שלום לכולם שאלות לרוקים/ת כאן

• פותח הנושא AA34
  • פורסם בתאריך

AA34

New member
../images/Emo41.gifשלום לכולם שאלות לרוקים/ת כאן../images/Emo41.gif

אומנם אני לא רוק אבל יש לי כמה שאלות לכם הרוקים והרוקות שמטרידות אותנו הפרודים פרודות גרושים גרושות כמובן רק אם לא מפריע לכן לענות עליהם 1) האם אתם הרוקים/ת נרתעים מקשר עם גרושים או פרודים אם כן למה ? 2) מה דעתכם? על קשר עם גרוש/ה שיש לו/ה ילדים נא לפרט אשמח לקבל את תשובתכם בתודה איציק AA34

magenta73

New member
גרושים כן. פרודים לא.

כי פרודים זה משהו באמצע. לא סגור. ילדים? זה כבר תלוי. ואי אפשר לענות על זה בכן או לא. אני כן יכולה להגיד שאם אני אוהבת משהו, אני אקבל הכל. גם את העובדה שיש ילדים...

straycat

New member
תשובות לשאלות:

1) קשר עם גרוש לא מרתיע, בתנאי שהוא גרוש כבר די זמן, על-מנת להתגבר על ה"הלם" הראשוני ובתנאי שהוא באמת פנוי רגשית ומעוניין בקשר זוגי משמעותי. קשר עם פרוד בהחלט מרתיע, כמעט כמו קשר עם נשוי. הרושם הוא, שפרוד שעדיין אינו גרוש, עלול לחזור לאישתו בכל רגע נתון... 2) מעדיפה קשר עם גרוש שכבר יש לו ילדים, מאחר שאחד כזה לא יהיה "לחוץ להתרבות". אני לא מעוניינת ללדת, לכן מבחינתי, זו האופציה המתאימה ביותר. כמובן, הכל בתנאי שעול גידול הילדים (כולל כל העבודות מסביב) יוטל עליו ולא עלי.

orrin

New member
אין הכללות

גרושים? תלוי באיזה גיל, תלוי כמה התגברו על האקסית, תלוי כמה הפרידה עדיין רלוונטית עבורם פרודים? למה הם לא מתגרשים??? כמה זמן הם פרודים ועל מה זה מעיד? ילדים? תלוי בני כמה, תלוי מה ההפרש בין בני הזוג- האם שניהם רוצים/לא רוצים עוד ילדים? והכי חשוב- מעבר להגדרות בתעודת הזהות- מה הכימיה והתקשורת בין שני אנשים. זה מה שקובע ולא שום דבר אחר לדעתי....

ניר67

New member
הכרות

שלום לך איציק אחלה שאלה אני רווק בן 39 וממש אין לי בעייה לצאת או לבלות עם גרושה או פרודה והייתי מעוניין להכיר מישהי . והייתי רוצה מאוד להיפגש בפורום גרושים גרושות פנויים פנויות עם זה קשור עלייך הייתי שמח לקבל תשובה.בפלא. 0546206510 תודה ושבת שלום.ניר.

למעלה