שנה טובה

OLSEN GIRL

New member
Bonne Anne´e !!!!!

Bonne Anne´e לכולם ו... bonne fete זה רשום בצרפתית אז למי שלא הבין: שנה טובה לכולם וחג שמח!!!! נ.ב שתאכלו הרבה: Ane pomme avec du miel!!! (תפוח בדבש!!!) ...

אולסנית

New member
כמה דברים + הצעה למוטי!!!

1. איזה כיף כל ההתלהבות מהתאומות בארץ בזמן האחרון. 2. שנה טובה!!!!!!!! 3. שנה טובה!!!!!!!! 4. הצעה למוטי: מוטי מה דעתך (אם כבר יש אני מתנצלת) לעשות פינה שבה יהיה את כל החדשות החדשות מהפורום בשביל אלה שלא יכולים להכנס כל יום ורוצים להתעדכן? תוכל לשים של תוצאות סקרים, חדשות מהתאומות וכו´. זו רק הצעה אם לא אז לא. 5. שנה טובה!!!!!!! 6. חג-שמח!!!!!!!!! 7. תגיבו!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחח

כמה שנות טובות תודה גם לך
לא שזוכר לי שהאליו את זה בפורום וזה אחלה רעיון
עכשיו אני חייבת ללכת אז שנה טובה ושוב שנה טובה ושוב שנה טובה ו... חחח סתם שנה טובה
ביי ביי

motib4

New member
שנה טובה../images/Emo70.gif

בקשר להצעה- התוצאות לסקר מתפרסמות בהחלפת סקר חדש. וכמובן שיש את ארכיון הסקרים שממנו גם ניתן להצביע שוב או רק לראות את התוצאות. בקשר לחדשות- היה שרשור חדשות לא מזמן, אם יצטברו עוד חדשות, תופיע עוד הודעה.

יווווו גם אני.....

גם אני למדתי את זה בדיוק! הכנתם כרטיס ברכה? שכתוב por mhamn al papa או משהו כזה? למי שלא הבין: לאמא ואבא... אני אוכלת עכשיו פררו רושה כי עם פררו רושה אתה ממש מפנק אותנו...יאמי!

Alexis14

New member
אמממ.... לא....

למדתי את זה שנה שעברה ואז הכנתי כרטיסי ברכה אבל לא כאלה, ואני גם אצל מורה פרטית- לא בבי"ס... בבי"ס אני לומדת ערבית... בסוף אני אדע 4 שפות... חח... כן, בטח....

ChEnmka

New member
לנו יש לצרפתית מורה מופרעת!

היא ממש מעצבנת מפגרת ומופרעת... אנחנו קוראים לה מאדאם ז´וז´ו... לא הלכתי בגלל זה ללמוד צרפתית...

RinRan

New member
מגנובי נובי!!!

אני למדתי את כל הדברים של ראש השנה אתמול... :)

heart breaker

New member
גם לי! היא כזאת מעצבנת..

אבל אני לא יכולה לעבור קורס עד סוכות.. .באמר

OLSEN TWIN

New member
../images/Emo41.gifשנה טובה../images/Emo41.gif

היי לכולם ושנה טובה מתוקה וטעימה!!! איך היה לכולם היום בביצפר? טוב אז תהנו בחופשה

OLSEN TWIN

New member
כבר שלחתי

כבר שלחתי לכם את התמונה הזאת אז אני יתן לכם אחרת

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo6.gifעוד חופש הא?

חחחח איזה כיף! כולה 3 ימים לימודים ואז שוב חופש... ואז יש גם את יום כיפור וסוכות...
הדבר היחיד שחרא בזה שהחגים יוצאים מוקדם השנה זה שבהמשך השנה תהיה לנו תקופה מאאאאוווווווד ארוכה בלי חופשים...
וקצת על התאומות- אז מה קורה איתן? יש משהו חדש? ראיתי את הסרט "להגיע לשם" ואני חייבת להודות שהן לא משחקות שם משהו
ועוד משהו, שזה לא באשמתן- הסרט כל כך כל כך צפוי!!!!
אבל ממש!!! אבל סה"כ סרט חמוד.... לא רע...
למישהו יש תמונות חדשות? לי אין אבל אם יש מישהו אז שישים..! אהה כן- ושנה טובה לכולם!!!

למעלה