שלב בחיי מסתיים היום

מעיןבר

New member
../images/Emo41.gifשלב בחיי מסתיים היום../images/Emo41.gif

זה התחיל כשנכנסתי להריון. גרנו אז בת"א ולמרות שמאד מאד אהבתי את החיים שם ואת הדירה שגרנו בה, הרגשתי שבאיזור זה של לב ת"א (בואכה היכל התרבות) אני לא רוצה לגדל ילדה. הרגשתי שזה לא מה שמתאים לי. הוחלט לצאת לפרברים... הזמן חלף, נולדה לי ילדה, וכעבור כחודשיים חתמנו חוזה על דירה חדשה בק. אונו. לאור השינוי בסטטוס הכלכלי הוחלט שנעבור לגור אצל ההורים עד שהדירה תהיה מוכנה (מה שבזמנו הוכרז כסוף יוני). עברנו עם פיצקה קטנה וציוד הכרחי לחדר בבית חמותי. היתר - אופסן ברחבי המדינה אצל המשפוחה. הזמן עבר, תהליך השלמת הדירה התעכב, והחיים המשיכו במסלולם. החל בוף אוקטוב - המועד שבו היינו אמורים לקבל את המפתח, עברנו תלאות קשות הקשורות באנשי מקצוע, במיוחד בתחום המטבח. למרות שעוד יש להן ספיחים, אתמול נפל דבר וסיימנו את הסדרת התשלום האחרון. היום בבקר הוא יבוצע ואנחנו מקבלים מפתח. אחרי שנה וחודשיים אנחנו סופסופ עוברים לפינה משל עצמינו. וזה טוב לכולם. חמותי היתה נפלאה וסבלה אותנו למרות הקושי, הצפיפות, הלכלוך והבלגאן (מי אמרה דחיינות
) גם לה מגיעה חלקת האלוהים הקטנה שלה בחזרה. אני לפני סופ"ש עמוס וסביר להניח שאגיח לכאן לעיתים רחוקות בלבד ולזמן קצר. אבל אשתדל לעדכן ולהודיע רשמית כשנהיה מחוברים שם (המחשב יישאר כאן עד שיהיה חיבור סביר בדירה החדשה).

אמברון

New member
מזל טוב על ה- ../images/Emo82.gif החדש

איזה יופי שהצלחת לשרוד את החיים בבית לא שלך (ועוד עם חמות
) כל כך הרבה זמן. שיהיה לכם מעבר קל, מהנה, שיסמן תחילתה של תקופה נהדרת ומאושרת
.

קובולט

New member
תתחדשי על../images/Emo82.gif שולחת לך את כל

הכוחות הדרושים למעבר בית עם ילדה... אצלי 3 חודשים אחרי עדין יש חדר עם ארגזים של בגדי חורף, שאני עכשיו בשלבי פירוק, אבל זה כבר הבלאגן שלנו... לא של אף אחד אחר והוא לא מפריע חוץ מלי.. (חולת סדר שכמוני). אבל אין אין אין כמו ה
שלך. תתחדשו ותהנו....

גלשני

New member
מרגש!

התחלה של דרך חדשה
בהצלחה, ותהנו בחלקה הקטנה שלכם!!

1במיה

New member
תעשו חיים ב../images/Emo82.gifהחדש, בהצלחה

ובאמת שיש לך אחלה חמה

ה ו ב י ט

New member
איזה יופי! תתחדשו ../images/Emo13.gif

גם אנחנו עברנו לבית חדש לפני כחודש וזה כיף גדול (לא המעבר, האחר כך...). וקרית אונו נפלאה. גרנו שם 3 שנים ונהננו מאוד

cookie1

New member
../images/Emo50.gif במעבר ל../images/Emo82.gif החדש

באמת הגיע הזמן, למרות שקצת חבל כי את מתרחקת....

hilae

New member
היי אנחנו כמעט באותו סיפור

רק ששלב המגורים אצל חמותי המקסימה, הסתיים בעזרת ה' אחרי הלידה בפברואר. אני מאחלת לכם, מעבר קל. והמון כיף למעבר לבית שלכם. (אנחנו יודעים כמה אנחנו מחכים לזה)

nonaa

New member
מזל-טוב !

שיעבור בקלות ובכיף. אנחנו גרנו חודשיים אצל החמה וכמה שהיא היתה ממש בסדר, רק חיכיתי לחזור לפרטיות של מקום משלי ... (עכשיו, חצי שנה אחרי, זה נראה ממש היסטוריה רחוקה ...)

mummy

New member
מזל טוב לכל המשפחה

כולל לחמות שמקבלת את הבית שלה בחזרה... שיהיה מעבר קל ונעים, ושנים ארוכות ויפות של אושר (טוב, גם עושר) בבית החדש

אנידס

New member
מזל טוב על הפרק החדש שפתחתם

ועל הדירה. מאחלת שתהנו בה ותחוו בה רק אירועים מאושרים.

אפעופ

New member
מזל טוב לפרק החדש ../images/Emo82.gif../images/Emo140.gif

שיהיה לכם כיף גדול בבית החדש. אין כמו פינה משלכם.

ornaok

New member
שיהיה לכם בשעה טובה ובהצלחה!

מעבר קל ונעים, ושביתכם החדש יהיה מלא תמיד באור ואהבה

למעלה