שנה אזרחית נפלאה לכולם

T w e e t y

New member
../images/Emo41.gifשנה אזרחית נפלאה לכולם ../images/Emo24.gif

הסקר הראשון שלנו שהיה על: אילו מומחים היית רוצה שישתתפו מידי פעם בפורום?הסתיים. להלן התוצאות: השתתפו בסקר 25 בוחרים. 12% בחרו עו"ד 32% בחרו מומחה לפריון 32% בחרו פסיכולוג חינוכי 12% בחרו מומחה לדיני עבודה 12% בחרו אחר ***לא יצאו תוצאות חד משמעיות, אבל,,,מאחר ורוב החודש פסיכולג חינוכי היה מוביל, החלטתי להביא אותו כמנצח בסקר. אשתדל להביא גם מומחה לפריון, אבל לא בשלב זה. ו,,,,שוחחתי עם יועץ גנטי, שיבוא ויענה על כמה שאלות. ***הסקר נשלח לארכיון, ואתן מוזמנות להציץ בתוצאותיו.
יש סקר חדש ואתן מוזמנות להצביע. אני מאוד אשמח לקבל ממכן הצעות לסקר, בנושאים שמענינים אותכן. ולסיום שתהיה לכם שנת 2002 השנה שבעולםםםםם, עם המון הריונות והמון לידות קלות והמון המון מהכל.

אושרת@@

New member
אז אני מבינה שבשעה כזאת חזרת מהבילו

איך היה? נו עמדת בפיתוי???????????????? מקווה שבאמת הלכת - נדבר כבר,,,,,,,,,,,, למרות שאני לא מאלו שתחילת שנה אזרחית מדברת אליהן,,,,אבל,,,,,,,,, אינשללה והשנה תחגגי ברית/ה לבובנון/יירה שלך את כל הבנות פה,,,ובפורום שני,,,,, וכמובן גם אני,,
Love you

אושרת@@

New member
יא חרפונית כמה את ישנה?

חייבת לדבר איתך אבל היום הייתי מפוצצת בעבודה החזירו לי ת´מכשפ סוף סוף אז מחר נדבררה גם בטלפון להת´ כפרות וספרי איך היה,,,

T w e e t y

New member
ערב טופפפפ אנשושים יקרים ../images/Emo24.gif

אז התחילה לנו שנה אזרחית חדשה, ואני ממש מקווה שהיא תהיה הרבה יותר מוצלחת מקודמתה. לשם שינוי יצאתי הפעם - הייתי בהצגה סאטרית נפלאה בשם "יתוש בראש", ולאחר מכן במסיבה סילבסטר פיצוצית באחד מהקיבוצים שמשתרע על אחד מחופי הים התיכון. אז אכלנו מלא, שתינו שמפניה, הקפצנו טקילות וקרענו את רחבת הריקודים
וככה בסבבה, התחילה שנת 2002 שתבוא עלינו לטובה. אז נכון, זה לא חג שלנו, אבל אני כישראלית מצויה, מחפשת כל סיבה למסיבה.
בקיצורררר,,,,,,,מה איתכן, ואיך אתן התחלת את שנת 2002??? אהההה,,,,,,,והכי חשופפפ שכמעט ושכחתי לציין
גם במסיבה פראית, הצלחתי להחזיק מעמד - ולא עישנתי.
היא גדולה היא גדולה היא גדולה היא גדולה היא גדולה היא גדולה
סתאםםםםם ,,, הכי קטע שתכננתי דווקא כן לעשן ז"א שהחלטתי שגם אם ממש יבוא לי אז אחלה - אני מעשנת, אבל צחוק הגורל, העשן עמד לי בגרון ועד עכשיו, יש לי מעין כאב גרון בגלל הסגריות, נו נו תופעה של נגמלים כנראה. אז הנה עמדתי בעוד מבחן ובגדוללללל

betya

New member
שנה טובה לכל הפורום

ברצוני לאחל לכולנו שתהיה שנה של פריחה ופריון במחוזותנו. וכמובן ביטחון ושימחה. טוויטוש -
עמדת במבחן בהצלחה, קבלי
של מנצחים והמון
ות וחיבוקים.

אושרת@@

New member
../images/Emo127.gif מתה עליך ../images/Emo45.gif אתה רואה שאת

רוצה את יכולה נו,,,ובשביל סיגריות רצית להפסיד סתלבט כייף לך אני התייבשתי בבית כמובן

יעל@

New member
טוויטי ../images/Emo24.gif

היות ואת כבר כמעט ולא באה לבקר אז אני מגיעה אליך. נשיקות ומתגעדעת המון. מקווה שאת מצליחה עם הלא לעשן. חיבוק גדול שטרודל

יובל2

New member
שתהיה לנו אחלה שנה חדשה

ושכל אחד יגשים בדיוק את מה שהוא הכי חולם עליו. את פתיחת השנה החדשה, פתחתי עם ארוחת ערב ענקית וחגיגית לקומץ לא מבוטל של חברים, החלטנו שהכל יקר ביום כזה, אז עדיף להשאר בבית ולחגוג בכייפ. היה כייף טעים מזין ומפרה. יובלי

tipid

New member
ברכת בוקר טוב ונעים ושבת שלום ומבורך!

אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה מבורכת! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות בברכת סוף שבוע נעים.. מתמר

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!

ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

למעלה