BuddhaForScarlett
New member
../images/Emo41.gifשרשור אינפורמציה ../images/Emo240.gif ומעודכן בהחלט!!!../images/Emo41.gif
מתי הם באים-
18 לאוגוסט 2010 תחילת מופע/פתיחת שערים 19:30 לפי הדרן. תחילת מופע - 21:30 סיום 23:00 - משוער לאן-
ביתן 1 בגני התערוכה כתובת: שדרות רוקח 101 ת"א דרכי הגעה- רכבת למרכז הירידים ולחילופין באוטובוס - קווים 28 ו-27 של דן או 521 של אגד לבירור אוטובוסים ממקום מיגוריכם ניתן להכנס לאתר דן, אגד,רכבת ישראל וכל חברה אחרת כדי לבדוק
www.dan.co.il www.egged.co.il www.israrail.org.il כרטיסים-
כרטיס עולה כ-220 שקלים. עכשיו, לפי לאומיקארד, ולאומיקארד היקרים תקנו אותי אם אני טועה, המבצע הולך ככה- בעלי לאומי קארד יכולים לקנו כרטיס באתר הדרן במחיר של כ-158 ש"ח במקום 220 ש"ח. או לחילופי, לקנות כרטיס רגיל ותמורת 1500 נק' ניתן לקבל הנחה של כ-30 ש"ח ממחיר הכרטיס הרגיל או תמורת 2000 נק' - הנחה של 60 ש"ח. עובדי חברת אורנג' זוכים גם בהנחה ויכולים לקנות כרטיס ב-190 ש"ח
ולכל הלחוצים - יש עוד כרטיסים בהדרן! לא לדאוג. ניתן לקנות כרטיסים גם ביום ההופעה במידה וישארו כרטיסים
ניתן לרכוש כרטיסים ב"הדרן" באתר- http://www.hadran.co.il/ או בטלפון- 03-5215200 או בקופות שלהם - אבן גבירול 90 ת"א איך לוקחים את הכרטיס-
במידה והזמנתם באינטרנט או בטלפון באמצעות כרטיס האשראי - יש ללכת לקופות באופן העצמאי ולאסוף את הכרטיסים או לקבלם ביום המופע בקופות שיעמדו שם ביום האירוע. על מנת לקבל את הכרטיס יש להצטייד בכרטיס האשראי איתו ביצעתם את ההזמנה או בצילום שלו + ייפוי כוח מבעל הכרטיס - עדיף להתקשר להדרן ולברר את זה לעומק. שימו לב - במידה ולא יהיה בידכם את כרטיס האשראי שבו ביצעתם את ההזמנה - בדרך זו או אחרת, לא תוכלו לקבל את הכרטיסים שלכם. הכרטיסים לא נשלחים לבית הלקוח, הלקוח נדרש לאסוף אותו עצמאית! בנוסף ניתן לרכוש כרטיסים גם דרך מיסטר טיקט http://misterticket.co.il/he/%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7... כן, תודה לכם הדרן והמיסטר טיקט - הבנתי שפרסמתם לנו בפורום
כמו כן אני מציינת כי - אין כרטיסי VIP למופע נכון, בהופעה אחרות בעולם 30 מוכרים כרטיסים יקרים יותר שהם כרטיסים VIP, הם לא פתחו במדיניות זו בארץ.
בנוסף, יש לציין כי הכרטיסים הראשונים שיצאו ללקוחות מהדרן היו כרטיסים שגויים, ומי שלא קיבל כרטיס כזה צריך לגשת לקופות הדרן ולהחליף את הכרטיס מי מביא אותם ארצה?
alive productions מי מחמם אותם?
עוד לא ידוע. למרות שהיו שמועות פה ושם.. אם למישהו יש מידע רשמי זה הזמן לומר מה הם הולכים לנגן?
רוב השירים הולכים להיות מTHIS IS WAR. יהיו כמה שירים מהדיסק הקודם כמו FY, TK, ATTACK, ABL אבל שומדבר לא בטוח, הם אף פעם לא היו כאן. כמה שירים אקוסטיים בטוח יהיה. גם איזה שיר או שניים מהדיסק הראשון. אני חוזרת ואומרת, זה הכל ניחושים ע"פ הופעות אחרות בטור הזה מותר להכניס מצלמה?
כן, אבל רק אם היא לא מצלמה מקצועית. ואם היא לא מצלמת וידאו. מצלמות של פלאפונים זה לא דבר שחברת ההפקה יכולה להתמודד איתו לכן אני חושבת שמותר להכניס גם אותם. מותר גם לצלם איתם סרטונים.. כמו בהופעות רגילות. אף אחד לא יגיד לכם להשאיר את הפלאפון בחוץ שונות
אנחנו לא יודעים מתי הם ינחתו ובאיזה תאריך,
אנחנו לא יודעים באיזה מלון הם הולכים ללון
אנחנו לא יודעים אם הם יצאו החוצה אחרי ההופעה.
אני לא יודעת את מיקום השירותים של ג'ארד, או איפה תומו שומר את הבגדים שלו ובאיזה סכין גילוח שאנון משתמש.. מי שיש לו מידע סולידי.. (כן.. גם על הסכין גילוח של שאנון
סתם....) מוזמן לחלוק אותו כאן
כמו כן יש תחרות בתפוז שבה אפשר לזכות בזוג כרטיסים להופעה..
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1799&MessageId=144071112
מתי הם באים-