שלום לכולם!

oliel3

New member
../images/Emo41.gifשלום לכולם!../images/Emo41.gif

אני הילה בת 13, ויש לי בקשה אליכם... כל יום שישי אמא מכינה אוכל לארוחת ערב של שישי... הבעיה היא שכל שבוע היא מכינה אותו דבר: צ'יפס/עוף/תפו"א/שניצלים... אני רוצה שתמליצו לי על מתכון לארוחה שלמה, מיוחדת ושונה מכל ערב שישי רגיל אצלנו, ושזה יהיה משהו שאני יוכל להכין לבד, אולי עם טיפה עזרה של אמא...
תודה מראש!

עופענת: העוף של ענת

שהפך אצילנו ללהיט כבר כמה שנים: במחבת גדולה מטגנים בצל עם מעט שמן עד שמשחים. מוסיפים 1-2 כפות דבש (או סילאן - דבש תמרים), 1/4 כוס מים וכ-3 כפות רוטב סויה. מערבבים. מוסיפים 8 שוקיים של עוף. מכסים במכסה ומבשלים על להבה קטנה כ-45 דקות. הופכים במהלך הבישול. כשהעוף כמעט מוכן, מרתיחים סיר עם מים וכף מלח. מוסיפים אטריות אורז. מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות נוספות במים הרותחים. מסננים ומגישים אטריות ועליהן את השוקיים עם הרוטב הטעים. הערות אם המחבת מספיק גדולה, אפשר להוסיף רבעי תפוחי אדמה ואז מקבלים ארוחה שלמה בכלי אחד. אם נשאר מהרוטב, כדאי להקפיא ולהוסיף לבישול של אורז. בתיאבון אסנת

חזה עוף עם ביסלי

יש כעת מבצע (לפחות בסופר שלנו) של קבלת DVD "בישול זה Cool" בחינם כאשר קונים 3 אריזות של פתיתים. קנינו, צפינו, ובני בן ה-8, שבדרך כלל אינו אוהב לבשל, נהנה מאד להכין את המתכון הזה. מצאתי את המתכונים באתר של אוסם. לחצו כאן כדי להגיע לשם. אסנת

למעלה