שלום לכם

holy7

New member
../images/Emo41.gifשלום לכם../images/Emo41.gif ../images/Emo9.gif

יש לכם א-ח-ל-ה של פורום כל הכבוד אנשים!!! שמי שני ואני גרה בבית שאן בת 14 וחולה על אאאאללללללללככככססס המדהים (גם על דה קולינג!!!) ללהקה הזו יש דיסק מדהים ביותר, עם שירים מדהימים אני הכי אוהבת את Unstoppeble שזה שיר מדהים ואת stigmazid (לא נראה לי שכתבתי את השמות נכון, לא נורא!) הדיסק החדש של דה קולינג אוטוטו עומד לצאת לחנויות לדיסק יקראו When it all fall down !!! לדיסק יצטרפו עוד המון שירים יפים ומדהימים המזכירים את חייו של אלכס. . . הנה תמונה מדהימה של אלכס !!!

Drorrrrrr

New member
שני, לצערי קיבלת מידע שגוי ../images/Emo60.gif

-דבר ראשון ברוכה הבאה -דבר שני: אני כבר אוהב אותך, UNSTOPPABLE זה השיר האהוב עליי שלהם -דבר השלישי: הדיסק לא עומד לצאת אוטוטו, הם עדיין לא נכנסו לאולפן להתחיל להקליט את הדיסק. הדיסק לא ייקרא When it all falls down. יש שמועות שזה יהיה הסינגל הראשון מהדיסק, אבל שום דבר לא בטוח. הסינגל האחרון שלהם, FOR You, בקרוב יגיע לרדיו הם כבר סיימו לצלם את הקליפ. חבל לי שקיבלת מידע שגוי. דרור

holy7

New member
../images/Emo46.gifמה ?../images/Emo2.gif

אנ´לא מאמינההההההההההה אבל אבל היה כתוב באתר הזה i will go wherever you will goooooooooo האתר הזה אווףףףףףףףףףףףף אנשים פשוט לא יכולים להגיד ת´אמת !?!?!?!!?

Drorrrrrr

New member
למה לפתוח הודעה חדשה? ../images/Emo60.gif

תקראי בבקשה את השרשור שבלינק. תעשי טובה תקראי את זה זה נורא נורא נורא חשוב!

holy7

New member
טוב נו. . . .../images/Emo4.gif

לא משנה חוץ מקטע השגוי
שלוווווםםםםםםםםםםם ללללללככככווווווללללללםםםםםםםםםםם

Charmed by love

New member
*הסבר על שירשור*

זה קובץ שמסביר לך מזה שירשור, כשאת קוראת הודעה, תלחצי בסוף שלה על הלחצן "הוסף תגובה" כדי ליצור שרשור במקום לפתוח הודעות חדשות.

Drorrrrrr

New member
חחחחחח נתתי לה לינק למילון ../images/Emo60.gif

שעשיתי לפני כמה ימים

Adrienne

New member
שלום לך!../images/Emo168.gif../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ברוכה הבאה שני! אני איתמר...
תודה על האחלה פורום
אממ תקראי בבקשה את הודעת המנהל... זה שם למעלה ליד השם שלי... Coca Cola Enjoy!

ט ל i i ש

New member
ברוכה הבאההההההה../images/Emo105.gif

קבלי
ובורכה הבאה לפורום הכי שווה בעולם(זאת אומרת עד שאני אפתח את הפורום שלי....למה הם לא עונים לי ארר) יש לנו הרבה אנשים שרוטים *שיעול* דרור *שיעול* ויש לנו אנשים עם שייער יפה *שיעול* איתמר *שיעול* ואנשים שיודעים לצייר מדהים *שיעול* ניצי *שיעול* ואני טל בת 15 ולא משנה מה דרור יגיד א=נ=י= =ל=א= =ג=מ=ד=ה=!=

TCgirl

New member
Welcome! ../images/Emo187.gif

ברוכה הבאה! אני אירנה, אני בת 15 ממודיעין. ו... זהו. זה (קוראים לי....) מזכיר לי קבוצות תמיכה...
רק צריך להוסיף התמכרות/בעיה (אולי התמכרות למוזיקה של TC???)...

למעלה