שלום לכולם, אני מחפשת את הסרט של Warner - דאפי דק באי הקסום. סרט וידאו שיצא בערך בשנת 95. זהו סרט מצוייר של הלוניטונס - אורכו בערך כשעה וחצי אני מוכנה לשלם עבורו מחיר יקר. ליצירת קשר - ICQ 162547831 תודה רבה !!
אני ממש חייב להשיג את הקלטת של הסרט "פוקימון לנצח"! (קלטת קנויה מקורית- לא זיופים או הקלטות מטלוויזיה) חלקכם אולי זוכרים את ההודעה שפרסמתי (עוד בכינוי הקודם שלי) על הקלטות שאבדו לי ואני צריך להשיג- השגתי הכל חוץ מ"פוקימון לנצח" אני מניח שקשה כל כך למצוא את זה מכיוון שזה כבר יצא אחרי התקופה שבה פוקימון הצליח בטירוף פה... אבל חייב להיות למישהו! בבקשה אם יש לכם או למישהו שאתם מכירים - צרו קשר במסרים או הגיבו להודעה זו! אני ממש רוצה לקנות ממישהו את הקלטת הזאת כי אין סיכוי למצוא אותה כבר בחנויות - יצאה ב2004 (אבל אם מישהו יודע על חנות שעדיין מוכרת את זה בבקשה תגידו!) ובבקשה אם אתם יכולים תנסו אפילו לברר עם משפחה/חברים אם אולי יש להם את זה ומוכנים למכור... זה באמת ממש חשוב לי! תודה
בבקשה תנסו לברר לי עם חברים/משפחה! חייב להיות למישהו!! אני ממש לא מצליח למצוא אפילו מישהו אחד שיש לו... בבקשה תנסו לברר ולמצוא לי! אני אגיע לאן שיהיה צריך ואשלם כמה שצריך ואפילו אם ירצו אתן מנגה בנוסף לכסף... אני פשוט חייב להשיג את זה אז בבקשה בבקשה תעזרו לי!!
מחפש את הסרט: נתיב האש (1986) / Fire With Fire / Captive Hearts דרמה רומנטית של דנקן גיבינס מ-1986. עם: וירג'יניה מדסן, קרייג שפר, ג'יין סמארט, די בי סוויני ודון פוליטו. יש לכם אותו להשכרה/מכירה וכד'? צרו עמי קשר באחד משני המס' האלה: 03-6023132 052-3239388 דניאל.
היי, יש ברשותי סינגל תקליט 7 אינץ' של השיר "Bossa Nova Baby" מתוך הסרט "Fun In Acapulco" שכלל בתוכו עוד 3 שירים *vino dinero y amor *fun in acapulco * (there's) no room to rumba in a sport car הסינגל תוצרת הארץ במצב מצויין העטיפה שמורה ללא שום פגמים או קרעים והאיכות צליל נהדרת המחיר ינתן במסר פרטי ישנה אפשרות להחלפה בעד משהו נדיר של מדונה שיהיה סופשבוע נעים מצורפת תמונה של הסינגל -> (להמחשה בלבד זה נראה דומה מלבד כמה פרטים רשומים)
תקליט 7 אינץ' EP של קליף ריצ'ארד "Angel" במצב מצויין עטיפה שמורה ללא קרעים וקימוטים התקליט שמור מאוד זאתי מהדורה ישראלית נדירה מאוד ! כוללת את השירים A1-ANGEL A2-I ONLY CAME TO SAY GOODBYE B1-ON MY WORD B2-THE MINUTE YOU'RE GONE התמונה שבצד להמחשה בלבד ! התקליט שברשותי שמור מאוד כמו שציינתי !
1. שלישיית קצה השדה- על תקליט- במצב טוב 2. צבי בומס- מקומות אחרים - על תקליט, דיסק, קלטת טייפ... מצידי גם MP3 3. Nick Drake- Pink Moon על תקליט 4. Al Stewart- Bedsitter Images על תקליט. yaron.livny@gmail.com