שרשור "אני מחפש ספרים ..."

efpsycho

New member
מחפש את הספר כימיה כללית

של האוניברסיטה הפתוחה. נא לפנות במסר.

rocket

New member
../images/Emo41.gif שרשור "אני מחפש ספרים ..." ../images/Emo41.gif

שרשרו לכאן בקשות לספרים !!

clicli

New member
גן של צללים -דחווווף!

היי צריכה דחוף את גן של צללים של וי.סי.אנדרוס (מסידרת פרחים בעליית הגן) גם אם נתקלתם בו בחנות מסויימת אשמח אם תיידאו אותי תודה רבה

amit190

New member
מחפש את הספרים הבאים -עברית או אנגליתו

כל ספר של המחברים הבאים: ארווין וולש (טריינספוטינג) האנטר תומפסון(פחד ותיעוב בלאס וגאס) לוק ריינהארט(איש הקוביה) כל סדרת מדריך הטרמפיסט לגלקסיה כל ספר של פרוייד לפנות במסרים

siiahav

New member
יש לי 2 ספרים

לא מזיק ברובו/ דאגלאס אדאמס מבוא לפסיכואנליזה/ זיגמונד פרויד

r27n

New member
מעוניין לקנות את כל הספרים שברשימה ....+

וחוברות של האוניברסיטה המשודרת. עדיף ליצור קשר דרך המייל : [email protected]

DEATH82

New member
מחפש את "שני המגדלים" "שובו שלך המלך"

מחפש את "שני המגדלים" "שובו שלך המלך" של טולקין בתירגום הישן של רות לבנית. אני מוכן להחליף בעד שני הספרים בתרגום של עמנואל לוטם או בשאר ספרים/דיסקים/דיוידים שאני מוכר שאתם יכולים למצוא בשרשורי מכירה.

מומין1

New member
אני מניח שאין את זה לאף אחד ובכל זאת..

אני מחפש את הספר Breakfast at Tiffany's אם יש למישהו, אשמח לשמוע..:) שבוע טוב.

friend9

New member
אם אתה מחפש בעברית,

כדאי לדעת שהספר נקרא קולות אחרים, חדרים אחרים, וכולל נוסף לסיפור הזה, גם את הסיפור "ארוחת בוקר בטיפאני". יצא לאור 1985.

ג רפאל

New member
מעוניין בספרים הר"מ רק במצב כמו חדש

לא מספריה ציבורית. כריכה ועטיפת-נייר מקוריות. ללא עקבות וסימני מזיקי ספרים [חורים כירסומים ושאר פגעים]. 1. מעתה ועד עולם 2.אחדים באו במרוצה 3. האקדח כולם מאת גי'מס ג'ונס. תודה

חמודי, מקס הילד הלוחם, הרשלי האוסטרופולי...

שלום, אני מעוניינת בספרים הרשומים בכותרת: חמודי \ דניאלה לונדון דקל (אם יצאו שניים, אז את שנייהם) מקס הילד הלוחם של עוזי ווייל הרשלי האוסטרופולי, ספר ההדרכה לשודדי ים, ספר של ג'ון אפדייק על סופר בדיוני ששכחתי את שמו, שם הספר מורכב משתי מילים... אשמח להחליף עם הספרים שלי שברשימה, כאן (4 עמודים). תודה מיכל

starrywolf

New member
דני ידעני

מחפש את ספרים 1-3 של "דני ידעני". הספרים צריכים להיות במצב טוב ובמחיר הוגן. אם למישהו יש את אחד הספרים או את כולם אשמח אם יצור איתי קשר במסרים.

למעלה