שלום לכולם!!

nerod 72

New member
../images/Emo41.gifשלום לכולם!!../images/Emo41.gif

חזרתי לפורום אחרי שבוע באמסטרדם וקראתי את כל ההודעות של כולכם ! שמחתי לשמוע שחזרתי בדיוק בזמן , שדנה תתארח מחר בפורום! מאוד מרגש!! היה כל כך כיף באמסטרדם!! היה מאוד משמח לראות את דגלי הגאווה
בכל פינת בית כמעט, הלוואי שזה יהיה ככה בישראל בכל ימות השנה ולא רק בשבוע הגאווה!! בכל אופן, רציתי לאחל לכולכם חג שמח ומקווה שלמי שצם היה קל! נשיקות לכולכם
!!

KristineW

New member
ממי, יש את זה גם בישראל...

אני רואה בת"א המון
דגלי גאווה בכל ימות השנה!!! אז על מה אתה מדבר... ת"א זאת אחת הערים המפותחות ביותר בעולם בכל מה שקשור לגייז, רק שתדעו...

nerod 72

New member
את צודקת...

תל אביב היא באמת עיר מפותחת ולא אמרתי שלא ! רק אמרתי שבאמסטרדם יש הרבה יותר (ואני יודע כי אני כל יום בת"א) וגם יש שם אווירה מיוחדת לגייז, לא יודע איך להסביר את זה, זה עניין של הרגשה!! לא סתם אמסטרדם נחשבת לבירת הגייז באירופה!!!

דנהה1

New member
ת"א בהחלט עיר מפותחת בשביל גייז

שלא נדבר על זה שמספיק ללכת בנחלת בניימין ולראות את בית האגודה, את הדגלים והכל.... הקטע בת"א גם שכל המקומות של הגייז נמצאים באותה סביבה (קארפדיים, מינרווה, קאפקא, ריינבו, "אאוט", ובטח עוד כמה שאני לא מכירה)

דנהה1

New member
אני לא מבלה שם בכל מקרה...

זה פאב רק של הומואים לא??? בשביל זה יש לי את המינרווה למרות שבימי שלישי יש שם ערב בנים

eyalush001

New member
למי שעוד לא יודע, גם הפקפא...

הוא גם עומד להיסגר. הייתה על זה כתבה בזמן הורוד האחרון... ככה שבסוף לא ישאר לנו איפה להיות
((((

דנהה1

New member
אני בעקרון מכפר סבא

אבל אני יוצאת רק לתל אביב בדרכ או הרצליה כדי לבלות....

למעלה