שלום, חדשה פה...

41SuMiT41

New member
../images/Emo41.gifשלום, חדשה פה...../images/Emo168.gif../images/Emo41.gif

ממ אני איילת.. וכבר כמה זמן אני שומעת ואוהבת את לד זפלין.. עכשיו, אין לי דיסקים שלהם ורציתי לקנות אחד מהם, ואם יתאפשר אז גם יותר מאחד.. אז השאלה שלי היא איזה אלבום כדאי לי לקנות ראשון?

GingerBread Man

New member
תלוי

אם את מחפשת רוק בלוז פסיכדלי תלכי על הראשון או השני אם את אוהבת פולק רוק תלכי על השלישי אם את אוהבת שילוב של הכל אבל בעיקר הארד חזק שנותן בראש ושירים מפורסמים תלכי על הרביעי. מצטער - את השאר אני פשוט לא מכיר

ouria

New member
בעקרון,

לדעתי עדיף להתחיל עם האוסף Remasters או פשוט עם האלבומים אחד-אחד, החל מהאלבום הראשון. במחיר המגוחך שלהם, כדאי מאוד לרכוש הרבה מהם...

אני גם ממליץ בחום על רימאסטרז

2 דיסקים עם רוב הלהיטים הגדולים שלהם ומאוד מגוון מבחינת סאונד. אפשר אפילו לקרוא לזה תמצית של לד זפלין

לדעתי...

לא כדאי להתחיל עם אוספים. לא יודע איך בדיוק להסביר את זה אבל מהניסיון שלי, כשמתחילים עם אלבום אוסף, לא מקבלים את כל האמת מהלהקה. לא מקבלים את ההשראה הנפרדת שיש בכל אלבום, את הסגנון והכל. זכורות לי מספר להקות כמו סקורפיונס שהתחלתי לשמוע אוספים שלהם לפני אלבומים ואחרי ששמעתי את האלבומים המקוריים רוב הזמן התאכזבתי והבנתי פחות את הלהקה. בנוגע לאיזה אלבום כדאי... כמו שנאמר בתגובה הראשונה, זה באמת תלוי איזה סגנון את מעדיפה... מה שבטוח זה שאי אפשר להתחיל מהאלבומים שאחרי האלבום החמישי - זה יהיה פשוט אסון. אפשר להעריך את האלבומים האלו רק אחרי ששומעים את האלבומים הראשונים. אני הייתי ממליץ להתחיל ממהתחלה.. לד זפלין 1. אני באופן אישי התחלתי עם האלבום השני, וזה היה כי באותו זמן שמעתי יותר רוק כבד מאשר בלוז... שני האלבומים הראשונים הם קצת כבדים, הרבה בלוזיים וגם קצת פסיכודליים. האלבום השני לדעתי פונה לקהל קצת יותר רחב מהאלבום הראשון. בקיצור - הייתי ממליץ את האלבום הראשון או השני, ואם יתאפשר לך כמו שאמרת, אז אפילו את שניהם. בהצלחה

ouria

New member
לא מסכים

לדעתי בכל אופן יש להתחיל מהאוסף- דבר שלא הייתי ממליץ עליו לגבי להקות אחרות,אגב - כדי לקבל מבט כולל על הלהקה, כי יש כאלה ש"יבהלו" מהבלוזיות של הראשון.

בינג

New member
איך המחירים ומאיפה?

מה מחירי הדיסקים בכלליות ואיפה אני יכול למצוא דיסקים שלהם?

ouria

New member
כמעט בכל חנות דיסקים

מחירים? מ30 עד 60 שקל לדיסק. דיסק כפול יעלה יותר...

למעלה