שמעו קטע

•aniviel•

New member
../images/Emo41.gif שמעו קטע ../images/Emo70.gif

אני וחברה שלי ענת מקרית אתא היינו קודם בקניון רננים ברעננה. ירדנו לחנות למטה בשם 'היער', שהיא חנות ממש מגניבה (אני בטוחה שלפחות חלק כאן מכירים אותה) וקנינו שם טבעות פושטיות כאלה שהם יענו הטבעת האחת, אבל הן נחמדות חח. ואז חזרנו לקומה למעלה, יש שם דוכן קטן כזה של אותה החנות - 'היער', וליד הדוכן עמד מישהו, שחקן, כמעט ערום לגמרי, רק עם מכנסי בוקסר ועם מסיכה של גולום על הראש, ממש מסיכה שנראית אמיתית חבל על הזמן! והוא התחיל לזוז שם מצד לצד ולחקות את הקול של גולום, וכולם עמדו והסתכלו עליו. ואז הוא טיפס על הגג של הדוכן והסתכל עלי ועל ענת וראה שיש לנו את הטבע(ו)ת, הצביע עלינו ואמר בקול של גולום "You have my precious! I've seen it in your hand!" ושתינו מה זה נבהלנו וברחנו משם חחחח
THE END.

moe777

New member
OMG ! זה נשמע... מממ... מפחיד !

LOLיק. ועם זאת, מגניב.

ThisIsJustME

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדוווול../images/Emo70.gif

Arana

Active member
מנהל
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול!

טוב שהוא לא אמר לכם Filthy Hobitses! איך נראות הטבעות? וכמה הן עולות? (האחים הקטנים שלי משגעים אותי שאקנה להם...
)

•aniviel•

New member
חחחחחחח ../images/Emo8.gif

הן בסדר, יותר דקות מהאמיתית ומצד שני יותר ארוכות כאילו.. קשה להסביר את זה. יש שם 3 סוגים - מצופה זהב, מצופה כסף וברונזה. הברונזה עולה 35 נראה לי, כסף 38 וזהב 45. זה לא כל כך דומה לאמיתי, שלי שהראיתי לכם כשהייתם אצלי יותר דומה. אבל לא נורא... חח והם גם נורא גדולות, אבל הן נועדו שישימו אותם על שרשרת ויענדו אותם מסביב לצוואר ולא על האצבע...

Arana

Active member
מנהל
טוב, אני מניחה שצריך לראות

כדי להחליט. לילדים זה בטח לא ישנה אם הן לא נראות בדיוק כמו ה"אמיתית". אולי הן הגיעו גם ל"יער" בראשל"צ. אגב, הן באות עם שרשרת?

חחח... אוי, יש בעולם עוד כמה

מטורפים חביבים! ממתי לגולום יש תחתוני בוקסר? אוי, אני אוהבת את "היער"... זו חנות ממש יפה. העיצוב מדהים! זהו. אין לי יותר מה לומר. יערה

moe777

New member
I wonder

למה ב"יער הפיות" בסנטר העניין לא עלה ? אולי הכל רענן מדי ? או שאולי מדובר בסוד ממשלתי שמור והם מעדיפים להשאיר עניינים האש-האש ? טבעת על שרשרת זה דבר מגניב !

תשמעי את קטע חבובה!!!!!!!!!!!!!!!!!

תשמעו כולכם!!!!!!!!! אני כתבתי לא מזמן בפורום על מפגש פורומים של תפוז בתל אביב! משום מה ההודעה נמחקה אהם* אהם********* כל כך הפסדתם!! היו שם מלא תפוזניקים ובלוגרים והכרנו מלא אנשים. פעם הפעם תתייחסו לודעות שלי (לשם שינוי) ותבואו!!!

למה ברחתן?

מזה כיף לראות שוב את גולום (פחות או יותר הוא). את יודעת שהפעם הבא שתוכלי לראות בקטע חדש לגמרי את גולום היא בסרט "ההוביט" ואלוהים יודע מתי יתחילו לצלם אותו.... אז שווה להיזכר בימים הטובים (אפילו אם זה על חשבונך)

למעלה