שרשורים

../images/Emo41.gif שרשורים ../images/Emo41.gif

היי כולם, אני רוצה לפתוח את השרשור הזה על מנת להבהיר משהו.. העירו את תשומת ליבי על מקרים חוזרים ונשנים של בנות שפותחות שרשורים ותמיד מתנצלות בסופו על זה שהן פתחו אחד ושואלות אם זה בסדר. יש כאן עניין של בלבול - גם דיי באשמתי שאנשים לא יודעים מתי, איך ואיפה ניתן לפתוח שרשורים וחוששים בכלל לפתוח אחד. הייתי רוצה לתת כמה הבהרות ולהציע כמה חוקים חדשים על מנת שיהיה לכולנו קל ופשוט יותר, אלו כללים שיש גם בפורומים אחרים. ואני מקווה שזה יעזור לכם : 1. תמיד אפשר לפתוח שרשור חדש - על כל נושא שיש לכם, תמונות חדשות, חדשות בנוגע ללהקה, פינות, תמונות ,שאלות, טענות ומענות וכו' וכו' תפתחו שרשור אל תפחדו, אני מעדיפה שיהיו לנו הרבה שרשורים על הרבה נושאים מאשר שאנשים יפחדו לפתוח. במקרה הכי גרוע - השרשור מת ופשוט יורד למטה בדף עד שהוא עובר לדף הבא. פורום עמוס זה לאו דווקא דבר רע. אם זאת הייתי רוצה להעיר - אם יש מתחתיכם שרשור שהוא בדיוק על אותו נושא שבו אתם רוצים לשאול - הפנו את שאלתכם לשם - אל תנצלו את המצב הזה כדי להתעלם משאר השרשורים בפורום. אם לדוגמא יש לכם שאלה בנוגע להופעה ובדיוק יש מתחתיכם יש שרשור אינפורמציה - אל תפתחו שרשור חדש, תפנו את השאלה לשמה, כי לשם היא רלוונטית. קיצור שזה לא יהווה מצב לעצלנות והקטנת ראש - תמיד אפשר לגלול את העמוד ולראות איזה שרשורים יש 2. אל תנצל"שו הודעות מנהלתיות של תפוז - חבל על כל ההודעות הכתומות האלה שמסתובבות להן בפורום סתם. ההודעות האלה נעלמות 24 שעות מרגע פתיחתן אם לא מגיבים עליהן. על כן, אל תגיבו, אל תנצל"שו, תפתחו שרשור חדש. 3. לא לנצל"ש - חבל לנצל"ש שרשורים פעילים בפורום, שרשור פעיל וטוב שמנוצל"ש נוטה אחר כך להתפספס וגורם לשיחות לגווע. קיצר, כמו שכבר חפרתי בהודעות הקודמות - תפתחו הודעה חדשה. 4. שרשורי
- אשתדל לפתוח שרשור כזה לפחות פעם בשבוע כדי שנוכל לדבר גם על העניינים הלא קשורים ללהקה. בנוסף אני מצרפת לכאן גם את אומנות השרשור אני מקווה שזה יעזור לכם קצת ויפסיק את החששות הבלתי פוסקות, יותר משזה פורום שלי זהו הפורום שלכם
והייתי רוצה שתרגישו בו הכי נוח שאפשר לשאול כל שאלה או לכתוב כל דבר העולה על רוחכם, כמובן - בשפה נאותה ובטעם טוב. וגם, הייתי רוצה להעיר שנייה את עיניכםלגבי זכויות יוצרים - אני מזכירה ואומרת - אסור לשים בפורום תמונות סרוקות של כתבות, הורדות לשירים וכו'. נסו לא לעשות זאת על גבי הפורום - אם כבר אתם עושים זאת. זה הכל
מקווה שעזרתי קצת

../images/Emo224.gifהם לא נמחקות..

יש שרשורים שכתבתי בכל מיני פורומים על הודעות של תפוז.. ולא נמחק שום דבר!..\ =

I AM7

New member
סתםסתםסתם

אבל רק שתדעו , שהיום כבר 17/7 וזה אומר שהם באים בעוד חודש!....וכמה שעות:) איזהכיףאיזהכיף איזהכיףאיזהכיף איזהכיףאיזהכיף אני רק מקווה שלא יהיו לי פאדיחות בקטע של לצאת להופעה... חבל שאני אשב סתם בכלא

למעלה