שקילות יום א'

קלריסה

New member
אני גדלתי ../images/Emo10.gif

ב-300 גרם. אולי כי נשקלתי בסוף היום עם בגדים. טוב, תמיד יש תירוצים....

חן123

New member
מנצלת לעדכון משבוע שעבר

בקו נוסף אצל הדיאטנית, ירידה של 2.7 ק"ג ב 4 שבועות ( כ 700 גרם לשבוע) אבל האמת שהורדתי את זה מכל הדלקות גרון שגרמו לי בערך ליום בשבוע של צום מאונס (פרט למרק ותה). תחזיקו לי אצבעות שהירידה הבאה תהייה משמירה ולא ממחלות

הוא זז. הוא זז. הוא זז למטה ../images/Emo31.gif

ירדתי עוד חצי ק"ג. נשאר עוד 1.1 למה שאני רוצה להיות לפני שנתקעתי רציני. אוף אני כל כך מאושרת. התחלתי היום דיאטה חדשה: דיאטת דגים. זה אומר שאוכלים ככה (ואתי תגידי אם חסר לי משהו) בבוקר: כוס מים חמים + לימון (לניקוי הגוף) ב-8 ארוחת בוקר: סלט ירקות + חצי קופסא גבינה לבנה עד 5 אחוז + כפית שמן זית ותבלינים. וכמובן שתיה חמה או קרה לבחירתי ללא סוכר. ב-11 ארוחת ביניים: יוגורט בלבד. בצהריים: דג או נסיכה או סול או כל דג אחר באותו עיקרון שמורידים את העור ואת השומן. אני צולה אותו עם תבלינים בגריל. לידו אני אוכלת סלט ירוק (חסה, כרוב, מלפפונים, בצל ירוק עם מעט שמן זית ותבלינים). לקינוח יוגורט. ביניים: כריך עם טונה או גבינה לבנה וירקות. בערב: אני יכולה לבחור אחת מהארוחות הבאות: סלט ירקות + כף טחינה/חומוס + ביצה קשה + חצי קופסא גבינה לבנה משולש פיצה לייט חביתה מביצה אחת וכפית שמן + חצי קופסא גבינה + ירקות חיים בלי הגבלה. במשך כל היום אני אמורה לפזר בסביבות 10 כוסות נוזלים (לא כולל קפה, תה ומרק). אז התחלתי היום ואני למרבה הפלא בכלל לא רעבה (ואני מאד מופתעת). בנוסף גם נקעתי או שברתי או סדקתי את הקרסול (אין לי מושג איך אני אמורה להרגיש זה כואב כשדורכים).

חן123

New member
קודם כל החלמה לקרסול

איך זה קרה? ברכות לירידה ובהצלחה בדיאטת דגים

איך זה קרה - אז ככה

ירדתי בלילה לזרוק זבל, נהייה חושך במדרגות ואני הייתי מלאה שקיות בידיים, אז פיפסתי מדרגה ועפתי על הדלת של השכנים. מפאת המקום הצר הרגל הסתבכה לה במדרגה והסתובבה. אז הייתי חבושה יום, הורדתי תחבושת אתמול בערב לאמבטיה חמה (הייתי צריכה להיות בה 30 דקות לפחות כדי שיהיה אפקטיבי). אין לכן מושג כמה היה לי קשה להשאר במים 30 דקות. נכון לעכשיו אני ללא תחבושת וגם ללא כדורים נגד כאבים, יש קצת כאבים, אבל מסתבר שזה לא שבר וגם לא סדק רק חבלה קשה שכאמור מאד היתה כואבת אתמול, אז נחתי יום שלם במיטה ועכשיו אני שוב צועדת לאט יותר אבל הולכת. בכלל כמו שאומרת חמותי אני מועדת לפורענויות.

קלריסה

New member
אוי ויי ../images/Emo67.gif

ממתי גיברת יורדת בלילה לבד לזרוק זבל? לא בשביל זה התחתנת עם גבר? איך הרגל עכשיו? מסכנה, זה מפריע לך בתפקוד הרגיל? למשל, את יכולה לנהוג?

כאילו דא

מה עושים שמתחננים שהוא יזרוק זבל והוא אומר לא. אז הולכים לבד. לא זה לא מפריע לי בתפקוד היומי. אני גם לא נוהגת ברגיל, הוא גם לא מרשה לי אחרי התאונה שעשיתי בשבוע שעבר (עיקמתי דלת למכונית שחנתה מאחורינו כדי לצאת מחניה. וחוץ מזה כמעט הצלחתי לקלף את הפגוש לחלוטין מהרכב שלנו בהתנגשות עם רכב שבועיים קודם. אז הוא כבר לא מרשה לי לגעת ברכב. חבל, אני פוחדת שאני אשכח לנהוג עקב כך. ולעניין הרגל יש לי כאבים אבל ממש קלים, שמתי לב שכאשר אני לובשת גרב עבה והמקום חם, אז הכאב הוא פחות מורגש מאשר אם אני הולכת יחף ממש על הרצפה.

אתי אתי

New member
מתוקה, תשמרי על עצמך...

נראה שבתקופה האחרונה קורים לך כל מיני אינסידנטים...take care

אתי אתי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני כל כך גאה בך !!!

ושמחה בשמחתך
מה עם פחמימות? ופירות...?

פירות זה לא אני.

וגם לא המליצו לי בגלל כמות הסוכר בהם. בנוגע לפחממות אנחנו כרגע עושים את דיאטת הדגים שנקראת גם דיאטה ללא פחמימות כמעט וחוץ מזה (כתבתי שיש לי 2 פרוסות לחם ליום). בכל מקרה כרגע זה רק לשבועיים הקרובים, אם זה יעשה משהו טוב לגוף שלי, היא תאשר לי עוד שבועיים ואולי תעלה לי את כמות הלחם. אסור לי פסטה, אסור לי עמילניים (המצחיק אני בכלל לא מחפשת את זה).

סנפירים לא! אבל קרומי שחיה כן.

וחוץ מזה למה את לא מחכה בסבלנות אולי אני גם אגדל סנפירים. סך הכל יש עוד זמן עד שאני אהפוך לדג שלם. אבל בעצם ללוויתן אין סנפירים, רק סנפיר גב גדול.

למעלה