שמועות על הדיסק החדש

actimel

New member
../images/Emo41.gifשמועות על הדיסק החדש../images/Emo41.gif

אם השמועות על הוצאת דיסק בספטמבר נכונות, בבקשה תנו דעתכם: מה הסגנון שאתם מעדיפים? RNB DANCE POP ROCK

actimel

New member
../images/Emo26.gifאז ככה, לדעתי:

באופן אישי אני חושבת שאני מעדיפה את הסגנון של השירים בדיסק נורדרן סטאר. גוון של דאנס לעומת זאת יכול להביא את מלאני שוב לתודעת כלל המעריצים (חדשים) תחשבו על זה... אם מדונה החליטה ללכת על זה ב"וידויים" וזה הצליח, אז למה שמלאני לא? המ... אז כן "ביוטיפול אינטנשנז" זה דיסק עמוק... והתחברתי מאוד לכל המלל. רק מה... מכירות הוא ממש לא הביא! עזבו כרגע את גרמניה, או את "פירסט דיי אוף מיי לייף" שיצא מאוחר יותר כסינגל שכבש את כל בסערה את כל אירופה (למה חוץ מבריטניה) קצת קשה לי להודות... הדיסק האחרון של מלאני נחשב לכישלון גמור, חוץ מ"נקסט בסט סופרסטאר" שעוד הצליח בקטן מאוד. אני מצפה להמוןןןןןןןןןןןןןןן תגובות

britmel

New member
לדעתי

אני מעדיפה פופ רוק בסגנון reason משם יצאו כמה להיטים שיחסית הצליחו
ואני מסכימה אתך בקשר למה שכתבת על הדיסק האחרון ואני חושבת שאם היא תוציא להיט בסגנון דאנס כמו ittu היא בהחלט תצליח בגדול כי זה מה שרוב העולם שומע.. בכל מקרה שיהיה לה המון
ואני בכל מקרה אקנה את ה|הדיסק|

actimel

New member
אכן בריזן אפשר למצוא להיטים טובים

כמו "מלט" למשל... בא לכם עוד ספיישל של מלאני סי? חחח אז תדאגו שתעבוד חזק על הדיסק... וכן, ITTU והסגנון של כתיבה עמוקה עם טאצ' של די ג'יי כמו הקס הקטור בהחלט יכול להביא לה להצלחה. וגם לוק חדש...

britmel

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

אבל למה למל לשנות את הלוק מהמהמם שיש להעכשיחו
מלטט גררר איזה שיררר מושללם

אני מעדיפה Pop בשילוב עם Dance.

למרות שהאלבום האהוב עלי של מלאני הוא Beautiful Intentions שיש בו גם קצת רוק. אני חושבת שהסגנון של הרוק מאוד מתאים למלאני. גם שירים שקטים ובלדות מתאימים למלאני. הייתי רוצה בדיסק החדש שיהיו שירים כמו First Day Of My Life, Next Best Superstar ו Better Alone.

actimel

New member
מה נסגר איתכם... תגיבו

כולם יכולים להשתתף, אתם מכירים את הדיסקים שלה, את הסיגנון

RedRecords

New member
מה פתאום בספטמבר?

הדיסק החדש מיועד לצאת באפריל 2007, שזה ממש אוטוטו! מלבד זאת, יש שמועה שהולך לצאת סינגל חדש תוך חודש-חודשיים!

למעלה