שם קוד: מפעל הפיס

Deviation

New member
../images/Emo41.gif שם קוד: מפעל הפיס ../images/Emo41.gif

משימה, שם קוד: מפעל הפיס
לאחר הכישלון העגום למדי בתחרות על הודעת ה 24 מיליון לפורום משהו (לא זוכר את השם) עלינו להכין מבצע מלחמה לקראת הודעת ה 25 מיליון
יובל הבטיח לייצור תוכנית, אלעד הבטיח להציף, זיוצי הבטיח לשחד את ההנהלה של תפוז, והילדה בגלל העיניים היפות.. כל מי שמוכן לקחת חלק במחשבה, בתכנון ובביצוע התוכנית מוזמן לשגר פה הודעה, זיכרו: פורום Asp לוקח את החצי יובל (25) מיליון בתפוז, שלא ינסו לעבוד עליכם
נ.ב. למה שם קוד מפעל הפיס
זה בגלל הגרלת ה 50 מיליון שנתנה לי השראה (ראו חתימה)..

ראסמי זה כ"כ קל אוף...

בסה"כ לולאה של 20 של XMLHTTP שישגר כל פעם הודעה אחרת ככה בנוייה טוב ובסוף הילדה ויובל ימחקו את הזבל כמו טטלה ;) בכל אופן- אני אולי אבנה משהו יום שבת- בינתיים אני הולך עכשיו להביא את האופניים הכי טובים בעולם.. אז נשתמע מחר :)))))

yuval k

New member
זה נתן לך השראה חשמלית?

לא, לא הצלחתי להתקדם יותר מידי עם התוכנה, בגלל שיש לי המונים של דברים אחרים. ומחסור חמור בחופש חנוכה.

Deviation

New member
לא בדיוק חשמלית..

למרות שהמוח פועל על זרמי חשמל פחות או יותר (+-)
יש אפשרות שתפרסם כאן את הקוד עד עכשיו על מנת שנוכל לפתח את זה לקראת ה 25 מיליון

yuval k

New member
לא... זה בשלב מאוד מאוד ראשוני.

ורוב האנשים פה לא עוסקים בדוט נט
רמז - עקבו אחרי העוגיות של תפוז, כשנכנסים למערכת. עוד אחד - נסו למצוא את הדף שמציג הודעה רק לפי מספר. יש כזה. בהצלחה

Deviation

New member
אמממ.. פתרתי את הרמזים ../images/Emo13.gif

אני עוסק ב Asp 3 ובזמן האחרון בעוד משהו גם (יובל אל תגלה!).. עקבתי אחרי הדף (היה ממש קשה) והגעתי למסקנה שזה הדף viewmsg.asp , מה הלאה

Trranger

New member
../images/Emo128.gif

הנה הדף.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/printWin.asp?msgid=24781723

יש לי רעיון כביר ....

נרכיב יחידה מובחרת מביננו, בשעת לילה מאוחרת נשתלט על משרדי תפוז ועל המחשבים שלהם, אני בטוח שמומחי הפורום (
) כאן יצטרכו בדיוק 5 דקות כדי "לטפל" במחשבים כך שההודעה ה 25 מיליון תרשם פה .. עכשיו נאר רק להרכיב יחידת קרב מביננו . יש כאן אנשים קרביים

Mapisto

New member
אתה יודע שפעם ההאקר הטוב בעולם

אמר שצריך רק 6 דקות להפיל את כל רשת האינטרנט 4 דקות להפיל את 6 מחשבי צומת הרשת ועוד 2 דקות להפיל את צומת הרשת 2. זהו.

Deviation

New member
עידכונים + סקר ../images/Emo41.gif

כרגע בידינו שתי ברירות: גיל (איש החידות) הציע לפרוץ למשרדי תפוז ולסדר משם את העניינים.. יובל ועוד כמה הציעו לבנות תוכנית.. מה אתם מעדיפים
צריך להזדרז, הפעם לא ניתן ל 25 לחמוק מידינו

אוריקס

New member
גיל,

זה פורום של ג'ובניקים... אני רוצה קרבי. גם ערקי רוצה. אבל חוץ מזה כולם ג'ובניקים.

למעלה