ירדתי 1.6 פאונד + התייעצות
שזה משהו כמו 720 גרם. לאט לאט אבל בטוח.
(משקל כולל מאז סוף ספטמבר כשהצטרפתי לש"מ 14.2 פאונד שזה משהו כמו 6.5 קילו... מתקרבת בצעדי ענק ל-10% ומצד שני לא יודעת מתי אגיע לשם בגלל הביקור
). בכוונה אני מעדכנת פה, כי אני נוסעת לארץ מחר ואני יודעת שיהיו לי שבועיים של שכרון חושים וטעמים ומקווה לפחות לשמור על המשקל... עכשיו התייעצות: אני אהיה שבועיים בארץ אבל טכנית בעצם מפסידה רק פגישה אחת של שומרי משקל בגלל כריסטמס. האם כדאי ללכת לשומרי משקל כשאהיה בארץ?... גם ככה המשקל לא אותו הדבר, ואני אוכל לדעת רק באמצע שבוע הבא כמה אני שוקלת כדי להשוות לאמצע השבוע שאחריו. ואז 4 ימים אחרי שאני חוזרת יש לי מפגש רגיל פה (בטורונטו). אני חושבת שאולי זה מספיק להשקל במשקל הרגיל של אמא שלי כשאגיע (אולי יום יומיים אחרי הג'טלג כדי להיות בטוחה כמה אני שוקלת בבוקר), ואז להמשיך לעקוב בבית שאני לא עולה. יש עצות? חוצמזה אני יודעת שהגירויים והפיתויים יהיו קשים מנשוא, ואני אכן מתכוונת לפנק קצת את עצמי (אתמול גיליתי שמאז התחלת ה SB שנה שעברה, עברה שנה וחודש בערך והורדתי קצת יותר מ-10 קילו!... מתרגלת מחדש לגוף שלי. כמה מוזר), לאכול טוב אבל להיות פעילה ולהשתדל מעבר לפינוקים לאכול גם בריא. טוב, אולי עניתי לעצמי על השאלה, אבל אשמח לשמוע עוד דעות בנושא.