שקילות של 05/12

תומרותם

New member
כלום כלום וכלום. הכל עומד במקום!

וגם הנה קובץ השקילות, בשבוע שעבר אף אחת לא התפקדה...

חן123

New member
כל כך יצאתי מיזה

יש לי תור לדיאטנית ליום רביעי עוד 10 ימים, ואני בונה על זה שזה יחזיר אותי למוטב!

שיפסלה

New member
אני, אני, אני

את חצי הק"ג שהורדתי לפני כמה שבועות ומופיע בקובץ העליתי מהר מאוד חזרה. אז אני לא מחשיבה אותם. אבל לפני שבועיים תפסתי את עצמי שוב בידיים והתחלתי שוב מנקודת האפס. במהלך השבועיים האלה, הצלחתי להוריד 1.3 ק"ג (כיפאק לי
) וגם בסוף השבוע האחרון הצלחתי לאכול כמו שאני עושה באמצע השבוע בעבודה, מה שגרם לי להמשיך את קו הירידה ולא לייצר עליה חוזרת במשקל (שוב, כיפאק לי
) אני מסתובבת עם המכנסיים השמנים שלי, בלי חגורה ומרגישה שהם מתחילים ליפול ממני וזה עושה לי כיף ומוטיבציה

אתי אתי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כיפאק הי
כיפאק הי
כיפאק הי הי הי

לבנה123

New member
לדעתי עמדתי במקום

אבל זה ממש בסדר, כי אני תקועה בבית כל היום - ומפליא שלא עליתי בגלל זה.

עליתי קילו.........

התחלתי לעשות הליכה ערב כן ערב לא הרגשתי שאני מתחילה לחזור לכושר,ירדתי קילו,והייתי גאה בעצמי.... בהתחלה של ההליכה אחרי 20 דקות הרגשתי עייפה ,אך בימים האחרונים הלכתי 40 דקות הליכה מהירה ללא קושי,היום עליתי למשקל ו.... עליתי קילו!!! כנראה שזה לא מספיק לחזור לכושר צריך להתגבר על הצורך הזה בלהכניס משהו לפה... אבל אני לא מצליחה ,אחרי שאני מניקה במיוחד בערב אני מרגישה שאני חייבת משהו מתוק,ואם לא אני אתעלףףףףףףףףף,ואני כמובן נשברת...... אוף!!!!!!!!! עוד שלושה שבועות צריכה לחזור לעבודה,לא רוצה לקנות בגדים במידה גדולה,וכלום עדיין לא ממש עולה עליי

1אורניתה

New member
עצרי-לא עלית קילו

עשי חשבון קטן,מה אכלת כל היום מאמול בערב,אם אכלת מזון תעשייתי או מתובל (תעשייתי כולל הכל כולל אבקת מרק,מאמא עוף פסטרמה,חומוס ,אפילו טבעול וכו...).אם אכלת הרבה או אפילו רק מזון מוכן,כנראה שגופך צבר נוזלים רבים בגלל כמויות הנתרן שיש במזון הזה.נסי להישקל רק בבוקר שבו הגוף מנקז את רוב הנוזלים וגם הישקלי בבוקר שבו יום לפני לא אכלת מזון מתובל או תעשייתי,את תתפלאי כמה הבדל יש!!! אז לא השמנת קילו כ"כ מהר אבל הירידה מקבלת ביטוי נמוך יותר ממה שהיא באמת,בגלל נוכחות גבוהה של מלחים בתפריט ,לכן לא להיבהל אם התאמצת בסוף בוא תבוא הירידה. בהצלחה

חייבת לשתף....

אחרי שיומיים לא נכנסתי לכאן היות שממש אבל ממש התבעסתי שעליתי קילו למרות ההליכה שהתחלתי לעשות ,היום בבוקר עליתי למשקל והוא הראה שתי קילו פחות..... לפני יומיים 65 היום כבר 63........... עשה חשק להמשיך.......

אתי אתי

New member
ואיך הבגדים?

משקל זה לא תמיד מדד מדוייק. כמה מתוק את אוכלת? אולי אפשר לתכנן מראש ולאכול משהו מתוק אבל לא עתיר קלוריות...

הכל עומד במקום.......

נו לפחות אין עליה עם כל הסופגניות שאני לא מצליחה לעמוד בפניהן. טוב כדי לאכול סופגניה אני מתכננת ביום שלי הרבה הרבה סלט ירקות (הפכתי קצת לשפן כדי להנות בערב מהסופגניה והלביבות של בעלי שאי אפשר בלעדיהן). אז מאזנים כמו יאיר לפיד וגם אני חושבת שמצליחים במיוחד אם נשארתי במקום. לא האמנתי השנה שרק אסתכל על הסופגניות - לא יודעת מה קורה לי בד"כ לא נוגעת בדבר הזה.

תומרותם

New member
מרוב סופגניות נראה שכבר נגמר החג

והנה רק נר ראשון היום...
בכל שנה מתחילים עם הסופגניות יותר מוקדם זה ממש פשע. משום מה השנה אני מצליחה להתעלם מהן יותר בקלות. אכלתי עד כה רק חצי של אחת. בשנה שעברה הייתי בהריון והרשתי לעצמי הרבה יותר בקלות לאכול.

../images/Emo36.gifאז לתוספת קיבלתי גם מחזור

ולפחות זה מנקז לי את כל הכאבים עכשיו לבטן והם נסבלים (רק כאבי מחזור) לעומת מה שעברתי בחודש וחצי האחרון זה קטן עלי. אפילו כדור כמו תמיד לא לקחתי להרגעה רק שתבינו איזה עוצמה של כאב היתה קודם. אז עכשיו ברור לי למה המשקל לא זז למטה. נו נקווה שאחרי המחזור נראה תזוזה למטה רצינית אני מקווה.

למעלה