שרשור בעיות שאלות ובקשות

../images/Emo53.gifאוווווףףף!! בבקשה תעזרו לי!!!

כול מי שיודע איך לסדר את החלון של הצ'ט כדי שיפעל בבקשה שיעזור לי!! זה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!! הכתובת: [email protected] בבקשה זה חשוב לי!!!

שלום לכל הרחובותיים!../images/Emo13.gif

רציתי לברר... איפה יש סניפים לבדיקת ראייה\ קניית משקפי ראייה וכו' ברחובות
המנהל שלכם זקוק למידע הזה

מרכזי לימוד ברחובות-חינוך מבוגרים

האם אוכל לקבל מידע לגבי מכללות ומרכזי לימוד, שיש בהם קורסים למבוגרים בשעות הבוקר-צהריים?

mishmish19

New member
אני צריכה עזרה דחוף!

למישהו כאן יש במקרה כותרות של ידיעות אחרונות מיום ראשון (2.3.03)?? זרקתי בטעות ויש שם כתבה שאני צריכה.. אי אפשר לסמוך על הארכיון שלהם באינטרנט.. לא מוצאת שם כלום..

בקשה

בדקתי בקישורים, ואין קישור לאתר של הפקולטה לחקלאות. מישהו יכל לתת לי קישור לאתר שלהם? ולמנהל הפורום - אנא הוסף את הקישור לקישורים. תודה מראש, הרב קבבצ'יק.

שקר החן

New member
לא יודע אם תוכלו לעזור לי...

אני רוצה להיות שכן שלכם ואני מחפש דירה להשכרה, הדירה צריכה להיות בת חדר וחצי או 2 חדרים ובמחיר שאינו עולה על 350$ אם מישהו מכיר או שמע, מוזמן לשרשר לפה הודעה או לפנות אליי במסרים. יואב? מכיר? שמעת? תודה מראש!

יוֹאב

New member
../images/Emo53.gif שרשור בקשות ../images/Emo53.gif

אם מישהו מעוניין לברר משהו על העיר, לבקש משהו או לשאול משהו, זה המקום לשרשר אליו את הבקשה.

יוֹאב

New member
היי

אם תלחצ/י כאן, תגיע/י לדף בו תוכל/י למצוא מידע על מבוקשך. רק יש צורך ללחוץ שם על תחום ה"חינוך והשכלה"... בהצלחה..

יוֹאב

New member
חן

אני לא מכיר, ואני זוכר כבר שניסו אחרים את מזלם. כנראה שהפורום הזה לא בדיוק מוצלח בתור לוח דירות... יש מישהו שכן מכיר דירה להשכרה?

shiroko

New member
מורה פרטי/ת למתמתיקה לכיתה ז'

יש המלצות? דרישות: מורה מעולה עם קבלות. בן אדם. לא מתנשא. רצוי-לא יקרן.

יוֹאב

New member
היה את גולן קרטה...אבל איך קוראים

לבן דוד שלו? הוא מחליף אותו אם אני לא טועה...

shiroko1

New member
תודה לך וליואב. מבקשת המלצות נוספות

למורים טובים ולא בהכרח מפורסמים. בטוחה שיש עוד כמה שמות בעירנו. תודה מראש למגיבים.

רזונת

New member
מורה פרטית

שלום, שמי הדס. אני סטודנטית למדעי המחשב ומתמטיקה באוניברסיטת תל אביב. אני מורה פרטית כבר 4 שנים. סבלנית ובעלת ניסיון רב. צרי עמי קשר 055-748511 מחירים נוחים

למעלה