שלום לפורום הנחמד ולמנהלות

../images/Emo41.gif שלום לפורום הנחמד ולמנהלות

נהנית לשוטט בין דפי הפורום ולהתרשם מהעבודות היפות. עד כה עשיתי כמה תכשיטים ואשמח להעלותם

הקסם1

New member
מדהים

מוניק- אילו תכשיטים מדהימים יצרת - כל הכבוד לך. גם אני אוהבת לעשות תכשיטים מסובכים(לא סתם השחלות) עשיתי בעבר והפסקתי אבל עיון בתמונות ששלחת מעניק לי את ההשראה ועושה לי חשק ליצור שוב. האם יש לך במקרה תרשימים של התכשיטים שלך או הסברים איך עשית אותם ? יישר כוח!!

../images/Emo140.gif תודה הקסם - שמחה שנתתי

לך השראה. נשמח לראות את יצירותייך כאן בפורום הנהדר. לגבי תרשימים - למדתי עם מורה אבל אין תרשימים.

wildspirit

New member
מוניק למדה בעזרת מורה

ואין לה תרשימים אבל אני אנסה להסביר משחילים על חוט 3 חרוזי מולטיקאט נגיד גודל 4 ומצליבים בחרוז מולטיקאט גודל 4 ואז על צד של חוט משחילים חרוז 1 מולטיקאט גודל 4 ומצליבים בחרוז מולטיקאט גודל 4 וכך ממשיכים את התהליך עד סוף האורך הרצוי בעצם עשינו שלב 1 שלב 2 אנחנו משחילות על חוט 1 2 חרוזי מולטיקאט, את החוט השני משחילים בתוך חרוז מולטיקאט שבצמיד כבר ומצליבים במולטיקאט אחר כך החוט שקרוב לשלב הראשון מושחל לתוך אחד מהחרוז מולטיקאט הקיימים ועל השני משחילים חרוז מולטיקאט 1 ומצליבים וכך עד הסוף מקווה שברור

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

איזה עבודות מעודנות
וואו ממש אהבתי הן כל כך מיוחדות איזה כיף לראות יופי שכזה

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מכירה אישית את העבודות שלך, ואוהבת מאוד את התוצאות. אני סקרנית לדעת איפה למדת?
( זה היה בהומור).

../images/Emo24.gif תודה

לספר איפה למדתי? עדיין מחכה ללמוד עוד דברים, אבל לא וירטואלית. אוהבת ללמוד עם מורה אמיתית ולא מחשב וקלידים.

למעלה