של מי השורה הזאת

../images/Emo41.gifשל מי השורה הזאת ../images/Emo35.gif

אתם מכירים את הסיפור ... כל שבוע שיר אחר (שבוע שעבר לא העלתי את הפינה כי לא היה לי מחשב כמה ימים ) אתם בוחרים את השורה / קטע שהכי התחברתם אליו מהשיר .... והשבוע - "כשתחזרי" בהצלחה

../images/Emo11.gif

כמו חתול רחוב חייבת לאהוב את כל מה שסביבה את מי שלידה לאן הלכת ילדה? עם מי את ישנה? האם הוא טוב אלייך? עמוק בזרועותייך?

bati77

New member
../images/Emo110.gif

"שנה אחרי שנה, וכלום לא השתנה גלים של אהבה, עוד נשברים בך.."(בי) ויש לי סיפור ממש מצחיק על... "את תיפלי עמוק עמוק, עוד תתרחקי רחוק רחוק.. וזה אומר תיזהרי, אולי אני לא אהיה שם.."

bati77

New member
אה אופס..חחח../images/Emo110.gif

לא שמתי לב שלא כתבתי..חחחחחח אמ.. אני וחברה שלי חיפשנו איזה שהוא משחק שהיינו משחקות בו שהיינו קטנות אצלה בבית.. זה היה ממש מזמן.. לפני איזה שנתיים.. אז הייתי צריכה לעלות על כיסא ואז על עוד משו וזה היה ממש גבוה כדי לחפש את זה והיא עמדה למטה ושרה "את עוד תיפלי עמוק עמוק.. עוד תתרחקי רחוק רחוק.. וזה אמור תזהרי.. אולי אני לא יהיה שם.." (שרה בלי להתכוון..) אז אני מסתכלת אליה "זה מעודד!"..חחח אני לא יודעת אם זה יוצא מצחיק כשכותבים את זה.. אבל זה היה ממש מצחיק אז..

RoieL

New member
../images/Emo110.gif = |ליאורשליין|../images/Emo41.gif

שנה אחרי שנה וכלום לא השתנה גלים של אהבה עוד נשברים בך מה היא מבינה קמה ועזבה לראות יותר משנינו למצוא את שאיננו

BaRbiK

New member
ליאור שליין זה פודל../images/Emo107.gif

שלי- "שנה אחרי שנה, וכלום לא השתנה גלים של אהבה, עוד נשברים בך.."(בי..)

hodayoyo

New member
אבל כשעשו את התאטרון בובות../images/Emo60.gif

גורי צחק עליו עם הבובה של התמנון

hodayoyo

New member
הוא סתם דפוק../images/Emo60.gif

וביום ראשון יש את מודי בר-און וקושניר
קושניר זה עוד איכשהו פסדר, אבל מודי בר-און?!??!?

RoieL

New member
אני אוהב את החיקוי שעשו לו בזמנו

באדיר מילר.. אבל זו כבר אגדה

RoieL

New member
../images/Emo110.gifלשלטון../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif|סוגדלתמנון|

bati77

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo110.gifבדיוק!!../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif

../images/Emo13.gif

את עוד תפלי עמוק עמוק עוד תתרחקי רחוק רחוק וזה אף פעם לא יעבור זה כל הזמן יחזור

BaRbiK

New member
כי..

"שנה אחרי שנה, וכלום לא השתנה גלים של אהבה, עוד נשברים בך.."(בי..) הגלים (של האהבה..) לא נשברים במישהי הם נשברים בי.. ראיתי את זה אצלה והזדהתי

hodayoyo

New member
נממ../images/Emo60.gif

כל השיר. לא יכולה להחליט... זה פשוט שיר טווווב

למעלה