הבן ברית שלך על מישהו, שהוא מאיים עליך ועליון במשחק . כל המהות של האח הגדול היא שהמתמודדים כביכול לא יהיו מודעים למשחק . אתה יכול לחמם אנשים אחד על השני, אתה יכול לסכסך,אתה יכול לצרוח על מישהו ליד כולם, אבל אתה בפירוש לא יכול להזכיר את המשחק.

mui mui

New member
זה חוקי לגמרי.. אמרו .. שאין להם בעיה

לאן ילך בפניו ולא בפניו אם ילך לשם או לכאן.. בשלב זה של המשחק האנשים מצטמצמים מתחיל להיות מחסור באוויר שם.. . לאון שאל מספר פעמים למה אף אחד בבית לא מדבר איתו שיחה עניינית.. אז היום ענו לו כמו שצריך על השאלה הזו.. באופן ישיר.. ואין מקום בלהיות נטרלי.. אלא אם אתה לא מוכן להקשיב לריכולים.. אבל לאון. לא יוצא מהחדרים, ולאון לא מבקש להפסיק שיחה להפך.. האסטרטגיה היא להיות הילד, האח, העדין ובוכה (אבל כולם שם חנכו בכי בשלב כזה או אחר) להתכרבל עם בנות הבית לשמוע קיטורים מפה ומשם ולהפיק את המירב.. זהו.. אי אפשר יותר.. המשחק הפך להיות יותר רציני.. ונאמנות זה חלק מהראלטי.. והנה המבחן שלו.. כאסטרטג וכאדם.. הוא במחק טלוויזיה לא בכוכב נולד.. שם שרים ורוקדים.. וכולם אוהבים את כולם..זה משחק אחר.. שח-מט אנושי אני קוראת לזה.. והחזק/חכם ינצח..

Prime Time

New member
ועוד איך יש

יש גם את האלמנט של הקהל ששכחת. התנהגות בלתי ספורטיבית במשחק, מבחינתי לפחות, מתבטאת בדיוק בהתנהגות המחפירה של שי; במשפט שהוא עושה לליאון, במשחק ברגשות שלו, בריב עם נעמה ולא רק... הקהל, גם לפי הפורום, מגנה שחקנים עלובים (קיצרתי כדי לא לפרט את כל מה שהוא) כמו שי. ולכן אני מניחה שבהזדמנות הראשונה הוא יראה את הכרטיס...ואת זה שיוצא מהכיס האחורי.

Jason2

New member
סבבה אז הקהל יחליט

ומנסיון הקהל לא מעיף את אלה שבולטים. למה כל האנשים כאן בפורום מהמרים שאיתי ילך במידה שהוא יועמד? כי הוא לא מעניין ולא עושה מספיק רעש.

droriko

New member
כששי אומר לליאון :

"אם מישהו ידבר משהו על רנין אני אספר לה, אותו דבר איתך,אותו הדבר עם שיפרה, אותו הדבר עם צבר ואני מצפה שתעשו את אותו הדבר" אין לכך שום משמעות אחרת מאשר קבוצה .

Jason2

New member
לא מבחינת החוק היבש

אסור להגיד "אני ואתה בברית תביא גם שפרה ואני אביא את רנין." אם מישהו ידבר על רנין תבוא תגיד לי, מה זה בדיוק אומר?

droriko

New member
סבבה

אז גם אשר ועינב כשאמרו "נדיח את ש'צ" לא התכוונו לשיפרה וצבר , אלא ש"צ זה הכינוי שלהם לכלים והם בכלל דיברו על להדיח את הכלים , עכשיו לך תוכיח שלא "החוק היבש" אעלק

Jason2

New member
טוב, עייפתי

אם אתה לא רואה את ההבדל אז אין לי כבר מה להגיד.

droriko

New member
אה כן?

אז מה תגיד על מה שקרה בבריכה לפני חודש כששי וצבר אמרו לערן שיסמן את קרן ונעמה? או על מה שקרה בבריכה כששי אמר לערן להצביע לקרן ועינב? או על מה קרה בחדר של הבנים כששי וצבר סימנו ביניהם את ונסה? (ורמזו על איתי וליאון). שי וצבר משחקים מלוכלך וההפקה לא רק שלא מעמידה אותם להדחה אלא אפילו לא מזהירה אותם על זה, אז הגיע הזמן שאנחנו הקהל נמצה איתם את הדין ביום שלישי.

Jason2

New member
על מה שקרה לפני חודש

הם קבלו אזהרה וכשזה קרה שוב הם נענשו. מה שהיה לפני תיאום ההדחה של עינב ואשר לא ממש נחשב אלא רק מה שקרה לאחר שהם החליטו להעניש.

למעלה