שירשור "שי אמר על ליאון"

LIVE mc

New member
מה שי חופר ללאון בסוכה?

שי מדבר שעה בסוכה ללאון ,ואני לא שומע כלום-בדוק ההפקה שמו בכוונה כדי שלא נשמע... צבר ,רנין ושפרה איתם ...שותקים... מעניין על מה...

אתם שומעים משהו ?

כי בערוץ 20 מכסים את ישבנו של שי המנוול ובמחשב הקול לא עובד במצלמות של העבריין והכנופיה שלו

מסכן לאון! עומד לבכות!

שי ישלם על הלינץ הזה ביוקר! חתיכת זבל! כמה רוע יש בבנאדם?? ושפרה שותקת!!!!!!!!!!!!!!!!! אלוהים הוא חבר שלך תגני עליו! תשתיקי קצת את החפירות של שי שחי בסרט שהוא אל קפונה ושמצלמים אותו עכשיו לשובר קופות הבא!!!!!!!!! הוא לא מודע לעצמו בשיט! מגלומן חסר תוכן! איככססססס~

droriko

New member
מעניין שאת צבר אף אחד לא מזכיר

מסתבר שזה משתלם לשבת בצד ולשתוק ......

צבר לא היה חבר טוב של לאון

כמו ששפרה עם לאון! לא ציפיתי ממנו שיגן על לאון! ואני שונאת את כל מי שיושב בסוכה כולל ג'נין וצבר הזונות האלה! עוד יגיע היום של הקקטוס המבחיל... ושפרה כמובן סובבה לו תשכל עם כל הפסיכולוגיות בגרוש "אתה רואה שאתה יכול לסמוך על דעתך?" (במבטא של פאקצה)

רמית2

New member
שפרה לא מגנה על לאון כי הוא לא הגן עליה מעינב

היא מתנשאת מדברת עם המקל ! בצורה הכח מזלזלת כואב לי על ליאון כ"כ -חבל שאין קול אבל בתנועות הגוף רואים את הרוע

mui mui

New member
שוב.. לאון לא מסכן.. הוא בן 22.. בחור בוגר

שעבר הרבה בחיים.. הוא לא כזה מסכן.. הוא קצת עדין אבל יש לו כוח.. ויש לו הרבה שכל.. בואו לא נוריד ממנו.. הוא לא ילד שצריך להתחבא בשמלה של אמא.. הוא גבר.. נכון הומו רגיש אוקיי.. סבבה.. מכאן עד להיות האח והבן של דיירי הבית במשחק ריאלטי זה כבר ממש לא נראה טוב.. ולטובתו טוב שזה נפסק.. כי זה מצטייר מוזר.. הוא לא יכול להתנהג כילד ולצפות מהסביבה שלא תנהג בו ככזה (שמרצים לו או אומרים לו "ילד רע/ ילד אסור /ילד מותר).. תתנהג כבוגר.. התנהגו אליך ככזה.. גם רנין וגם לאון מתנהגים כילדים והסביבה מחזירה להם באותה המטבע.. הוא לא יכול לבכות שלא מדברים לידו ושתקים לידו מאחד כשהוא עצמו לא נוקט עמדה למען אף דייר.. לא אומר את דעתו אחד כנגד אחר. זה עבד כל עוד היה הרבה אנשים.. עכשיו זה לא יעבוד עוד.. עלו על האסטרטגיה..

חני129

New member
להעיף את שי

שי מנסה לעשות מוניפולציות על לאון ולגרום לו לעבור ל"מחנה" שלו. המסכן מבולבל.

מסכימה!!!

השי הזה חושב את עצמו "מנהיג" עאלק, כזה בן אדם רדוד, כל רגע נתון מסתכל על עצמו במראה, מזל שיש הרבה ככה אין זווית שהוא יפספס. ממש בן אדם מגעיל, מדבר ומרכל עם כל אחד ואחד בבית ואחרי זה אומר שהוא לא מדבר מאחורי הגב. ממש איכס! הכי קטע שכל העולם צוחק על איתי ומצב הכתפיים השעירות, מה עם שי, איזה גועל יש לו שיער - רעמה -בצד הפנימי מבית השחי ולאורך היד, איכסססס!!! לרנין גם לא חסר, כל הזמן מקטרת שכולם "snakes" כשהיא הנחשה הכי גדול בבית, כזו בכיינית, נמאס ממנה! מסיטר צבר, העו"ד שמשחק אותה שופט, חושב ומשחק אותה טוב יותר מכול, כזה חרא מתנשא וקר. הגענו לשפרה, מעניין מי מינה אותה אמא תירזה של הבית? קשה לה לפתוח את הפה ולהגיד מה היא חושבת באמת. מגיעה לה שהיא נדלק על אדם עם לב של אבן, ששם עליה "זין". חבורת הזבל, ממש אבל! גועל נפש של אנשים שחושבים שהם יותר טובים מאחרים, כשהם הרבה יותר גרועים.

mui mui

New member
תשמע ..

