שיר לשבת

גנגי

New member
../images/Emo41.gifשיר לשבת../images/Emo41.gif

הנכם מוזמנים להתחרות על התואר הנכסף "אח"לה משורר/ת": תנאי התחרות:
השיר צריך להסתמך על כותרת כלשהי בעיתון (שיש לצרפה כמובן כקובץ).
השיר צריך להיות מחורז.
אורכו צריך להיות יותר מאורך חייה של ממשלה באיטליה, אבל פחות מאורך הגלות (סיפורי סבתא בנוסח "שלי יותר ארוך" לא יתקבלו. למדנו לא להאמין).
דו-משמעות וכפלשון ישמחו את מנהלי אח"לה האצילים ואולי גם אחדים מהגולשים הפלבאים.
השיר ומשוררו יזכו לכבוד מלכים, לפרסום עולמי ולהזמנות רשמיות למפגשי פורום מופלאים מאין כמותם.
נושא השיר ומקורו הברווזי-עיתונאי - חופשי לבחירתכם (אנחנו לא רק אצילים, אנחנו גם רבי חסד). רוב הנאה ושבת שלום!

אוֹחַ

New member
יש לי אח"לה שיר!

רק שזה עפ"י כתבה מ Y-net. רוצים לשמוע? הקישור מוכן.

גנגי

New member
אתם צריכים הדגמה?!

בחורה חמומה בלי טיפת נשמה שליבה נקמה וליבְּתה אש חמה נטלה מרגמה טיפסה עוד קומה עוד קומה עוד קומה ירתה בעוצמה ו...רצחה ת'חמה. גם חמיה שמע מה עשתה הסתומה אך לראות לא יכוֹל כי כבר חושך בכול! האישה, המומה, התיישבה, אלא מה, בנְווה-לא-תרצח אך אבוי - יקוש פח: כי בחושך צנח המגהץ שנשכח של יערי חווה וְתַ'גברת כָּווה וכך גם בלי חמה נכוותה... וְנָדְמָה.

אנשים רק מדברים על עצמם

ולא על אחרים כתוב את זה על דף נייר ואולי ניפגש מחר. זה רק של שנינו זורם בינינו ואם זה טוב יש הרבה לפנינו זה גורם לי להרגיש אותך בכל דבר שתעשה אני שלך. אנ'לא יודעת מה גורם לי לתחושה אתה הופך לזר ומתנהג כמו איזה סופרסטאר רוקד וזז כאילו אין לך מחר. תסתכל קצת מסביבך איך כולם בוהים בך די, תפסיק להתבכיין תקשיב לדי.ג'יי. מנגן. זה רק של שנינו זורם בינינו ואם זה טוב יש הרבה לפנינו זה גורם להרגיש אותך בכל דבר שתעשה אני שלך. אנ'לא יודעת מה... למה כל הזמן אתה פוחד תפוס אותי ונתאחד אם תכתוב על דף נייר אולי נוכל להיפגש מחר. תן לי רק.. להרגיש אותך ו.. את עצמך מבלי לחשוב זה.. קצת מטורף להיות ביחד מי לא.. רוצה לבעוט בפחד. אנ'לא יודעת מה...

עִידן

New member
אני אשתתף רק אם ../images/Emo48.gif

שלי תגיד שזאת תחרות טובה. אחרי הכל, אני לא רוצה שיווצר מצב בו אני לא אסכים עם מה שהיא אומרת וחושבת.

עִידן

New member
מה איפכת לי? ../images/Emo48.gif

הרי אין לי יכולת מחשבה עצמאית, אני פשוט מסכימה אתה ורק אתה (בכל זאת, צריך להיות עקבי בהבעת דעות, ואם אסכים עם כמה אנשים, אוכל אולי לסתור את עצמי, כי כמו שאמרתי - אני לא יודעת לחשוב לבד, ובטח שלא, רחמנא ליצלן, לגבש את דיעותיי בעצמי!)

למעלה