שקילות השבוע

אתי אתי

New member
נאדא ../images/Emo4.gif

אפילו ששומרת, אפילו שנשקלת פעם בחודש
, אבל מה, מניקה. ככה זה אצלי...מעניין מה היה קורה אם לא הייתי שומרת...

גם נאדא

והפסקתי להניק ולא קורה כלום. הרמת שכולן אומרים לי שריזתי, אבל המשקל לא משקר...

אורלי14

New member
בטח משקר!

אצלי בבית אני שוקלת 83 ואצל הדיאטנית בקופ"ח 85.1. אז מה זה אומר?!

napopo

New member
תחליטי....

תחליטי על משקל אחד שאליו את מתייחסת. תמיד יש סטייה בין משקל אחד לשני, בגלל כל מיני סיבות. למרות שיש לי משקל בבית אני מתייחסת לזה של הדיאטנית, אני חושבת שיותר חשוב איך את מרגישה עם הבגדים וזה לא כל כך משנה (לי בכל אופן) מה המשקל בדיוק.

טוב אז אני חדשה

שלושה חודשים לאחר לידה לאחר שפגשתי דיאטנית והיא נתנה לי דגשים של מה מותר ומה אסור עם ההנקה הצלחתי לרדת יפה היום, רק אחרי שהייתי חייבת להפסיק את ההנקה, והאמת שיותר נח גם ככה - הגעתי למשקל ההתחלתי שלי לפני ההריון, שגם הוא גבוה - 78 (בהריון עליתי 10 ק"ג) הבטן מסרבת לרדת וזה כל כך מתסכל - הכי מתסכל, אז נרשמתי אתמול למועדון כושר פה מתחת לבית - זה בעיקר אירובי וגם ריקודי בטן ממש כפיים פעם בשבוע - אז אני מקווה שזה יעשה את ההבדל במידלדל שנישראר מקווה להיות פחות בשרשור הבא

חן123

New member
ברוכה הבאה

תהיי סלחנית עם הבטן, תחשבי שלקח לה 9 חודשים להגיע למימדח המקסימום, זה לוקח הרבה זמן לחזור לעצמה גם למי שלא העלתה משקל בהריון בהצלחה, איזה כיף שאת נהנת מהפעילות הגופנית

אורלי14

New member
אני יודעת. למרות שזה מצחיק קצת

אם אני שוקלת משקל מסוים, איך זה שיש הבדלים כל כך גדולים? מילא חצי קילו-קילו, אבל כמה ק"ג? בכל מקרה, לא תמיד המראה מראה נכון גם כן, יש מראות שמרזות, יש מראות שמשמינות, וזה גם לא מדע מדויק. בקיצור, אין לנו על מה לסמוך בעניין זה...

חזרתי משיעור של בטן ירך ישבן

כל הגוף כואב , בעיקר השוקיים, ואין מאושרת ממני . . .סוף סוף אני עושה משהו למצבי העגום. אני גם גאה לציין שחלפו עברו להם דימומים מרגיזים שליוו אותי עד עכשיו לסירוגין וכאבים נוראיים בתעלת הלידה שהיו שם למרות שלא היו טפרים או קרעים, וכבר חשבתי שלא יעזבו, בעיקר ביחסים . . . אז צריך להיות אופטימיים בסוף הכל עובר, וזה בטח שווה את התוצרת המתוקה שישנה לה עכשיו בעריסה הולכת להישקל , לא יכולה להיתאפק

למעלה