שיר השבוע

Lopezit

New member
שלי../images/Emo26.gif

של ג'ן: Tu.. הגעתי למסקנה שהוא שיר טוב לסינגל אם היא באמת רוצה להוכיח שיש לה קול מעולה! לא של ג'ן: מירי מסיקה- עכשיו אתה חוזר בחזרה שיר מעוווווווווווווווולה
דיסק השבוע: מירי מסיקה- שלום לאמונות הגעתי למסקנה שהוא לא אלבום מצויין יש בו שירים מצויינים כמו- עכשיו אתה חוזר בחזרה, אם זאת האהבה שלך,שלום לאמונות,הוא וכל השאר ככה ככה

West Doll

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של ג'ניפר: Tu, CAUM, IGBA, AIH, HYD. שיר השבוע בכללי: Kelly Clarkson - Never Again Maroon 5 - Makes Me Wonder Rihanna feat Jay Z- Umbrella זה השיר הכי קורע בעולם
Fergie- Glamorous [אני יודעת לאיית את זה רק בזכות השיר
] Gwen Stefani Feat. Akon- The Sweet Escape Jordin Sparks- Livin' On A Prayer Cariie Underwood- I'll Stand By You קליפ השבוע: Maroon 5 - Makes Me Wonder אמן השבוע: ג'ניפר לופז. דיסק השבוע: מממ לא משו מיוחד. השבוע שמעתי את האחרונים של ג'ניפר וגוון ואת של פרגי וקת'רין מקפי. נראה לי שזהו

NoWords

New member
*הפסקה מהיסטוריה מוגבר* ../images/Emo178.gif

כמה סיכומים אמאלהההה שמישהו יציל אותי!! ): שיר השבוע של ג'ניפר: QH רק בזכות הרדיו. לא של ג'ניפר: שירים של The Wreckers, לא חושבת שמישהו פה מכיר אותם Incubus - wish you were here, I miss you, mexico
. Bjork - האלבומים שלה: Vespertine, Homogenic. Tommy Emmanuel - Windy And Warm אחד הדברים המשובחים לשמוע סתם ככה כדי להירגע:) אההה ובל נשכח, את הArctic monkeys עם האלבום הישן. (החדש שלהם סתם זבל..)

NoWords

New member
ובנוסף,

חן הזכירה לי: Maroon 5 - Makes Me Wonder. שיר ממש חמוד!

QueIronia

New member
מה זאת אומרת

QH רק בזכות הרדיו? משמיעים אותו די מעט ברדיו, לא? או שהוא כבר צבר תאוצה קצת?

QueIronia

New member
אההה.. הבנתי.

את QH יצא לי לשמוע כמה פעמים ב-99 וב-100, ופעם אחת בלגלגצ, כשהם עשו "גיחה" קצרה למצעד האיטלקי... JFTB משמיעים יחסית הרבה, גם IYHML ו-WFT

QueIronia

New member
../images/Emo124.gifשיר השבוע../images/Emo79.gif../images/Emo26.gif

שיר השבוע של ג'ניפר:
שיר השבוע לא של ג'ניפר:
דיסק השבוע:

QueIronia

New member
שלי../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

שיר השבוע של ג'ניפר: Ain't It Funny Como Ama Una Mujer Tu Porque Te Marcahs
שיר השבוע לא של ג'ניפר: בוא (מתוך One 2006) - ריטה מחרוזת טנגו (מתוך One 2006) - ריטה ציפור זרה (מתוך One 2006) - ריטה שביל הבריחה (מתוך One 2006) - ריטה
דיסק השבוע: One של ריטה Como Ama Una Mujer של ג'ניפר

למעלה