שלום

MiToOsH

New member
../images/Emo41.gif שלום../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo104.gif

זאת לא ההודעה הראשונה שלי פה, אבל בעקבות מוםע האיחוד של שבק ס הפורום הזה אכן נעשה יותר מעניין
אז... אמממממ... אני עמית... בת 15 (בראש השנה יהיה לי 16) מהקריות ואמממ... זהו.. בכל מקרה, כמעין הודעת קבלו אותי, יש לי שאלה קטנה - מה השיר שעל השניה שאתם שומעים אותו מעלה לכם חיוך על הפנים

../images/Emo24.gif*|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifברוכה הבאה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה שלומך בובה??? אנחנו שמחים שחזרת אלינו... השיר של מוקי שעל השנייה מעלה לי חיוך... אממממ... ילדה סוכר נראה לי. לא של מוקי??? יש ה-מ-ו-ן.

ייייייייייישששששששששש

אני לא מאמינה עוד מישהי מהקריות... מאיפה את... זה ממש חשוב..... ושיר שמעלה לי חיוך על הפנים הוא.....את האמת לא עולה לי עכשיו אף שיר.... אולי המשיח (החידוש) אבל רק גלל מוקי....

MiToOsH

New member
ביייייייאלייייייק ../images/Emo9.gif ../images/Emo104.gif

ואמממממממ....... שתדעו - לא התכוונתי דווקא לשיר של מוקי...

אני ידעת ש...

לא התכוונת דווקא לשיר של מוקי אבל זה השיר היחידי שעלה לי בראש... למרות שזה מוזר כי בדיוק חזרתי מהופעה של אביב גפן איזה מאגניב אני ממוצקין..........

עמייייייייית (כן זה אני) חחחחחחחחחח

מה המצב בובה??
המממ.. אני מחיפה יודעת? (כן את יודעת!
) המממממ.. תראי, שלא תחשבו שאת השאר אני לא אוהב, אבל אחד השירים שבפעם הראשונה שמעתי: היה.. לא פחות מאשר ילדה סוכר. אי - אפשר להגיד שלא. זהו שיר כזה שמח, וסבבה..
בעעעעעעע אני מתרגש. הודעה ראשונה בניק המיני - חדש שלי.

S w e e t Baby1

New member
או מי גד..בן כנס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למממה אתה לא בכינוי שלך?!

MiToOsH

New member
האמת../images/Emo35.gif ../images/Emo104.gif

בכלל לא ידעתי שאתה מחיייייייפה
טוב עפתי, יש לי בגרות עוד מעט..

כל הקופה

אבל אם לא חייבים שיר עם מוקי אז- "פגישה על עיוור" של נייג'ל האדמו"ר (קורע מצחוק!!!)

ברוכה הבאה עמית ../images/Emo13.gif

השיר שמעלה לי חיוך על הפנים הוא ללא ספק ילדה סוכר.

MiToOsH

New member
התשובה שלי ../images/Emo9.gif ../images/Emo104.gif

ללללללללא שום צל ספק- רק תגידי לי של השב"ק.. מתה על הלחן בעיקר, אבל גם על המילים

MiToOsH

New member
אני היא ולא אחרת... ../images/Emo104.gif

מתביישת עד עמקי נשמתי
אמממממ..... תמונה יותר טובה (ניראה לי) כדי לפצות

למעלה