שלום יש לי שאלה...

nm147

New member
../images/Emo41.gif שלום יש לי שאלה...

נפגעתי בתאונת דרכים לפני כשנה וחצי, נגרמו לי נזקים גופניים. עכשיו חברת הביטוח רוצה להגיע להסדר כדי לא להגיע לבית משפט, אולם לדעתי מגיע לי יותר ממה שהוצע לי... אני גם לא מעוניינת לגשת למשפט, שאלתי היא האם יש מקום למשא ומתן עם חברת הביטוח, או שזה אבוד ואני חייבת לגשת למשפט?
על כל עזרה.

תשובה:

אני מציע לך לקבל ייעוץ משפטי ורפואי. לאחר שעו"ד יקבל את כל המידעהרלוונטי תוכלי לשקול יחד עימו את צעדייך. תוכלי ליצור עימי קשר לפרטים נוספים.

virtualawyer

New member
בואי נבדוק את הנתונים יחד

מצד אחד את לא מעוניינת בבית משפט, ומצד שני לדעתך מגיע לך יותר ממה שהוצע לך. זה לא עובד יחד. את צריכה להיות מוכנה לבית משפט במידה ולא תקבלי את מה שאת חושבת שמגיע לך. השאלה היא על סמך מה את חושבת שמגיע לך מה שאת חושבת שמגיע לך. האם עו"ד ייעץ לך? האם את בקיאה בתחום בעצמך? האם את מודעת לראשי הנזק האפשריים ולמגבלות שלהם? האם את מכירה את פסיקת בתי המשפט במקרים דומים לשלך? אני מנחש שלא ולכן עליך לפנות לעו"ד, אפילו לפגישת יעוץ שעלותה מאות בודדות. אם תחליטי להמשיך ולתבוע ע"י אותו עו"ד בדר"כ זה יקוזז משכ"ט הסופי. ולשאלתך - זה לא אבוד - בחברות ביטוח עובדים "מסלקי תביעות" שתפקידם הוא לסגור את התביעה ללא בית משפט. יש להם טווח מסוים של פיצוי לפי הערכת סיכונים שנעשתה לאחר שקיבלו את התיק שלך. הצעתם הראשונה היא תמיד על הצד הנמוך, כך שיש מקום למו"מ.

למעלה