אני בהצבעות קודמות היה לי פחות או יותר מושג.. (אולי אצלך זה אחרת.. לגיטימי) עכשיו יש כזה בלאגן.. אפילו לאון כבר עלה לשתי הקבוצות (מזל שלנו הצופים מרשים לומר) בעצבים.. . לנושא אחר : _________ לאון באמת לא נוקט עמדה.. המשחק של חסר הישע שצריך חיבוקי של אמא אבא אחות.. הפסיק להיות רלוונטי (אם כי חמוד..) עובדה שהוא עושה שיחה (בשיחות הוא תמיד בוכה..) עד עכשיו ראיתי אותו מתעמת מול שי... זה אומר שהוא לא כזה חלשלוש כמו שחשבנו.. האם נראה אותו עוד מעט בוכה אצל עינב (שאמרה בעבר שהיא מנסה למשוך אותו משפרה)? האם הוא יתחיל לנקוט עמדה.. ויראה שהוא לו הלובר בוי של כולם) ווסה ואיתי שהיו עד עכשיו יחד עם לאון באוויר.. הלכו למקום מסויים.. ולאון כבר לא קונים לו את האסטרטגיה הזו אני חשבת.. שמישהו יעוף מחר (
) וזה יהיה איתי.. (יש לי משהו שעליו אני מבססת את הרעיון הבחנתי בזה לפני יומיים..) נראה אם זה יקרה (בהנחה שהוא יועמד..)

יNOT

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא לתפוז ולפורום

שמח לראות שהצטרפת אלינו, ועוד הבאת סקרים עינייניים
מטעם מי הסקרים/העצומות ,מטעמך? ובמה אתה חושב שעצומה תשפיע, ועל מי?
ושוב ברוך הבא. מקווה שתהנה משהייתך בפורום ובתפוז בכלל.

mui mui

New member
../images/Emo31.gif לא יכולה לסבול את ההתנהגות שלו..

צדיק בסדום.. שלא יעשה כלים.. ושלא יתנדב.. אל דאגה אחרים יעשו בזמן שלהם.. אם יש לו ייצר ניקיון גבוהה יותר שלא יבוא להתלונן.. אדם שתוחן ותוחן.. אדם שהוא לדעתי מאוד אגרסיבי באופי ובפיזיות.. לא נעים לצפייה.. זאת דעתי וככה אני רואה אותו.. בהתחלה חיבבתי אותו.. עד שהבנתי שהוא עושה את מה שהוא עושה לא מתוך צורך אלא אינטרס.. בגדול אם העמידו אותו להדחה.. הוא בטוח חוזר הבייתה. דעתי..

דינה128

New member
מסכימה איתך חוץ מהמשפט האחרון.

הכי הזוי לדעתי הוא שרק אחרי שיוסי אמר לו שאימוני כושר זה טוב לרייטיניג .. הוא התחיל יום יום להתאמן גם על ההליכון גם שחייה בבריכה וגם אימון אישי עם דליי מים. אדם שכל כך פריק של כושר , איפה היית עד השבוע? יום אחד אמרתי "איזה חמוד" ( ונסה ביקשה משהו, הם ישבו במיטות בחוץ והוא קם מהמיטה והלך להביא לה.) ואז אמא שלי אמרה: אני מבקשת שלא תקחי מאיתי דוגמא לגבר שאת צריכה בקרבתך. רק אם את צריכה מנהל משק בית במקום בן זוג, איתי מתאים כי הוא נותן לבחורה לעשות ממנו סמרטוט, ללעוג לו בפומבי ומיד לנשק אותו, לסנג'ר אותו כל הזמן.. למשפט האחרון שלך אני לא כל כך מסכימה, שהוא יודח אם יעלה להדחה, כי מספיק לקרוא הודעות כאן בפורום שקוראות להצביע לו , לא מאהבת מרדכי אלא משנאת המן (שי) .

ShukyD

New member
../images/Emo41.gif שירשור "שי אמר על ליאון" ../images/Emo41.gif

כמובן שלי אין מושג על מה מדובר כי לא ראיתי אבל אין טעם לפתוח מיליונתאלפים הודעות חדשות על אותו נושא נא לשרשר לכאן כל מה שקשור

idan768

New member
שי פוגע בעצמו...

חבל מאד ששי יצר שיחה כזו שלדעתו הוא יוצא כאן הטוב אך ממש לא .. מה שמסתבר ששי ושיפרה ממש אבל ממש יהיו על הגריל בפעל הבאה ואחד מהם...ייפול ואנו לא נתפלא... שיהיה בהצלחה לשאר הדיירים...

למעלה