שכחתי להיות נחמדה ולהציע...

CitizenErased

New member
../images/Emo41.gifשכחתי להיות נחמדה ולהציע...../images/Emo41.gif

סריקות של 3 המגזינים שקניתי באנגליה. קניתי את... Q עם ארקטיק מאנקיז על השער NME עם מיוז על השער וKerrang עם מיוז על השער אם יש להקות שאתם רוצים סריקות שלהם פשוט תגידו כי יש שם על רוב הלהקות חח. בקראנג יש מוסף גדול על פסטיבל Download שהיה, בQ יש דיסק חינם עם טראקים שמזכירים את גלסטונברי או אנערף ובNME יש דיסק חינם עם שירים שמיוז אוהבים
(פלוס טראק שהם הקליטו במיוחד לדיסק הזה והוא ממש טוב) אני גם אקבל בשבוע-שבועיים הקרובים את הNME החדש יותר (חברה שלי קונה לי כי יש שם פוסטר גדול מוומבלי!
)

Luna Sphere

New member
חחחחחח

אממ יו נואו, ארקטיק מאנקיז יהיה בריליאנט אבל נראה לי שכבר יש לי את הכתבה הזו אז כל דבר אחר חוץ מב-Q חח (חסכתי לך מלא P:)

HagarStar

New member
במקרה במקרה יש פראמור?../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אם כן, את יכולה לסרוק?
תודה

Sweet Calamity

New member
אני אהיה צפויה.. ../images/Emo115.gif

ואבקש ממך לסרוק כל AFI שתמצאי, גם אם זה רק ארנב. תודה.

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifממ../images/Emo9.gif

פלאסיבו,30שניות,דהיוזד,HIM,AFI,בולט,אינקובאס.יש עוד מלא שהיתי רוצה אבל בטח אין שם

lestatgirl

New member
כל מה שקשור לפיטקרלה או כל יפיוף אחר.

אני שיטחית ואת יודעת את זה... [האמת שאני כ"כ עלובה שאני מוכנה לקנות ממך את המקור של הפוסטר של פיטקרלה שיש שם.]

litaf1

New member
יש כתבות על MCR?

אם כן אני ממש אשמח אם תסרקי לי... תודה =) איזו חמודה את! חח

oshriti123

New member
לוסטפרופטס... אני אסגוד לך ../images/Emo9.gif

[תתעלמי מהעובדה שאני סוגדת לך גם ככה מממ] ד"א, אני לא סרקתי עד עכשיו את מה שביקשו ממני באשכול ההוא כי הסורק שלי החליט להיתפגר]

CitizenErased

New member
סורי שלוקח לי מלא זמן...

לא היה לי כמעט זמן באינטרנט לאחרונה. בכל מקרה אני מקווה שמחר אחרי ההופעה אני אוכל להתחיל בסריקות. הכי הרבה יש על מיוז.. יש גם לא מעט על ארקטיק ועל לוסטפרופטס.

למעלה