שיתוף פעולה חדש של האיגוד

Eyal Hershtik

New member
../images/Emo41.gif שיתוף פעולה חדש של האיגוד ../images/Emo41.gif

שלום חברים ורוכבים ! אז שלשום היינו (נציגי איגוד האופניים ) בישיבה עם הנהלת רשות הטבע והגנים - פגישה שהוגדרה כמוצלחת מאד . בקרוב מאד נתחיל בשיתוף פעולה מאד פורה עם הרשות שהינה הגוף הגדול ביותר בארץ שדואג לקהליית המטיילים בה . שיתוף פעולה שיביא למסלולי אופניים מסומנים בשמורות הטבע , מסלולי אופניים מסומנים על מפות סימוני השבילים , מסלולים מיוחדים יעודיים לרוכבי אופניים , הדרכות בנושא אופניים ושינוי מגמה בכל מה שהיה עד היום (מי מאיתנו לא נתקל באיזה פקח שלא אוהב רוכבי אופניים) . גולת הכותרת היא "שביל אופני ההרים של ישראל" שביל אופניים חדש מדן ועד אילת אותו יוזמת הרשות ובשיתוף איתנו - איגוד האופניים . אל תתפלאו אם בקרוב תקבלו מוסף לעיתון שכל כולו הוא מסלולי אופניים והקשר שלהם לשמורות הטבע בארץ . זהו רק חלק קטן מהעשייה והשתוף שיהיה איתם בעתיד ואנו מקווים כי פעילות זו רק תקדם את הענף ותצעיד אותו קדימה ותעזור לנו הרוכבים . אנחנו -איגוד האופניים כאן למען כולנו - למען הרוכבים אנו נשמח לכל עזרה ושיתוף פעולה והצעות תתקבלנה בברכה כותב הודעה זו הינו "רכז טיולים עממיים " באיגוד האופניים בישראל

talctalc

New member
שיהיה בהצלחה

קודם כל אני שמח על שיתוף הפעולה, עם מישהו שמקורב מאוד לקהילת הרוכבים, מישהו שישים על השולחן את הבקשות, הדיעות וההיתייחסויות שלנו ואני עוד יותר שמח שזה אייל!! אייל הרשטיק-האיש שלך באיגוד

רֶשֶף

New member
זה מצויין שזה אייל ../images/Emo45.gif

כי אם הוא לא יהיה נחמד אלינו ולא יקדם את האינטרסים שלנו, אנחנו קושרים אותו הפוך מאחורי האופניים וגוררים אותו כל הדרך למטה ב"דרך הקיסר".
בהצלחה סיסו! העם מאחוריך (אז דיר-באלק)

S h u g i

New member
אייל המון בהצלחה !

בטוח שתפעל לקידום האינטרסיים של הלא תחרותיים בענף ..

סוף סוף ../images/Emo140.gif

מישהו רציני שידאג להוציא אותנו מרשימת העבריינים של הרשות.

eOfer

New member
נהדר ../images/Emo70.gif אז זה אומר שבקרוב...

חוץ מפטריות נוכל לראות בקרוב גם סימוני שבילים מסודרים ביער בן שמן ? חלום... בכל אופן היום שוב נתקלתי ברוכבים שבקשו למצוא את דרכם ביער הנפלא הזה. כמובן שהצעתי להם להצטרף אבל מוזר, אחרי העליה הראשונה הם פשוט נעלמו לי
? ודבר אחרון, כן, יש עדיין בוץ (חלק מהכיף, לא ?)

ido mazor

New member
סחתיין עליך אייל!

כל הכבוד לך ולכל העוסקים במלאכה. מי ייתן ובמהרה בימינו נהייה כאחת האומות המתוקנות, ובכל איזורי הרכיבה הפופולאריים יהיו סימונים מיוחדיםלשבילי וסינגלי האופניים (הצעה שלי - לבחור בצבעים שיסמנו קושי, כמו במסלולי סקי), ועוד ועוד.

למעלה